This version of the page http://puvo.bezpredel.com/?m=200807 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-15. The original page over time could change.
2008 | Пиво блог

Пиво блог

July 31, 2008

Славутич-Арена

Filed under: події — g_i @ 8:13 pm

У Запоріжжі відсвяткували завершення проекту з реконструкції стадіону «Славутич-Арена»

27 липня 2008 року о 19.00 відбулася офіційна церемонія, що завершує перший етап масштабного соціального проекту Запорізької міської адміністрації і ВАТ «ПБК «Славутич». В урочистому заході взяли участь Євген Карташов, Голова Запорізької міської адміністрації, і Петро Чернишов, Генеральний директор ВАТ «ПБК «Славутич» групи «Сarlsberg».

Даний проект є для України унікальним прикладом партнерства і співпраці між міською владою і бізнесом. Завдяки дворічній співпраці і професійній підтримці з боку міської адміністрації, запорізький стадіон став одним з найсучасніших стадіонів у країні і був обладнаний новітнім електронним устаткуванням, а саме: новим світлодіодним стадіонним табло з кольоровим відео полем розміром 6х10 метрів, стрілочним годинником діаметром 3 метри, інформаційним рухомим рядком завдовжки 4,6 метри і електронним полем рахунку. На даний момент стадіон відповідає усім новітнім вимогам УЄФА. Розвиток стадіону не закінчується на даному проекті: значна частина суми, передбаченої договором про співпрацю, виділятиметься рівномірними траншами щорічно до 2021 року.

Святкування відкриття розпочалося о 17.00, уже на вході до стадіону усі гості, які прийшли на дану подію, змогли взяти участь у захоплюючих конкурсах і отримати приємні подарунки від ТМ «Славутич». Потрапивши на територію спорткомплексу, усі відвідувачі змогли оцінити його новий вигляд, оформлений в єдиному стилі «Славутич».

О 18.45 відбулася офіційна церемонія відкриття за участю Голови Запорізької міської адміністрації Євгена Карташова і Генерального директора компанії «Славутич» групи «Carlsberg» Петра Чернишова. Голова Запорізької міської адміністрації Євген Карташов в урочистій атмосфері привітав усіх присутніх з офіційним відкриттям стадіону і зазначив, що цей проект є важливою подією для Запоріжжя і його мешканців.

Євген Карташов, голова Запорізької міської адміністрації: «Новий стадіон  уже став окрасою міста. І ми вдячні компанії «Славутич» за вагомий внесок  у створення цієї арени. За те, що компанія підтримала нас у такій потрібній не лише вболівальникам, а й усьому місту справі. Це справжній подарунок для нашого регіону».

Петро Чернишов, Генеральний директор ВАТ «ПБК «Славутич»:
«Рішення підтримати запорізьку міську владу в бажанні відновити центральний стадіон було для ПБК «Славутич» природним. Торгівельна марка народилась у цьому місті і для неї воно є рідним. До речі, нове устаткування не єдиний вклад «Славутича» у новий стадіон. П'ятнадцятирічний контракт про співпрацю передбачає виділення ще не одного мільйона гривень на розвиток «Славутич-Арени». Сподіваємось, що оновлена арена стане місцем зустрічі справжніх друзів,  а для  «Металурга» стане запорукою славних перемог».

Кульмінацією свята став матч між ФК «Металург» і ФК «Харків». Для ФК «Металург» ця гра в новому чемпіонаті стала першою, зіграною на рідному полі. Матч стартував о 19.00 і тримав серця уболівальників в напруженому хвилюванні до 21.00. Поєдинок порадував глядачів цікавими моментами і справжнім спортивним суперництвом, але обійшовся, на жаль, без забитих м'ячів і був закінчений з рахунком 0:0. Підтримати улюблені команди і разом відзначити свято на стадіон «Славутич-Арена» прийшло понад 8 тисяч шанувальників футболу.

Родзинкою свята став розіграш 2 путівок на матч англійської прем'єр-ліги за участю футбольного клубу «Liverpool», володарями яких стали мешканці Запоріжжя Дрібноход Олексій і Косюк Сергій.

Потім святкування продовжилося запальним концертом популярної групи «Ляпис Трубецкой». Народні улюбленці порадували виконанням своїх найвідоміших хітів.

(с) press.bbh.ua/release/163

Добре коли такі бренди (не вдаваймося до причин таких добрих справ...) таки роблять шось суспільно корисне:)

Плати - і замовляй музику, або знову про Пегас:)

Filed under: Прікол — g_i @ 8:08 pm

На пострадянському просторі усе робиться просто: даєш гроші і офіційно скажуть те, шо тобі треба:)

Не так давно писав про апарат Пегас, таки дійсно гарний апарат для розливу пива в точках роздрібної торгівлі у власні пет-упаковки.

Але Пегас на цьому не спинився. У себе ж у рідному місті Новосібірську було проведено лабораторні випробування! Де потрібно було встановити дуже непростий факт: а як же краще - розливати пиво просто в баклашку, чи із застосуванням чудового апарата Пегас?

Знаєте, після довгих та виснажливих випробувань науковці таки змогли дати вичерпну відповідь - ПЕГАС ТАКИ КРАЩЕ!
Навіть таблиці усякі понамальовували аби не просто так "баба на базарі сказала":)

Хто замовив таке непросте дослідження? - залишається страшенною таємницею:) головне, що істину встановлено і тепер любителі пива можуть не переживати))

July 30, 2008

Будвайзер, будвайзер…

Filed under: постер — g_i @ 7:56 pm

Аж серце болить як на такі постери натрапляю:) символ америки, неперевершений будвайзер, "кінґ оф бірз" і все таке - і на тобі маєш яка ганьба..

До речі, зустрічав десь заголовок на кшталт "будвайзер загнали, на черзі - кола???"
Також сміявся дуже-дуже довго:)

Це шо ж получається - штати увесь свій хімпром розпродати хочуть? Жах...

Mike Myers Beer Factory Garth

Filed under: постер — g_i @ 7:53 pm

Я так зрозумів це шоу якесь таке було свого часу в штатах із цими двома модними чувачками:)

July 29, 2008

Страхіття

Filed under: постер — g_i @ 8:47 pm

Стильовий постер

Filed under: постер — g_i @ 8:08 pm

Next Page »

Powered by WordPress