This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/602.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-10. The original page over time could change.
15 жовтня 2007 року під головуванням заступника Секретаря РНБОУ Андрія Пишного відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання ''Про вдосконалення державної політики у сфері приватизації'' - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
15.10.2007
15 жовтня 2007 року під головуванням заступника Секретаря РНБОУ Андрія Пишного відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання ''Про вдосконалення державної політики у сфері приватизації''

15 жовтня 2007 р. заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрій Пишний провів засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду на засіданні РНБОУ питання "Про вдосконалення державної політики у сфері приватизації"

У засіданні міжвідомчої робочої групи взяли участь представники Секретаріату Президента України, Фонду державного майна, Міністерства економіки, Міністерства промислової політики, Міністерства закордонних справ, Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Антимонопольного комітету, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, а також провідні вітчизняні науковці.

Учасники засідання обговорили широкий спектр проблемних питань, пов'язаних з формуванням та реалізацією державної політики у сфері приватизації.

Члени робочої групи акцентували увагу на тому, що процес приватизації в Україні відбувається в рамках недосконалої законодавчої бази. Відсутність визначених стратегічних цілей та завдань приватизації, які відповідали б єдиній концепції здійснення структурних змін в економіці України, створює сприятливе середовище для застосування суб'єктивних підходів при формуванні та реалізації державної політики у сфері приватизації.

В ході засідання обговорювалися особливості приватизації об'єктів державної власності окремих галузей економіки. Було, зокрема, обговорено питання щодо ситуації навколо Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд, розглянуто шляхи нейтралізації низки потенційних загроз, пов'язаних із приватизацією цього підприємства.

За результатами обговорення міжвідомчою робочою групою прийнято протокольне рішення, яким визначено порядок подальшого доопрацювання матеріалів до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання "Про вдосконалення державної політики у сфері приватизації".


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 69/2009
Про деякі питання Апарату Ради національної безпеки і оборони України
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 82/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 10 лютого 2009 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки України»
Інші
Інтерв’ю та коментарі
14.01.2009
Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової агенції „Інтерфакс-Україна”
18.09.2008
Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»
Інші
Фотоальбом
Інші