This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/49816d8f14f48/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-14. The original page over time could change.
Прокуратура змусила повернути світло у столичні школи | Українська правда - Київ

Прокуратура змусила повернути світло у столичні школи

Версія для друку     Додати коментар
29.01.2009  10:49


Фото miresperanto.narod.ru
Акціонерна компанія "Київенерго" після втручання прокуратури поновила електропостачання у 13 загальноосвітніх закладах Деснянського району та у 10 професійно-технічних закладах освіти столиці.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Як відомо, 22 січня "Київенерго" заявило про початок відключення найбільших боржників за теплову і електричну енергію. Серед них були і навчальні заклади міста.

27 січня столичний осередок БЮТ заявив, що в Деснянському районі Києва були відключені від електроенергії і теплопостачання 14 шкіл - СШ №№ 23, 39, 301, 119, 248, 276, 277, 275, 238, 190, 212, 321, 307, 308.

Крім того, з проханням відновити електропостачання звернувся батьківський комітет середньої школи №320. У листі батьківського комітету йшлося, що з 26 січня "діти навчаються практично "всліпу", сніданки і обіди відсутні - у їдальні електроплити, адміністрація школи просить забирати дітей до того, як стемніє і давати з собою їжу".

27 січня "Київенерго" закликала голів районних адміністрацій столиці прискорити сплату боргу, через який школи й інші соціальні заклади районів залишаються без світла.

Як повідомили в прес-службі "Київенерго", компанія відновила постачання тепла і електроенергії тим закладам, які розрахувалися за борги повністю або частково та погодили з компанією гарантійні листи про сплату заборгованості найближчим часом.

Додати коментар
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Черновецький з 1 травня підніме тарифи
"Муниципальное такси" появится ко дню Киева
У "Київавтодорі" кажуть, що ремонтувати дороги заважає погода
Балога: "Тимошенко і Черновецький уклали пакт про ненапад"
Мужчина приехал в Киев, чтобы покончить с жизнью
    ПУБЛІКАЦІЇ
24
Влада
13.03, 13:00

Черновецький змушує підлеглих купувати свою сповідь?

Схоже, відпочинок пішов меру Києва Леоніду Черновецькому на користь. Першим ділом він зібрав нараду і поділився зі своїми заступниками новими ідеями, які поселилися у світлій голові.
Космічна лотерея. Суперприз – поцілунок з... Черновецьким
Міні-заколот у Київраді – перший дзвінок Черновецькому?
Податки, тарифи, ноу-хау, або Як мерія наповнює столичний бюджет
    КОЛОНКА АВТОРА
13.03.2009, 15:48
Ірина Балачук

"Ноу-хау" Черновецького, або Що маємо і чого чекати?

На сьогодні цікавими є зовсім не "мерські нововведення", а слова хворого Черновецького, який вдома, під наглядом лікаря з клініки "Борис" заявляє про те, що ніколи нічого, що ніколи не підвищував тарифи і не вводив жодних податків, а те, що пишуть і говорять – не що інше як чутки.