This version of the page http://www.pdpu.poltava.ua/news.php?news=99 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-09. The original page over time could change.
Полтавський державний педагогічний університет імені В.Г.Короленка

Університет:
Історія і сьогодення.
Студентське самоврядування

25 Березня 2008


 

ПОДИХ ВЕСНИ

 

10 березня у приміщенні Міського будинку культури м. Полтави відбулася концертна програма «Подих весни» присвячена  відкриттю тижня природничого факультету Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

Свято зорганізоване зусиллями природничого факультету спільно з Міським будинком культури м. Полтави за підтримки та сприяння Малої академії мистецтв м. Полтави, Студентської ради Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Дійство, що розгорнулось на сцені, нагадувало весняну казку, а кожний виступ учасників віяв легким подихом весни. У розважальній програмі взяли участь творчі колективи природничого факультету та відомі молодіжні колективи міста, кожний виступ був приурочений переможцю тієї чи іншої номінації. Напередодні свята серед студентів природничого факультету проведено опитування, згідно якого  і визначили переможців. Нагороди, зокрема, отримали Віктор Закалюжний, завідувач кафедри біології людини і тварин, Юрій Кращенко, голова студентської ради університету, Лариса Орлова, доцент кафедри ботаніки, Наталія Петрова, студентка групи П-14, Олександр Чернобель, студент групи П-42, Надія Шиян, завідувач кафедри хімії, Наталія Смоляр, завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища, Олена Дубина, студентка групи П-45, Валентина Оніпко, завідувач кафедри ботаніки, Марина Гриньова, декан природничого факультету, яка цього дня святкувала свій день народження.

З самого початку свята ми поринули в казку, створену ведучим Станіславом Деркачем, він не лише виконував роль ведучого а й брав участь в концертній програмі, талановито виконуючи пісні. Взагалі, свято увібрало в себе одразу декілька приводів: відкриття тижня природничого факультету, свято 8 березня, день народження декана Марини Гриньової.

Зі сцени лунали найщиріші привітання, найкращі пісні, найвеселіші жарти, виконувались танцювальні та акробатичні номери. Колективи, що брали учать у концерті представлені танцювальною сім'єю «Спіріт», ансамблем ударних інструментів природничого факультету, зразковою цирковою студією «Молодість», ансамблем «Дежавю» природничого факультету, стем-командою «Оазис» природничого факультету, шоу-балетом «Флеш» Малої академії мистецтв, командою аеробіки природничого факультету та іншими.

В завершенні свята з щиросердними привітаннями , адресованими Марині Гриньовій виступила директор Малої академії мистецтв Тетяна  Магамедова та танцювальний колектив з цікавою новою інтерпретацією «Танго». Завершилось свято зворушливою пісенною композицією Валентини Гриньової та її мами - Марини Гриньової.

Протягом  всього святкування панувала атмосфера теплого весняного настрою, злагодженості та наснаги. Завдяки гарній організації захід прошов блискуче й глядачі, виходячи з залу, були задоволені й шкодували хіба, що про те, що концерт закінчився.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Прес-служба

студентської ради університету

Інші новини

[17 Лютого 2009]
Цього понеділка, 16 лютого, в великому актовому залі нашого університету відбулася цікава і незвичайна подія. До нас завітали вже добре відомі в Полтаві Майстерня концептуального мистецтва з гуртами «Панке Шава» із легендарного міста Львів, які з собою захопили на виступ наші полтавські гурти «Немає часу» та вже майже культову для нашого міста «Сестру Керрі».

