This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/758.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-09. The original page over time could change.
Засідання робочих груп завершило низку нарад з підготовки до розгляду на засіданні РНБО України питань інформаційної безпеки - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
08.10.2008
Засідання робочих груп завершило низку нарад з підготовки до розгляду на засіданні РНБО України питань інформаційної безпеки

7 жовтня 2008 року під головуванням заступника Секретаря РНБО України Бориса Соболєва відбулося засідання робочих груп з підготовки до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питань «Про створення Суспільного телебачення і радіомовлення України» та «Про роботу Кабінету Міністрів України по впровадженню цифрового телерадіомовлення та забезпеченню доступу до телевізійного сигналу в Україні».

Заступник Секретаря РНБО України Віктор Ткачук у своєму виступі окреслив проблемні питання впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні, а також відповідальність органів державної влади за зволікання з виконанням рішення РНБО України «Про невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України» від 21 березня 2008 року.

На засіданні було заслухано інформацію Державного комітету телебачення та радіомовлення України (доповідач - директор департаменту телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов) про хід підготовки Кабінетом Міністрів України проекту концепції створення системи Суспільного телебачення і радіомовлення.

За результатами обговорення робочі групи ухвалили рішення щодо внесення коректив у підготовку до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питань інформаційної безпеки з огляду на ситуацію, що склалася.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 69/2009
Про деякі питання Апарату Ради національної безпеки і оборони України
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 82/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 10 лютого 2009 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки України»
Інші
Інтерв’ю та коментарі
14.01.2009
Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової агенції „Інтерфакс-Україна”
18.09.2008
Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»
Інші
Фотоальбом
Інші