This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/496b217069407/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-11. The original page over time could change.
Черновецький: Ціни на транспорт у Києві будуть знижені | Українська правда - Київ

Черновецький: Ціни на транспорт у Києві будуть знижені

Версія для друку     Додати коментар - 5
12.01.2009  12:54


Фото turi100.net

У Києві найближчим часом буде знижено тарифи на проїзд у міському комунальному транспорті.

Про це на засіданні Антимонопольного комітету заявив мер Києва Леонід Черновецький.

"У нас було дві позиції з приводу того, як виправити ситуацію. Ми прийшли до думки, що в принципі можливо знизити тарифи на метро на 30 копійок, а в трамваї і автобусі - на 50 копійок"

Водночас голова Антимонопольного комітету Олександр Мельниченко поцікавився, чи зможуть бути введені ці тарифи після засідання Київради 22 січня, на що Черновецький відповів:

"Я повністю контролюю ситуацію (в Києві) і кажу цілком серйозно - в Київраді всі процеси - і політичні і економічні - вирішуються. Ми маємо більшість, тому проблем не буде".

Таким чином на засіданні Антимонопольного комітету було одноголосно ухвалено рішення про зниження тарифів на проїзд у комунальному транспорті.

За словами Мельниченка, нові тарифи у Києві можуть бути введені 23-24 січня.

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 5
MATPOCKIH - 13.01.2009 00:12
а кто здесь вернет потребителям переплаченные деньги, предлагаю сделать в городе проезд бесплатным на кол дней пропорционально переплаченным или пусть леня кашманавт и те кто за такие тарифы голосовал пусть выкладывают из своего кармана. к томуже в транспорте нет кондукторов, если в стоимость проезда заложена их работа (в киоске билет 1,5грн, а у кондуктора 2грн) то пусть ходят и продают билеты, нечего орать на весь автобус "передаем за проезд", пусть лене носят передачи в больничку или в сизо.
обьявляем акцию ПЕРЕДАТЧИК ПОЛАМАЛСЯ
по закону к пасажиру есть претензии если он отказался оплатить проезд, если ему не предложили его оплатить как положено, тоесть подойти взять деньги и выдать билет, то это проблема перевозчика
bumbyk - 12.01.2009 22:17
Виправданою є ціна за проїзд в 1 гривню, то було б логічним ! Але від Черновецького логіки очікувати марно!
MaximS - 12.01.2009 15:06
Згадаємо, як у Булгакова Шаріков знав, як це "по настоящєму". От так і з нашими тарифами на проїзд (як і на все інше), дійсно - одна "контрєволюция", котра злісно направлена проти працюючих киян і гостей НАШОГО міста.
Чуваки, хочеться спитати, а як же результати комісії по моніторингу муніципального транспорту? Де собівартість поїздки у МЕТРО аж 0,91 грн., а в наземному транспорті - 0,70 грн. Куди ділися ці показники у ваших розрахунках? А, ви їх помножили на два. Що ж, цю математичну операцію ви у школі засвоїли на відмінно, а якщо прикинути те, що ви не знаєте як віднімати, то з математикою у вас були (і залишилися) проблеми. Що ж черновецькі. голубченки, журавські, пабати і інші їхні-неїхні жопополизи, ваш час невпинно спливає (І це ви відчуваєте, а ми - бачимо по ваших жидівських вчинках). Скоро вам буде кирдик від нас, киян. Ой, а доведеться ж за все відповідати. І не надійтеся, що тільки перед богом. Забули, покидьки, хто вас наняв на роботу? Забули. Нагадаємо.
brrrrr - 12.01.2009 15:01
надо было снизить на 1 и 3 копейки соответственно для смеха так...

в два раза уменьшить минимум нужно.., тоесть на 1 гривну..
И не со "стели" взяли а с чужоземной цивилизации - планеты МАРС!
leo_2 - 12.01.2009 13:29
зашибись... а кто привлечет к уголовной ответственности Черновецкого и Ко за необоснованные тарифы.. И опять же почему 50 и 30 коп...
откуда цены? Где обоснование...?
или из справочника "стеля"..
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Червоненко стане прикладом для всіх таксистів?
Муніципальна пошта Черновецького відкриватиме казино і сауни?
Арендная плата за землю выросла в 2-8 раз
Чому звільнили заступників Черновецького?
УПЦ просить Черновецького не розміщувати образ Михаїла на автоматах
    ПУБЛІКАЦІЇ
38
Влада
23.02, 15:31

Космічна лотерея. Суперприз – поцілунок з... Черновецьким

Фантазії Леоніда Черновецького позаздрили б Попандопуло та Остап Бендер. Такого репродуктора оригінальних ідей та концепції з вибивання грошей не тільки Київ, а й уся Україна ще не знали. Адже на цей раз мер хоче брати гроші за можливість... обійнятися з ним чи поцілуватися
Міні-заколот у Київраді – перший дзвінок Черновецькому?
Податки, тарифи, ноу-хау, або Як мерія наповнює столичний бюджет
Справа усього життя Черновецького, або З'їли гречку – віддайте квартиру
    КОЛОНКА АВТОРА
06.03.2009, 17:56
Юрій Корогодський

Війна за Київ: фальстарт чи передвиборча технологія?

Таке враження, що терпець урвався. Нарешті! Питання про зміну влади в Києві, начебто, стає актуальним. Президент та уряд, головні вороги поточного періоду, роблять гучні заяви, погрожують, оцінюють плани майбутньої кампанії. Але досвід минулого року показує, що войовнича риторика може не давати ефекту в умовах боротьби за київську владу.