This version of the page http://x-city.com.ua/dogovor.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-08. The original page over time could change.
Інформаційний портал хмельницької міської мережі X-City

  ГОЛОВНЕ МЕНЮ
  ІНФОРМАЦІЯ
  РОЗВАГИ
  СЕРВІСИ
  ПРОГРАМИ
Мешканці мережі: SMS_ka


детальніше




Технічна підтримка тел 70 58 40, 70 58 41; e-mail support@x-city.com.ua; skype x-city.support; ICQ 431 747 194
Сайт X-City працює на сервері від компанії "Чіп-сервіс"
ГОЛОВНА > ДОГОВІР

ДОГОВІР про надання доступу до локальної комп’ютерної мережі “Х-City”(завантажити у doc-файлі)

Сторони:
Замовник: абонент з однієї сторони, та
Виконавець: ТОВ «X-City» в особі директора, який діє на підставі Статуту, з другої сторони, уклали цей Договір про наступне:
1. Предмет договору.
1.1. Виконавець зобов’язується надати Замовнику, за місцем вказаним Замовником, послуги щодо підключення та надання доступу до Локальної комп’ютерної мережі “Х-City” (надалі - мережа “Х-City”), в порядку та на умовах, визначених цим Договором, а Замовник зобов’язується оплачувати такі послуги в порядку та в строки, передбачені цим Договором та тарифами Виконавця.
1.2. Місцем підключення (МП) Замовника є адреса.
2. Відомості про послуги.
2.1. Згідно умов Договору Виконавець надає Замовникові наступні послуги:
2.1.1. Підключення до мережі “Х-City” у МП, яке включає:
2.1.1.1. Прокладку кабелю по існуючих кабельних каналах до периметру приміщеня Замовника (кабель, прокладений до периметру приміщення, включаючи внутрішньо-будинкові комунікації - є власністю Виконавця).
2.1.1.2. Підключення Замовника до устаткування Виконавця.
2.1.1.3. Налаштування доступу до мережі “Х-City” та первинний інструктаж по роботі в мережі “Х-City”.
2.1.2. Організація з МП Замовника цілодобового доступу до мережі “Х-City”.
2.1.3. Виконувати інші послуги, згідно додаткових угод до цього Договору, підписаних Замовником та Виконавцем.
3. Розрахунки.
3.1. Оплата за підключення визначається Виконавцем, враховуючи його витрати на здійснення підключення Замовника у вказаному в цьому договорі МП, та складає у даному конкретному випадку
сума (сума прописом) грн. і повинна бути проведена в день підписання Договору, але в будь-якому разі, не пізніше трьох діб з дня підписання Договору.
3.2. Ціни на послуги, які надає Виконавець, відповідно до умов Договору ( в т.ч. на додаткові послуги) встановлюються Виконавцем, враховуючи собівартість надання послуг, та можуть бути змінені Виконавцем в односторонньому порядку.
3.3. Виконавець повідомляє Замовника про ціни та зміну цін на послуги, шляхом розміщення інформації/оголошення на офіційному сайті мережі “Х-City” http://x-city.com.ua/
3.4. Для отримання доступу до мережі “Х-City” у наступному місяці, Замовник до 1-го числа такого місяця сплачує Виконавцеві плату за надання доступу до мережі “X-City” та плату за додаткові послуги у розмірі, встановленому Виконавцем.
3.5. Замовник оплачує рахунки Виконавця за користування платною інформацією, якщо власник платної інформації або інші уповноважені особи надішлють такі рахунки Виконавцеві.
3.6. Платежі можуть здійснюватися через: пункти обслуговування абонентів Виконавця, віддалені робочі місця Виконавця, сервіс Х-банк, Український платіжний сервіс (оплата за допомогою Visa, Mastercard), банківський переказ та ін. Платежі, здійснені через пункти обслуговування абонентів та віддалені робочі місця, зараховуються на рахунок протягом 8 годин з моменту здійснення проплати. Платежі, здійснені через інші платіжні системи і банки, зараховуються на рахунок виконавця згідно діючого законодавства та внутрішніх нормативних актів установи, яка проводить платіж. Інформацію про перераховані джерела можна переглянути на офіційному сайті мережі “Х-City” http://x-city.com.ua/howpay.php
4. Строки та порядок підключення.
4.1. Підключення до мережі “Х-City” проводиться Виконавцем у місці, вказаному Замовником і подальший доступ Замовника до мережі здійснюється з цього МП.
4.2. Підключення до мережі “Х-City” відбувається у визначений Виконавцем строк після підписання Замовником даного Договору та сплати рахунку за виконання робіт з підключення.