детальніше...
[06 Лютого 2009]
4 лютого у залі засідань Полтавського державного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася перша зустріч нового ректора Миколи Івановича Степаненка із cтудентською радою вишу.
детальніше...
[14 Січня 2009]
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас узяти участь у міжнародній науково-практичній конференції «Спадщина видатних педагогів Полтавщини в міжнародному освітньому просторі».
детальніше...
[16 Грудня 2008]
10 – 12 грудня 2008 року в Полтавському державному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка відбувся ІІ тур Вищої студентської ліги України з волейболу серед жіночих команд
детальніше...
[12 Грудня 2008]

У Полтавському педагогічному університеті імені В.Г. Короленка 11 грудня пройшла благодійна виставка молодої художниці Альони Бацули.
детальніше...
[10 Грудня 2008]
9 грудня 2008 року було проведено Кубок з черліденгу на призи професора Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка академіка Пащенка Володимира Олександровича.
детальніше...
[04 Грудня 2008]
Кафедра слов’янського мовознавства розпочала роботу з підготовки до Всеукраїнської науково-практичної конференції “Журналістика, філологія та медіаосвіта”, яка відбудеться 14 – 15 травня 2009 року в Полтавському державному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка.
детальніше...
[21 Листопада 2008]
21 листопада 2008 року в університеті відбулася зустріч з кандидатом на посаду ректора Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка – доктором філологічних наук, професором, деканом факультету філології та журналістики СТЕПАНЕНКОМ МИКОЛОЮ ІВАНОВИЧЕМ. Претендент чітко охарактеризував стратегічну мету діяльності університету й основні завдання та напрямки її розв’язання.
детальніше...
[19 Листопада 2008]
25 листопада відбудеться голосування за кандидатів на посаду ректора Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. Пропонуємо ознайомитися з програмою кандидата на посаду ректора Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка –
доктора педагогічних наук, професора ГРИНЬОВОЇ МАРИНИ ВІКТОРІВНИ
детальніше...
[03 Листопада 2008]
Кафедра англійської філології розпочала роботу з підготовки до Всеукраїнської науково-практичної конференції “Концептологія в системі гуманітарних наук”, яка відбудеться 26-27 березня 2009 року в Полтавському державному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка.
детальніше...
[28 Жовтня 2008]
Більше 60 студентів-волонтерів з різних вищих навчальних закладів Полтави виходили на центральні вулиці міста з 24 по 26 жовтня 2008 року о 11.00 та до 18.00 год. Саме в цей час проходила акція «Квітка життя», яка за мету мала зібрати кошти на закупівлю нового обладнання для реанімаційних відділень 25 обласних дитячих лікарень.
детальніше...
[08 Жовтня 2008]
14-16 жовтня 2008 року - Свято української вишиванки
детальніше...
[02 Жовтня 2008]
Кафедра англійської філології розпочала роботу з підготовки до ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції “Пріоритети сучасної філології: теорія і практика”, яка відбудеться 26-27 лютого 2009 року в Полтавському державному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка.
детальніше...
[08 Вересня 2008]
Вийшов Збірник наукових праць викладачів кафедри англійської філології ПДПУ імені В.Г.Короленка – “Англійська філологія: проблеми лінгвістики, літературознавства, лінгвометодики” (Випуск 2).
детальніше...
[10 Липня 2008]
Europa IM KOFFER. ГОВОРИМО ЄВРОПЕЙСЬКОЮ!
У рамках співпраці Студентської ради Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, Студентської ради м. Полтави з Фондом Кондрада Аденауера та Інститутом Євроатлантичного співробітництва 4 липня ц.р. відбулася зустріч міжнародної делегації з керівниками та представники органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів м. Полтави
детальніше...
[25 Червня 2008]
Жіноча волейбольна команда ПДПУ стала призером (III місце) у змаганнях I Студентських спортивних ігор (тренери: Воліченко А.І., Кириленко О.І.). Вітаємо наших дівчат!
детальніше...
[20 Червня 2008]
17 червня ц.р. розпочався перший дев’ятиденний етап акції по боротьбі з амброзією полинолистою.
детальніше...
[20 Червня 2008]
14 червня 2008 року відбулася V Конференція Всеукраїнської студентської ради.
детальніше...
[13 Червня 2008]
