This version of the page http://www.tas-insurance.com.ua/ua/reinsurance.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-15. The original page over time could change.
Перестрахування
Гаряча лінія: 8 800 500 19 50 РусскийУкраїнськаEnglish

Перестрахування

З метою захисту власного страхового портфелю та відповідно до вимог законодавства України ЗАТ Страхова Група „ ТАС” здійснює операції з перестрахування.

Перестрахування – це страхування самої страхової Компанії, у результаті якого забезпечується фінансова стійкість, платоспроможність, збалансованість страхового портфелю й рентабельність страхових операцій страховика.

Для захисту своїх фінансових ресурсів, а також своєчасного й повного виконання своїх фінансових зобов'язань перед страхувальниками Страхова Група «ТАС» використовує облігаторну (обов'язкову) і факультативну (добровільну) форми перестрахування.

Облігаторне перестрахування здійснюється за наступними видами страхування: страхування майна юридичних і фізичних осіб від вогневих ризиків і інших небезпек, страхування наземного транспорту, страхування подорожуючих за кордоном, страхування відповідальності автоперевізників і експедиторів, обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів за додатковими договорами страхування «Зелена картка».

Партнерами СГ „ТАС” э надійні американські, європейські та російські страхові й перестрахові компанії, що мають великий досвід перестрахування.

Крім передачі ризиків у перестрахування, СГ «ТАС» надає послуги у вигляді перестрахування іншим страховикам. Оперативність прийняття рішень, а також бездоганне виконання прийнятих на себе фінансових зобов'язань завжди були й залишаються основними принципами роботи Страхової групи "ТАС" з вхідного перестрахування.

  • Вихідне перестрахування
  • Вхідне перестрахування
  • Партнери з перестрахування
  • Законодавство України
  • Контакти

Замовлення полісу
заявка онлайн
Виплати
100% гарантія
Акції, конкурси
Дії при настанні страхового випадку
Питання та відповіді
Словник термінів

Повернутись

Для друку

©Страхова Група "ТАС",
2000-2009
Калькулятори
он-лайн розрахунки
Розробка сайту: