This version of the page http://www.ukrbiznes.com/about/informcooperation (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-15. The original page over time could change.
Информационное сотрудничество — Портал «Укрбизнес»
   
Вход Регистрация
 
Предприятия Товары Сайты Прайсы Новости Объявления Блоги Статьи Фотогалерея все меню
Рейтинг
Бизнес-почта
Работа
Портреты
Рассылки
Пресс-релизы
Тендеры
Хочу купить
Погода
Переводчик
Готовый бизнес
Документация
Выставки
Семинары
Гостиницы
Индексы
Отправка SMS
Телефонные коды
Все сервисы
Информационное сотрудничество
Проект
«Підвищення рівня ефективності бізнес-комунікації
для друкованих ЗМІ України»

Портал ділової еліти «Укрбізнес» (http://www.ukrbiznes.com) розпочинає всеукраїнський проект оптимізації комунікативних процесів у середовищі «Бізнес-ЗМІ».

Традиційно місцеві ЗМІ користуються найбільшим рівнем довіри з боку громадян і залишаються основним джерелом первинної інформації. На сьогодні основні бізнес-процеси поступово переміщуються в мережу Інтернет, яка дозволяє встановлювати ефективні взаємозв’язки швидко і дешево. Окрім того, бюджети Інтернет-рекламних кампаній щороку в Україні зростають на 35-50% і у 2008 році за різними прогнозами мають скласти близько 100 мільйонів гривень.

Більшість місцевих ЗМІ через відсутність достатнього рівня фінансування залишаються відмежованими від величезного набору механізмів та можливостей розвитку, які надає Інтернет.

Окрім того, розвивається й звичний ринок реклами, що змушує підприємства йти в регіони. На цьому етапі програють усі учасники рекламного ринку, окрім безлічі, часто штучно створених, рекламних агенцій. ЗМІ вимушені віддавати 20-50% прибутку в якості агентської знижки, а підприємства практично не мають можливості отримати інформацію про українські регіональні медіа без залучення посередників.

Портал ділової еліти України «Укрбізнес» започатковує проект забезпечення повноправного безкоштовного доступу місцевих та регіональних ЗМІ до механізмів «розкрутки» підприємства в глобальній мережі Інтернет. В рамках проекту на порталі створюється окремий розділ «ЗМІ», в якому будуть розміщені усі зареєстровані в Україні медіа. Також, кожному учаснику проекту буде надано в користування «пакет механізмів презентації та розкрути» свого підприємства в глобальній мережі.

А саме:
1. Надання можливості кожному учаснику проекту створити та наповнювати свій пакет (типу віртуальний кабінет) необхідною інформацією. Зокрема це:
- власна стрічка новин (новини порталу Укрбізнес вибирають такі пошукові сервери як Google, Yandex, Мета-Україна та інші;
- прайс-листи (рекламодавець зможе самостійно скласти свій рекламний медіа план без за діяння численних рекламних агенцій);
- прес-релізи (можливість швидко оповістити ділове середовище України про ваші визначні події);
- вакансії (кадри вирішують все і в пошуку хороших спеціалістів часто доводиться виходити за межі свого населеного пункту);
- статті та аналітика (розміщуйте цікаву та корисну інформацію про важливе і це збільшить кількість ваших читачів по всій Україні).

2. Надання вільного доступу до бази даних діючих підприємств України (на сьогодні більше 85 000 компаній число яких постійно зростає). Зареєстровані компанії також користуються послугами порталу для представлення себе в Інтернеті. Це дає змогу використовувати «Укрбізнес» як майданчик встановлення ділових контактів, ведення переговорів, укладення вигідних договорів.

3. Кожен учасник проекту автоматично реєструється у найбільшому Інтернет-каталозі підприємств України в рубриці ЗМІ. Це дозволить усім охочим швидко знаходити необхідні контакти наприклад, з метою проведення всеукраїнських чи регіональних рекламних кампаній.

4. Найцікавіші новини транслюватимуться у головній стрічці новин порталу з посиланням на першоджерело. На сьогодні портал «Укрбізнес» щодня відвідують близько 25 000 чоловік.

5. Надання власного піддомена в Інтернеті: www.ім’я.ukrbiznes.com. Фактично запропонований «пакет» дозволить швидко створити свій власний сайт в мережі Інтернет, який матиме унікальну й неповторну адресу.

6. Надання можливості організації розсилок та підписки на створені. Це дасть змогу оперативно (одним кліком) повідомляти велику кількість потенційних партнерів про ваші новини, проекти, зміни в роботі тощо та отримувати оперативну інформацію від ділових партнерів.

7. Автоматичне розміщення оголошень у всеукраїнській мережі дошок allboards.ub.ua. Це більше 50 дошок оголошень розподілених на, регіональні, галузеві а також всеукраїнські.

8. Створення стандартного банера для розміщення на порталі.

До участі у проекті запрошуються усі зареєстровані в Україні друковані ЗМІ.

Очікуваним результатом реалізації проекту є забезпечення рівної можливості для усіх друкованих ЗМІ презентувати себе та розвиватись з використанням механізмів порталу ділової еліти «Укрбізнес» а також самостійно вийти на всеукраїнський рекламний ринок в обхід численних посередників. Що забезпечить значно вищий рівень фінансової незалежності та ефективності преси в Україні.

В свою чергу ЗМІ зобов’язуються опублікувати на своїх шпальтах інформаційні матеріали надані порталом «Укрбізнес», що сприятимуть розвитку інформаційного суспільства в Україні.

Для довідки: орієнтовна вартість механізмів, що надаються порталом «Укрбізнес» в розпорядження друкованих ЗМІ складає більше 25 000 гивень.

З повагою
Головний редактор інформаційного відділу
ПП «Українські Інтернет Технології»,
Михайло Войтович

Тел./ф. 8(0332)77-29-28
E-mail: gelios@gala.net
Моб. 8-050-3-777-231

Задать вопрос
Если у вас возникли проблемы
и вам нужна консультация,
вы можете получить ее
1
по телефону:
8 (0332) 28-26-26
2
или воспользоваться формой:
Представтесь
Ваш электронный ящик
Ваш вопрос
  >>  
Наверх страницы    
   
Новости
Портреты
Тендеры
Рейтинг
Работа
Предприятия
Рассылки
Семинары
Сайты
Погода
Объявления
Блоги
Переводчик
Статьи
Пресс-релизы
Товары
Готовый бизнес
Выставки
Хочу купить
Гостиницы
Прайсы
Отправка SMS
Документация
RSS
Фотогалерея
Бизнес-почта
Индексы
Телефонные коды
Всеукраинская доска объявлений
Киевская доска объявлений
Бизнес доска объявлений
Региональная доска объявлений
Деловые объявления
О портале     |     Вакансии     |     Справочный центр     |     Реклама на портале     |     Контактная информация
Разработка — «Украинские интернет технологии» © 2002-2009 «Укрбизнес»