This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4976f12d2320c/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-10. The original page over time could change.
Черновецький залишив Київ без грошей | Українська правда - Київ

Черновецький залишив Київ без грошей

Версія для друку     Додати коментар - 5
21.01.2009  11:55


Фото з сайту КМДА
Київрада відклала розгляд проекту бюджету столиці на 2009 рік, запланований на 22 січня.

Голосування з цього питання перенесено на 12 лютого через банальну причину -  столична адміністрація досі не підготувала проект фінансового документа, пише газета "Дело".

Начальник управління з питань бюджету і соціально-економічного розвитку Київської адміністрації Наталія Новак запевнила, що цифри будуть зведені до 9 лютого.

Затримка в роботі над проектом бюджету викликана декількома факторами. По-перше, за словами Новак, звіти про використання коштів бюджету міськими структурами були отримані тільки наприкінці року, хоча раніше вони надходили у вересні.

Голова бюджетного комітету Київради Роман Ярошенко (Блок Миколи Катеринчука) додає, що досі не відомо, якою буде ціна на газ для кінцевих споживачів. Крім того, депутат відзначив, що підготовка документа ускладнюється зміною курсу долара.

У той же час деякі столичні депутати відзначають, що градоначальнику Леоніду Черновецкому вигідно, щоб столиця жила два місяці без затвердженого бюджету.

"Як мінімум до березня управління містом буде здійснюватися в ручному режимі", - переконаний заступник голови бюджетного комітету Київради Сергій Баранов-Мохорт (Партія регіонів).

За його словами, протягом цього часу мерія зможе контролювати усі фінансові питання столиці.

"Якщо не затверджений бюджет міста, то не затверджені і бюджети районів. Районні адміністрації в такій ситуації знаходяться в підвішеному стані", - сказав Баранов-Мохорт.

Депутати Київради запевняють, що їм дотепер не відомі навіть основні цифри майбутнього проекту бюджету столиці.

"Говорити про якісь цифри цього фінансового документа ще рано. Віктор Падалка (начальник Головного фінансового Управління КМДА) увесь цей час був у відпустці", - заявив головний столичний регіонал Василь Горбаль.

"Ще не затверджена жодна програма по фінансуванню і джерела надходження до бюджету", - додав Баранов-Мохорт.

Проте, мерія вже передбачила кілька заходів, які дозволять збільшити відрахування в бюджет. Один із них - введення платних медичних послуг у столичних лікувальних установах.

Крім того, активно обговорюється питання створення продовольчих комунальних підприємств, внаслідок чого столична влада зможе одержати контроль над продовольчим ринком.

Коментарі - 5
Irin - 30.01.2009 10:40
Дочасних більше не буде.
Тільки чергові.
-------------------------------------------------------------------------------------------
А чергові уже в 2010, як міських рад ,так і міських голів, не залежно були перед цим дочасні вибори, чи ні. Отака правда для Черновецького. От він бабушек і полюбив особою любовью.
atlet - 28.01.2009 15:26
где бабло ленчик..?? ты же облигации киеврады продал европе за валюту..!! а ведь погашаешь долг жучара из бюджета чужими деньгами...!!

и вроде все по закону о ЦБ...

жди инспекцию на днях..!!

а под дурика ниче закосил - я бабушек люблю..!! )))))))))))))))
Unique - 27.01.2009 21:46
Вам же перед виборами про наслідки його обрання всі вуха пробалакали.
Подякуйте Кличку. І люмпен-ліміті.
Дочасних більше не буде.
Тільки чергові.
MaximS - 27.01.2009 17:23
І це зелене чмо колись щось деренчало про кабмін ? А от у нього - одні проФФесіонали! Люди бачать, АЛЕ від космічної величини цинізму марсіянського свавілля думаючих киян просто перевело в стан стовбняку. А Чортовецький думає, що ТАК вже буде завжди і Київ не оговтається від його нашестя. Ой-йой. Дивись не помились, тупорилий агресоре. Тобі і твоїй банді вже скоро буде непереливки. Щоб ви усі втратили свої статки і жили на зарплату в 500 грн. вампіри зеленомордні.
mojo - 26.01.2009 11:13
Все гребет под себя все за что берется не доводит до конца, уничтожает весь бизнес, уже хочет держать контроль над продуктами а какого хрена было продавать все магазины комунальные что бы теперь людей выселять с первых етажей, Леня бизнес уничтожит люди ему етого не простят. (мафы - нет прозрачности, дозволы на торговлю- нет прозра чности, вход на кладбище - 50 грн. ...... , дороги- одни ямы одни , больницы- платные.... , реконструкция площадей - незакончино не одной, мосты- недостороеные, что построено - ничего, ... можно продолжать до бесконечности вводит только новые налоги на все и пиз...ит что все хорошо. Уважаемая редакция очень хочется почитать что ж зделал хорошего наш мер и плохого и просто сравнить как его слова совпадают с делами.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Червоненко стане прикладом для всіх таксистів?
Муніципальна пошта Черновецького відкриватиме казино і сауни?
Арендная плата за землю выросла в 2-8 раз
Чому звільнили заступників Черновецького?
УПЦ просить Черновецького не розміщувати образ Михаїла на автоматах
    ПУБЛІКАЦІЇ
38
Влада
23.02, 15:31

Космічна лотерея. Суперприз – поцілунок з... Черновецьким

Фантазії Леоніда Черновецького позаздрили б Попандопуло та Остап Бендер. Такого репродуктора оригінальних ідей та концепції з вибивання грошей не тільки Київ, а й уся Україна ще не знали. Адже на цей раз мер хоче брати гроші за можливість... обійнятися з ним чи поцілуватися
Міні-заколот у Київраді – перший дзвінок Черновецькому?
Податки, тарифи, ноу-хау, або Як мерія наповнює столичний бюджет
Справа усього життя Черновецького, або З'їли гречку – віддайте квартиру
    КОЛОНКА АВТОРА
06.03.2009, 17:56
Юрій Корогодський

Війна за Київ: фальстарт чи передвиборча технологія?

Таке враження, що терпець урвався. Нарешті! Питання про зміну влади в Києві, начебто, стає актуальним. Президент та уряд, головні вороги поточного періоду, роблять гучні заяви, погрожують, оцінюють плани майбутньої кампанії. Але досвід минулого року показує, що войовнича риторика може не давати ефекту в умовах боротьби за київську владу.