This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/48fc397e8f444/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-10. The original page over time could change.
В'їзд до центру Києва буде платним | Українська правда - Київ

В'їзд до центру Києва буде платним

Версія для друку     Додати коментар
20.10.2008  10:52


Фото www.europlakat.com.ua
Найближчим часом у Києві планується зробити платний в`їзд у центр міста як для вантажівок, так і для легкових автомобілів.

Про це в інтерв`ю журналістам розповів київський міський голова Леонід Черновецький, повідомляє УНІАН.

"Найближчим часом я планую видати розпорядження. Ви перші про нього дізнаєтеся. Воно готується, буде узгоджене з киянами: обмежити в`їзд у центральну частину міста не тільки вантажних машин, але й інших", - сказав мер.

За його словами, за "все доведеться платити на користь киян, які не мають машин, але відчувають на собі весь тягар їх великої кількості на вулицях міста".

Черновецький також додав, що зібрані від такого нововведення гроші будуть спрямовані на будівництво нових доріг, ремонт вже існуючих та на інші цілі дорожнього господарства.

Однак, скільки коштуватиме проїхатися центром столиці, поки що невідомо. "Українська правда" зателефонувала до начальника прес-плужби КМДА Олександра Івахнюка, але він не зміг назвати суму.

"Проект розробляється, його обговорюють. Якщо щось буде відомо, ви про це дізнаєтеся", - сказав Івахнюк.

Додати коментар
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Червоненко стане прикладом для всіх таксистів?
Муніципальна пошта Черновецького відкриватиме казино і сауни?
Арендная плата за землю выросла в 2-8 раз
Чому звільнили заступників Черновецького?
УПЦ просить Черновецького не розміщувати образ Михаїла на автоматах
    ПУБЛІКАЦІЇ
38
Влада
23.02, 15:31

Космічна лотерея. Суперприз – поцілунок з... Черновецьким

Фантазії Леоніда Черновецького позаздрили б Попандопуло та Остап Бендер. Такого репродуктора оригінальних ідей та концепції з вибивання грошей не тільки Київ, а й уся Україна ще не знали. Адже на цей раз мер хоче брати гроші за можливість... обійнятися з ним чи поцілуватися
Міні-заколот у Київраді – перший дзвінок Черновецькому?
Податки, тарифи, ноу-хау, або Як мерія наповнює столичний бюджет
Справа усього життя Черновецького, або З'їли гречку – віддайте квартиру
    КОЛОНКА АВТОРА
06.03.2009, 17:56
Юрій Корогодський

Війна за Київ: фальстарт чи передвиборча технологія?

Таке враження, що терпець урвався. Нарешті! Питання про зміну влади в Києві, начебто, стає актуальним. Президент та уряд, головні вороги поточного періоду, роблять гучні заяви, погрожують, оцінюють плани майбутньої кампанії. Але досвід минулого року показує, що войовнича риторика може не давати ефекту в умовах боротьби за київську владу.