Рус      Eng 
Главная
Знакомьтесь ближе
Законотворчество
Гражданская позиция
Прямая речь
Дайджест
Проекты
Интернет-конференция
Обратная связь
Фотоархив
Аудио/Видео




поиск на сайте











Партинформ


Также в разделе:

Виктор Янукович: "У нас есть принципиальные расхождения в том, что касается условий предоставления Украине второго транша МВФ"
08.03.2009, 20:41
Партія регіонів вимагає, щоб пенсіонерам Павлограда негайно виплатили пенсії
10.03.2009, 14:55
Партія регіонів вимагатиме покарання для тих високопоставлених чиновників з помаранчевої влади, які були ініціаторами та організаторами політичних переслідувань, розпочатих у 2005 році
Заява Партії регіонів
03.03.2009, 17:35
Партия регионов не допустит действий власти, направленных против народа
02.03.2009, 16:21
Анатолій Кінах: Бюджет, заснований на нереальних показниках, забирає у країни шанс щодо виходу з кризи
10.03.2009, 16:27



Партія регіонів оцінює газові переговори Тимошенко в Москві як цілковиту зраду українських національних інтересів


20.01.2009, 12:12

вернуться в раздел

Заява прес-служби Партії регіонів

Партія регіонів вимагає від Уряду негайного офіційного оприлюднення ціни на газ, яку повинні будуть платити цього року підприємства та окремі споживачі в Україні.

Приховування справжніх результатів газових переговорів у Москві, той факт, що українське суспільство змушене черпати інформацію про справжню ціну на газ з випусків CNN та із заяв представників «Газпрому», свідчить про намагання Уряду Тимошенко в черговий раз обдурити народ, закамуфлювати свій провал у Москві і переконати громадськість, що поразка Уряду, який привіз з Москви ціну на газ вдвічі більшу, ніж ми мали минулого року, це насправді не ганебний провал, а ледь не перемога.

Правда, однак, є такою, що в ході переговорів з Росією щодо постачання газу і його транзиту Уряд Тимошенко не зміг відстояти національні інтереси України. 360 доларів за тисячу кубометрів газу, яку, за словами керівника «Газпрому» і за повідомленнями західних ЗМІ, буде платити за газ Україна цього року – це повна катастрофа для всієї вітчизняної промисловості. Це зупинка підприємств, масове безробіття і всі наслідки, які звідси випливають – крайня бідність, голодні люди, холод і безнадія в усій державі.

Провал Тимошенко у Москві означає також сумну перспективу для геополітичних інтересів нашої держави - висока ціна газу, яка береться в основу розрахунків формули ціни, свідчить, що Україна втратила статус стратегічного партнера Росії і змушена купувати газ за однією з найвищих цін в Європі. При цьому, щоб отримати хоч бодай-якесь послаблення в ціні газу, Уряд України залишив найнижчу ціну транзиту газу в Європі.

Це свідчить про непрофесійність влади і слабкість її позицій на переговорах з Росією.

Такі невигідні для України умови забезпечення газом і його транзиту наштовхують на висновки про наявність тіньових і ще невідомих нам інтересів Уряду у газовій сфері.

Таким чином, замість прозорості та низької ціни, яку обіцяла Тимошенко, прикриваючись боротьбою з посередниками, і затіваючи свою газову авантюру, нинішній керівник Уряду напустила ще більше туману в газову справу, і ще більше утаємничила як процес, так і сам результат переговорів з Росією. Це однозначна поразка і капітуляція Уряду Тимошенко. За сімнадцять років незалежності ще ніхто так не зраджував інтереси України.

Юлія Тимошенко програла Москві все, що лише можна було програти, і зробила народ України заручником своєї провальної економічної політики.




версия для печати










Официальный информационный сервер

Copyright © 1999-2009 Партия регионов
Использование материалов, размещенных на сайте разрешается
с условием размещения ссылки на сайт Партии