This version of the page http://www.uabankir.com/?info=bankers/shpigaub (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-15. The original page over time could change.
uaBankir.com :: Банки и Бизнес
  Услуги клиентам
  Банки Украины
Обслуживание счетов
Депозиты юр. лиц
Вклады физ. лиц
Кредитование
Платёжные карты и банкоматы
Валютные услуги
Нетрадиционные услуги
Страхование
  Банкам
  Банковский форум
Реклама для банка
Реализация залога
Банковские семинары
Услуги сервера и реклама
Сайт для банка
  Для всех
  Статьи и заметки
Финансовые вычисления
Интересные ссылки
Е-буки и файлы
Сотрудничество
Вопросы и предложения
О сервере
  Поиск по сайту
    
  Информация партнёров
 
   Новости и информация украинских банков  ...
  E-банкинг   
  Дистанционное управление банковским счётом
Электронная коммерция
Клиент-банк
Телефонный банкинг
Мобильный (GSM) банкинг
Интернет-банкинг
WAP сайты банков
Интернет-еквайринг
  Релизы / Отчёты
 
Годовая отчётность ...
Пресс-релизы банков ...
  Бизнес планета
 
Юбилейные монеты ...
Денежные знаки ...
Книги и журналы ...
  Образ жизни
 
Известные личности  ...
Банкиры ...
Памятная дата ...
  Образование
 
  Научная консультация ...
  Практика в банке ...
  Макроэкономика
 
Учетная ставка НБУ  ...
Центробанки стран мира ...
сегодня


  Почесний президент банку «Аваль» Федір ШПИГ очолив Раду АУБ — найбільшої банківської асоціації України

   Київ. 27 травня. — Народний депутат України, член Ради Національного банку України, почесний президент банку «Аваль» Федір ШПИГ очолив Раду Асоціації українських банків — найбільшої банківської асоціації України.

   Як повідомляє прес-служба АППБ «Аваль», за обрання Ф.ШПИГА головою Ради АУБ проголосували 89 банкірів — учасників 11-го з’їзду АУБ, що відбувся 27 червня п.р. у м. Києві.

   Як заявив по закінченні з’їзду Ф. ШПИГ, сталий динамічний розвиток банківської системи, вирішення проблем, захист її прав та інтересів на рівні державної політики можливе лише за поєднання зусиль усіх українських банків: державних, приватних, акціонерних, великих, малих, середніх.

   «Ми зі свого боку робитимемо все можливе, аби банківська система нашої держави всебічно розвивалась, міцніла і працювала на користь вітчизняної економіки та українського народу. І я сподіваюсь, що наша робота буде також спрямована на зміцнення авторитету банків та людей, що працюють у них», — підкреслив голова Ради АУБ.

   За його словами, створення АУБ було першою спробою поєднати зусилля кількох банкірів, аби вирішити якісь болючі на той час питання. «Той перший досвід виявився дуже корисним. Більше того, його набуття стало стимулом для подальшого пошуку форм та методів ефективної взаємодії банківського бізнесу та системи органів державної влади», — заявив він.

   За словами Ф. ШПИГА, сьогодні АУБ, членами якої виступають майже усі українські банки, розвиває ділові контакти з Верховною Радою, Адміністрацією Президента, Кабінетом Міністрів України, взаємодіє з НБУ у сфері розробки основних напрямів грошово-кредитної політики, вдосконалення контролю за діяльністю банків, податкової політики тощо. Крім того, АУБ вивчає і поширює досвід, дає рекомендації щодо ефективності банківських операцій і стандартизації банківських процедур, надає допомогу банкам в організації їхньої роботи, в подоланні обставин, що тимчасово погіршують стан ліквідності банків.

   АУБ, що створена у 1990 році, є найбільшою банківською асоціацією України. До її складу входять понад 120 банків, шість регіональних банківських союзів, Міжнародний інститут фінансів, Українська міжбанківська валютна біржа та ін.

   aval.ua




 Банки

Статистика

 
  Рассылка
 





Проект uaBankir.com не несет ответственности за содержание информации, которую размещают пользователи ресурса.
Все права на материалы, размещенные на сайте, охраняются в соответствии с законодательством Украины.
При полном либо частичном использовании материалов сайта, гиперссылка на uaBankir.com обязательна.
© 2000-2007 uaBankir.com

У нас: подростковая одежда Москва . | Установка стиральных машин быстро. Установка стиральных машин ПЛАНЕРНАЯ. | концерт Cesaria Evora, театр оперы и балета в уфе | уборка после ремонта