4.3. Строки підключення Замовника до мережі “Х-City” визначаються Виконавцем, враховуючи свою зайнятість, технічні спроможності стосовно підключення Замовника у вказаному за Договором МП та інші чиники. До строку підключення не враховуються вихідні та святкові дні, а також дні, коли Замовник, в зв’язку з особистими обставинами, не надавав доступу до МП представникам Виконавця для виконання необхідних робіт з підключення. У даному конкретному випадку строк складає кількість днів.
4.4. Замовник повідомляється про день та час підключення Виконавцем по телефонах, вказаних Замовником при підписанні Договору, за один день до здійснення підключення.
4.5. У разі відмови Замовника одержати послугу через свою непідготовленість (відсутність або несправність обладнання, програмного забезпечення і таке інше) - послуга вважається наданою.
4.6. Після підключення Замовника до мережі “Х-City” йому надається цілодобовий доступ до мережі “Х-City” за МП (за умови проведення останнім попередньої оплати за надання таких послуг).
5. Права та обов’язки сторін.
5.1. Сторони зобов’язуються дотримуватись умов даного Договору та добросовісно співпрацювати у його межах.
5.2. Обов’язки Виконавця:
5.2.1. Своєчасно та якісно надавати Замовникові послуги зазначені в п.2 цього Договору протягом усього терміну його дії.
5.2.2. При виникненні обставин, що перешкоджають Виконавцеві виконати взяті на себе зобов`язання за цим Договором, останній зобов’язується вжити всі необхідні заходи щодо їх усунення.
5.2.3. Повідомляти Замовника про обставини, що усккладнюють подальше надання йому послуг доступу до мережі “Х-City” та / або додаткових послуг та спільно із Замовником приймати рішення щодо подальшої співпраці.
5.2.4. При невиконанні зобов`язань, передбачених п.2 цього Договору або при відмові Замовника від їх виконання, повертати Замовникові внесені ним кошти у повному обсязі, за винятком своїх витрат на вже надані послуги та проведені роботи.
5.2.5. Повідомляти Замовника стосовно умов виконання даного Договору шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному сайті мережі “Х-City” http://x-city.com.ua/.
5.2.6. Зберігати конфіденційність інформації, отриманої від Замовника, крім випадків, передбачених законодавством.
5.3. Права Виконавця:
5.3.1. Не підключати Замовника до мережі “Х-City” до фактичного зарахування ним на рахунок Виконавця повної суми за підключення до мережі “X-City”, первинного авансу з оплати за доступ до мережі “X-City”, визначеного Виконавцем, та додаткового авансу при замовленні додаткових послуг.
5.3.2. При підключенні Замовника до будь-яких тарифів Виконавець має право:
- встановлювати програмне забезпечення на комп’ютер Замовника, що контролює виконання умов цього Договору
- обмежувати кількість відкритих сесій
5.3.3. В разі настання технічних причин (обставин), що не залежать від Виконавця та унеможливлюють подальше надання послуг за цим Договором, цей Договір підлягає обов`язковому припиненню на протязі одного місяця з моменту виникнення вищевказаних обставин з обов`язковим попередженням про такі обставини Замовника.
5.3.4. Тимчасово обмежити надання послуг Замовникові, якщо він використовує послуги які надаються так, що це може призвести або призводить до зниження якості послуг мережі “Х-City”, що надаються іншим Замовникам.
5.3.5. Отримувати на своє прохання від Замовника всі необхідні документи та інформацію, необхідну для належного виконання зобов’язань, вказаних в п.2 цього Договору.
5.3.6. При невиконанні Замовником п.3.4., Виконавець має право, на свій розсуд :
- припиняти надання послуг
- нараховувати пеню на заборгованість Замовника відповідно до чинного законодавства України
- звертатись до суду для стягнення із Замовника заборгованості
- достроково розірвати Договір із Замовником в односторонньому порядку
- відключити та забрати своє обладнання, через яке здійснювався доступ Замовника до мережі “Х-Сity”
5.3.7. Відновляти надання послуг Замовникові у випадку сплати Замовником заборгованості після зарахування коштів на рахунок Виконавця.
5.3.8. Розірвати Договір без завчасного попередження Замовника в односторонньому порядку у випадку виявлення навмисного чи ненавмисного втручання в роботу мережі “Х-Сity”, що призвело або могло призвести до дестабілізації процесів, які впливають на якість послуг, що надаються іншим Замовникам або знищення інформації інших Замовників незалежно від того, було це здійснено Замовником чи іншими особами із використанням технічних засобів Замовника.
5.3.9. Змінювати ціни та тарифи на надавані послуги відповідно до п.3.2
5.3.10. Самостійно вирішувати питання про надання тих чи інших безкоштовних послуг.
5.3.11. Мати доступ до свого обладнання за МП Замовника для його технічного обслуговування, ремонту, а у разі припинення Договору, для відключення.
5.4. Обов'язки Замовника:
5.4.1. Своєчасно оплачувати послуги на умовах та в порядку зазначеному в п.3 цього Договору.
5.4.2. Надавати Виконавцеві на його прохання усі необхідні документи та інформацію, необхідну для належного виконання зобов’язань з надання послуг вказаних в п.2 цього Договору.
5.4.3. Забезпечити, за вказаним у договорі МП, технічну можливість підключення свого обладнання до мережі “Х-City”.
5.4.4. Сумлінно користуватись послугами та інформаційними ресурсами мережі “Х-City”.
5.4.5. У разі виникнення несправностей доступу до мережі “Х-City” негайно повідомляти про це Виконавця за контактними даними, вказаними на офіційному сайті мережі “Х-City” http://x-city.com.ua/support.php
5.4.6. Дотримуватись Правил для користувачів локальною комп’ютерною мережею “Х-City”. Правила викладені у додатку №1 до цього Договору.
5.4.7. Письмово повідомляти Виконавця у разі:
- тимчасового, але не більше ніж на 2 місяці у рік, припинення доступу до мережі “Х-City”
- припинення дії Договору, не пізніше 7 діб до закінчення дії даного Договору
5.4.8. Надавати Виконавцеві доступ до його обладнання для проведення технічного обслуговування, ремонту, а у разі припинення Договору - для відключення обладнання.
5.5. Права Замовника:
5.5.1. Своєчасно та якісно отримувати послуги і інформаційні ресурси мережі “Х-City” та додаткові послуги.
5.5.2. Приймати від Виконавця послуги, що надаються згідно із цим Договором.
5.5.3. Тимчасово, але не більше ніж на 2 місяці, відмовлятись від доступу до мережі “Х-City”, не сплачуючи за це абонентську плату, шляхом написання заяви встановленого зразка та за умови, що Замовник є абонентом мережі не менше 6 місяців.
5.5.4. Обирати/змінювати тариф один раз на місяць шляхом написання заяви встановленого зразка.
5.5.5. У випадку неналежного виконання робіт або надання послуг вказаних в п.2 цього Договору з боку Виконавця розірвати Договір та отримати внесені ним кошти у повному обсязі за винятком витрат Виконавця на вже надані послуги та проведені роботи.
6. Відповідальність сторін та вирішення суперечок.
6.1. У випадку порушення зобов'язання, що виникає з цього Договору (надалі іменується "порушення Договору"), Сторона несе відповідальність, визначену цим Договором та/або чинним в Україні законодавством.
6.2. Порушенням Договору є його невиконання, або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом цього Договору.
6.3. Виконавець відповідає за своєчасне та якісне виконання покладених на нього обов’язків відповідно до умов даного Договору.
6.4. Виконавець не відповідає за відсутність доступу до мережі “Х-Сity” в разі пошкодження обладнання і ліній підприємств зв'язку, серверів і каналів інших мереж, які не належать Виконавцю, а також точність, достовірність і якість інформації, одержаної Замовником із мережі (крім офіційного сайту мережі “Х-City”).
6.5. Виконавець не несе відповідальності за збитки, яких може зазнати Замовник при використанні чи не використанні послуг, а також за збитки завдані в результаті помилок, пропусків, перерв і затримок в роботі, передачі чи прийомі даних.
6.6. Виконавець не несе відповідальності за функціонування мереж, які знаходяться поза сферою контролю Виконавця.
6.7. Замовник відповідає за своєчасне та якісне виконання покладених на нього обов’язків відповідно до умов даного Договору, а також:
- за своєчасне повідомлення персоналу Виконавця про відсутність доступу до мережі “Х-City”
- за використання послуг згідно умов Договору
- за ризик випадкової загибелі обладнання Замовника
- за зміст інформації, що надається в мережу “Х-Сity” і до яких вона підключена Замовником або іншими особами під його мережевими реквізитами, за її достовірність, чистоту від претензій третьої особи і правомірність її розповсюдження.
- самостійно відповідає за наслідки, спричинені його діями (особисто або іншими особами під його мережевими реквізитами), особі чи майну громадян, юридичним особам, державі або моральним принципам суспільства
6.8. За навмисне чи ненавмисне втручання в роботу мережі “Х-Сity”, що призвело до дестабілізації процесів, які впливають на якість послуг, що надаються іншим Замовникам або знищення інформації інших Замовників чи/або Виконавця, пошкодження майна Замовників чи/або Виконавця незалежно від того, було це здійснено Замовником чи іншими особами з використанням технічних засобів Замовника, Замовник відшкодовує Виконавцеві чи/або іншим Замовникам заподіяні збитки у повному обсязі, включаючи упущену вигоду, також до Замовника застосовуються штрафні санкції у трикратному розмірі вартості пошкодженого майна.
6.9. Сторони не несуть відповідальність за порушення своїх зобов’язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається невиновною, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов’язання.
6.10. Жодна із Сторін не несе відповідальність за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань за цим Договором, якщо це невиконання чи неналежне виконання зумовлені дією обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин). Сторона, для якої склались форс-мажорні обставини, зобов'язана не пізніше 7 календарних днів з дати настання таких обставин повідомити у письмовій формі іншу Сторону.
6.11. За недотримання строків розрахунків, зазначених в п.3 Договору Замовник сплачує Виконавцеві пеню у розмірі 1 % від суми заборгованості (але не більше подвійної облікової ставки НБУ, що діяла на момент прострочення), за кожний день прострочення.
6.12. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.
7. Строк дії Договору та інші умови.
7.1. Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і укладається на невизначений строк, але не менше, ніж на 6 місяців.
7.2. Умови даного Договору можуть бути змінені за взаємною згодою Сторін з обов’язковим складанням письмового документу.
7.3. Додаток № 1 «Правила для користувачів Локальною комп’ютерною мережею «X-City», а також інші Додатки та Додаткові угоди до цього Договору є його невід'ємними частинами і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані Сторонами.
7.4. Договір може бути розірваний за взаємною згодою Сторін. Одностороннє розірвання Договору можливе лише у випадках, передбачених цим Договором та законодавством України.
7.5. Кожна із Сторін має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку, попередньо письмово повідомивши про це другу Сторону не пізніше ніж за 7 днів до закінчення дії Договору.
7.6. Жодна Сторона не має права передати свої права та зобов’язання за цим Договором третім особам без попередньої письмової згоди іншої Сторони.
7.7. Усі суперечки, що пов’язані з цим Договором вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо суперечка не може бути вирішена шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такої суперечки, визначених відповідним чинним законодавством України.
7.8. Даний Договір укладено у двох оригінальних примірниках, по одному для кожної із Сторін.
7.9. У випадках, не передбачених даним Договором, Сторони керуються нормами чинного законодавства.
7.10. Усі виправлення за текстом цього Договору мають силу та можуть братися до уваги виключно за умови, що вони у кожному окремому випадку датовані, засвідчені підписами Сторін та скріплені їх печатками.
7.11. Після підписання цього Договору усі попередні переговори за ним (листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору) втрачають юридичну силу.
7.12. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому Договорі реквізитів та зобов'язуються своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов'язаних з цим несприятливих наслідків.


Додаток до договору


boss@x-city.com.ua