Кафедра англійської філології продовжує співробітництво з Університетом Освіти і Комунікації м. Йончопінг, Швеція. Угода про офіційне партнерство Школи Освіти і Комунікації (Йончопінг Університет, Швеція) та ПДПУ (факультет філології та журналістики) укладена в 2007р. та підписана деканом ф-ту проф. М.І.Степаненком.
детальніше...
[09 Червня 2008]
З 28–29 травня 2008 року в Полтавському державному педагогічному університеті за ініціативи викладачів кафедри української літератури та української мови відбулася Всеукраїнська наукова конференція «Феномен Олеся Гончара в духовному просторі українства», присвячена 90-й річниці від дня народження письменника.
детальніше...
[30 Травня 2008]
22 – 24 травня 2008 року у Львові відбулася чергова міжнародна науково-практична конференція у рамках проекту «Цінності. Демократія. Освіта» за участю проектних груп Школи освіти та комунікації Університету міста Йончопінг (Швеція)
детальніше...
[26 Травня 2008]
20 травня 2008 року у м.Полтаві відбулася 4-та Міжнародна наукова коференція “Актуальні питання перекладу, міжнаціонального спілкування та вивчення іноземних мов” (Fourth International Conference “Topical Problems of Cross-Cultural Communication, Translation and Learning Foreign Languages”).
детальніше...
[22 Травня 2008]
21 травня 2008 року студентською радою Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка зініційовано проведення екологічної акції по упорядкуванню узбережжя річки Ворскла у мікрорайоні Левада.
детальніше...
[22 Травня 2008]
Звання "Заслужений діяч " отримала Ольга Миколаївна Ніколенко. Вітаємо з державною відзнакою!
детальніше...
[19 Травня 2008]
13-15 травня 2008 року
ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХІМІЇ СЕРЕД СТУДЕНТІВ КЛАСИЧНИХ ТА ПЕДАГОГІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТІВ
детальніше...
[12 Травня 2008]
На факультеті філології та журналістики з 9 травня з візитом перебувають професори та студенти Лі університету (Клівленд, Теннессі, США).
детальніше...
[14 Квітня 2008]
Переможцями Вищої студентської ліги з волейболу серед жіночих команд втретє поспіль стала команда ПДПУ (тренер – Воліченко А.І.)
детальніше...
[14 Квітня 2008]
Переможцями універсіади з волейболу стали наші дівчата – збірна ПДПУ (тренер – Воліченко А.І.)
детальніше...
[14 Квітня 2008]
16.04.08 о 15:00 в спортивному корпусі відбудеться урочисте відкриття змагань на кубок ректора ПДПУ академіка Пащенка В.О. з волейболу серед жіночих команд.
детальніше...
[14 Квітня 2008]
21-25.04.08 – заходи в рамках тижня факультету фізичного виховання. Слідкуйте за оголошеннями.
детальніше...
[25 Березня 2008]
10 березня у приміщенні Міського будинку культури м. Полтави відбулася концертна програма «Подих весни» присвячена відкриттю тижня природничого факультету Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.
детальніше...
[25 Березня 2008]
15 березня 2008 року до студентської ради Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка завітали представники Корпусу Миру. Мета візиту – узгодження позицій по гранту «Від студентського самоврядування – до громадянського суспільства», який розробила студентська рада.
детальніше...
[24 Березня 2008]
Переможці Відкритого кубку з черлідингу на призи ректора ПДПУ академіка Пащенка В.О.
детальніше...
[24 Березня 2008]
Новини спортивного життя
детальніше...
[18 Березня 2008]
Запрошуємо Вас на змагання з чірлідінгу Відкритого кубку ректора Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка академіка Пащенка Володимира Олександровича
детальніше...
[06 Березня 2008]
14 лютого 2008 на факультеті філології та журналістики День святого Валентина було відзначено концертною програмою "Кохання – то вічне диво".
детальніше...
[06 Березня 2008]
28-29 лютого на факультеті філології та журналістики відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція “Пріоритети сучасної філології: теорія і практика”.
детальніше...
[03 Березня 2008]
Студентське самоврядування: формування команди, діяльність, стратегія

Набуттю практичних навичок та умінь був присвячений регіональний семінар-тренінг «Діяльність органів студентського самоврядування: стратегія та механізми реалізації», який відбувся 29 лютого 2008 року на базі Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.
детальніше...
[19 Лютого 2008]
Шановні колеги!

