This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/index.php?id=1767 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-10. The original page over time could change.
Мінрегіонбуд України. Офіційний сайт.

 укр  eng 
Міністерство регіонального розвитку
та будівництва України
Мінрегіонбуд України
офіційний сайт
www.minregionbud.gov.ua
Виробники будівельних матеріалів презентують свої досягнення у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 20 по 23 січня 2009 року 20.01.2009

Розпочали роботу VI Міжнародна спеціалізована виставка виробників архітектурного і будівельного скла, обладнання для його виробництва і обробки, а також аксесуарів, сировини і матеріалів для скловиробної галузі «ПРИМУС: АРХІТЕКТУРНЕ СКЛО 2009», та IX Міжнародна спеціалізована виставка виробників профільних систем, обладнання і інструментів, аксесуарів, сировини і матеріалів для віконно-дверної галузі, а також воріт і шлагбаумів, світлопроникних конструкцій «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2009», які проходитимуть з 20 по 23 січня 2009 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Відкриваючи урочистості з нагоди початку виставкових заходів, заступник Міністрва регіонального розвитку та будівництва України В'ячеслав Негода наголосив, що дані виставки досягли світового масштабу і саме на виставках такого рівня можна відчути тенденції розвитку ринку, спланувати майбутній розвиток виробництв відповідної галузі, це завжди прекрасна можливість ознайомитися з іноваціями, набути досвіду, відкрити нові шляхи і можливості співробітництва.
Заступник Міністра відмітив високий професіоналізм організаторів виставки, які з кожним роком, збільшуючи площі, удосконалюють і рівень, про що свідчить значне зростання кількості відвідувачів.

Експонентами в цьому році стануть більше 100 компаній, у тому числі компанії з Австрії, Білорусії, Бельгії, Болгарії, Угорщини, Німеччини, Греції, Іспанії, Італії, Китаю, Литви, Польщі, Росії, Словакії, Турції, України, Франції і Південної Кореї.

Офіційну підтримку у проведенні виставки надали Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, Торгово-промислова палата України і Канадсько-Українська Торгова Палата.


Прес-служба Мінрегіонбуду

При використанні матеріалів сайту
посилання на www.minregionbud.gov.ua обов'язкове.

© Державний Науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві (ДНДІАСБ), Київ, 2007-2008
Автори проекту: Костянтин Кліщар, Леонід Федьков
Служба технічної підтримки сайту:
iass@ndiasb.kiev.ua.