This version of the page http://20minut.ua/?lang_code=ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-12. The original page over time could change.
Регіональний новосний портал: Солоний переляк докотився й до Хмельницького
Новини
Авто
Нерухомість
Робота
Пошта
Інтернет-радіо
Готелі
Вхід | Зареєструватись
Солоний переляк докотився й до Хмельницького

За останній тиждень з полиць супермаркетів і магазинів у Хмельницькому та області змели запаси солі. Сіль опинилася у переліку дефіцитних товарів також у Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Миколаївській, Тернопільській областях

Хмельницький,
“Динамо-Хмельницький” перебуває на зборах у Севастополі

Футбольний клуб “Динамо-Хмельницький”, на чолі із головним тренером Володимиром Ревою, вирушив на перший навчально-тренувальний збір до Криму

Хмельницький,
«RIA» придумала новый женский праздник

Роскошь, интрига, контраст – так в трех словах можно описать церемонию подведения итогов первого винницкого Рейтинга женщин-руководителей, которая состоялась 7 марта в ночном клубе «Fеride Plaza».

Вінниця,
В цьому році тарифи на послуги ЖЕКів буде змінено

Тарифи на комунальні послуги, за якими ми сплачуємо ЖЕКам нині, діятимуть недовго. Комунальники кажуть, що незабаром будуть нові

Хмельницький,
Подільський поет став лауреатом найвищої мистецької нагороди

Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка обрав одним з її лауреатів поета з Хмельниччини Павла Гірника. Це найвища державна нагорода у галузі літератури, культури та мистецтва, вона становить 130 тисяч гривень  (1)

Хмельницький,
На дороги виділено двадцять мільйонів гривень

Вже в кінці квітня заплановано розпочати ремонтні роботи доріг в Хмельницькому

Хмельницький,
Міліціонери перервали жебрацьку «династію»

«Допоможіть, скільки зможете, - канючить 13-річна циганочка, сидячи серед ринку. - В мене померла мама, я залишилася сама», - примовляє вона. Коли торгівля на базарі добігає кінця, дівчинка їде додому і віддає зароблені гроші мамі. Тій самій, яка «померла».  (2)

Вінниця,
Псевдоміліціонер грабував дітей

Молодий чоловік представився міліціонером, тицьнув малому під носа свій учнівський квиток і сказав, що забирає його мобільний телефон на перевірку – чи не крадений. Ні «дяді-міліціонера», ні власної «мобілки» хлопчик більше не бачив.  (1)

Вінниця,
Стрічка новин >>