У квітні 2008 виповнюється 130 років від дня народження видатного педагога ХХ ст. Г.Г. Ващенка. До цієї дати (22-23 квітня) на базі Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка буде проведено педагогічний конгрес "Духовно-моральна парадигма творчості Григорія Ващенка". До участі в конгресі запрошуються учені, студенти, аспіранти, керівники освіти, науково-педагогічні працівники, вчителі-практики.
детальніше...
[18 Лютого 2008]
13 лютого 2008 року до Дня Святого Валентина сектори культури та дозвілля природничого і фізико-математичного факультетів організували конкурсно-розважальну програму за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та Студентської ради університету.
детальніше...
[13 Лютого 2008]
Цього року в університеті відбуватимуться традиційні тижні факультетів:
детальніше...
[08 Лютого 2008]
6 лютого 2008 року студентська рада Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка організувала відвідування ковзанки зі штучним покриттям студентами пільгових категорій (дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, чорнобильців та інвалідів) у мікрорайоні Левада.
детальніше...
[06 Лютого 2008]
Увага!
У Полтавському державному педагогічному університеті - День відкритих дверей. Чекаємо на Вас 16 лютого о 10-00 у фойє 1-го корпусу.
детальніше...
[30 Січня 2008]
29 січня 2009 року студентська громада міста вшанувала пам’ять героїв Крут.
детальніше...
[28 Січня 2008]
22 січня 2008 року до Дня Соборності України на факультеті філології та журналістики було організовано виставку творів видатних письменників під назвою «Віднині воєдино».
детальніше...
[19 Січня 2008]
18 січня 2008 року студентська рада Полтавського державного педагогічного університету спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради в рамках благодійної акції «Не байдуже серце» провели урочисте вручення подарунків спеціальній загальноосвітній школі № 40 м. Полтави.
детальніше...
[18 Грудня 2007]
17 грудня 2007 року у концертній залі міського Будинку культури відбулася благодійна концертна програма до Дня Святого Миколая
детальніше...
[12 Грудня 2007]
Міжнародна науково-практична конференція
"БІОРІЗНОМАНІТТЯ:
ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ У ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ТА ВИЩІЙ ШКОЛІ" (присвячується 120-річчю М.І. Вавилова)

7-8 лютого 2008 року
детальніше...
[04 Грудня 2007]
ІНТЕРНЕТ – У СТУДЕНТСЬКІ ГУРТОЖИТКИ
детальніше...
[04 Грудня 2007]
«Студентське самоврядування можна сміливо назвати однією з перших сходинок до громадянського суспільства, коли громада обирає своїх лідерів та вчиться контролювати їхні дії» – такий лейтмотив зустрічі голови обласної ради Олександра Удовіченка з активістами студентського самоврядування та керівниками вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Полтавської області у форматі «круглого столу».
детальніше...
[30 Листопада 2007]
29 листопада 2007 р відбувся регіональний студентський форум у якому взяла активну участь студентська рада Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.
детальніше...
[29 Листопада 2007]
З метою популяризації здорового способу життя у середовищі студентської молоді, розважливого ставлення до проведення дозвілля, в Полтавському державному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка 28 листопада 2007 р. відбулися змагання «Веселі старти» на кубок студентської ради університету.
детальніше...
[28 Листопада 2007]
Акція «Моя мати досі пам’ятає смак листя»
23 листопада 2007 року на філологічному факультеті до Дня пам’яті жертв голодоморів і політичних репресій за ініціативою викладачів кафедри української літератури та кафедри української мови була організована акція «Моя мати досі пам’ятає смак листя».
детальніше...
[00 Серпня 0000]
детальніше...



Наша адреса:
36000 м. Полтава,
вул. Остроградського, 2

Copyright © ПДПУ
2002-2009