This version of the page http://www.beatles.com.ua/about_fan-club/press-reliz_2002 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-09. The original page over time could change.
Про фан-клуб - The Beatles UA - Український фан-клуб, Ukrainian fan-club
Новини / Публікації Акції Календар Довідник Фотогалерея Про фан-клуб Форум
На головнуУвійтиЗареєструватисьДодати публікаціюДодати фотографії
ФАН-КЛУБ БІТЛЗ "YELLOW SUBMARINE" - ПРЕСС-РЕЛІЗ

Останній концерт Бітлз.

30 січня 1969 року у Лондоні , на даху будинку на вулиці Севіл Роу 3, де знаходився офіс фірми Apple Inc., відбувся останній концерт Бітлэ. Самі Бітлз тоді ще не здогадувалися про значення цього короткого виступу, бо він був запланований для невеликого кола працівників бітловської фірми Apple Іпс. з нагоди відзначення завершення запису альбому "Let It Be". Тому про концерт ніхто не знав і його слухачами крім присутніх на даху, стали лише випадкові перехожі. Чотирьом бітлам допомагав на клавішних відомий американський музикант Біллі Престон. Бітлз веконали п'ять своїх нових пісень протягом 42 хвилин. Після цього концерт припинився через втручання поліції. А ініціатором втручання став Стефен Кінг - головний бухгалтер Королівського банку Шотландії, який знаходився у сусідньому будинку. Бухгалтер подзвонив до поліції і поскаржився на шум, а насправді - перервав останній концерт в історії Бітлз...

1.Чому виникла ідея фан - клубу?

Сьогодні минає рівно 33 роки від цього дня. Зрозуміло, що старше покоління вважало і надалі вважае Бітлз своею культовою групою - для них це частина їх життя, їх молодості. Але цікаво що і для молодих 20 =30-літніх людей, і навіть для підлітків захоплення музикою Бітлз - не дивина. Для них Бітлз - незаперечна класика.
Несподівано велика кількість прихильників Бітлз серед молоді та відкриття у центрі Львова бару "Yellow, Submarine" зі справжнім бітловським інтер'ером та традиціями - це ті складові частини, з яких можна побудувати фан - клуб.

2.Яка мета фан-клубу Бітлз?

Насамперед, щоб цікаво і з приємністю. проводити час. Створення клубної атмосфери і спілкування у колі однодумців, де захоплення музикою Бітлз важливіше від вікової різниці та соціального становища. Для кожного фаната Бітлз є важливим довідатися щось нове про своїх кумирів, обмінятися думками, взяти участь в дискусії і просто відчути співсприйняття і співпереживання музики Бітлз.

З.Напрямки діяльності фан-клубу Бітлз.

-колекціювання матеріалів, які пов'язані з Бітлз (відео, фото,аудіо та інш.) і сприяння діяльності колекціонерів. -збирання та поширення інформації про Бітлз через власний веб-сайт.

-проведення вечірок за участю відомих,бітломанів (музикантів, політиків, журналістів, акторів і т.д.).

-клубне спілкування як можливість релізувати творчі здібності членів фан-клубу.

ЛЬВІВ 30 січня 2002 року.
• Про клуб / Історія

• Правління клубу

• Члени клубу

• Наші осередки

Пресс-реліз 2002р.

• Зв'язок з нами

  Зв'язок з нами
друзі клубу: http://beatlesinmylife.org.ua/

   Зроблено
   "Капітал-Медіа"