This version of the page http://life.pravda.com.ua/scandal/49774d6dd51dd/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-08. The original page over time could change.
Харків’янка замовила вбивство свого чоловіка | Українська правда _Життя

 

// Фото з сайту livestalker.net
// Смерть за гроші

Харків’янка замовила вбивство свого чоловіка

Жінка з Харькова замовила вбивство свого чоловік за 8 тисяч доларів.

Міліція розкрила злочин після того, як надійшло повідомлення про те, що у селищі Пісочин у передмісті Харкова, неподалік від прохідної одного з підприємств, в автомобілі "ВАЗ-21112" було виявлено труп чоловіка, повідомляє УНІАН.

Працівниками управління карного розшуку за підозрою у вбивстві 24-річного харків'янина - власника автомобіля було затримано двох раніше засуджених жителів Харківської області 1974 та 1978 років народження.

Затримані зізналися, що вони діяли за попередньою змовою з 26-річною дружиною загиблого, яка 2 січня замовила їм вбивство за винагороду у сумі 8 тисяч доларів. З цих грошей 4,6 тисяч грн. замовниця виплатила наперед. Залишок виконавці мали отримати після вбивства.

За словами затриманих, жінка розповіла їм, що чоловік постійно над нею знущався: бив та, як вона вважала, зраджував.

Її власна спроба вбити чоловіка не вдалася. Підсипання до їжі отруйних грибів не мало наслідку - організм чоловіка витримав.

Після цього жінка найняла для вбивства людей. Вона надала виконавцям потрібну для здійснення злочину інформацію: номер мобільного телефону чоловіка та номер автомобіля, на якому потерпілий заробляв гроші, займаючись приватними перевезеннями.

У день вбивства зловмисники телефоном викликали потерпілого як таксиста до одного із клубів Харкова та попросили відвезти їх до Пісочина. На вимогу пасажирів водій зупинив автомобіль у селищі та запропонував розплатитися.

Замість цього підозрювані у вбивстві, за їхніми словами, почали таксиста бити, а потім, накинувши йому на шию заздалегідь приготовлену мотузку, задушили. Забравши з собою золоті обручку та перстень потерпілого, чоловіки зникли з місця злочину.


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
СКАНДАЛЬНЕ
Пісенне свято
 

"Євробачення" – політика чи конкурс5

"Євробачення", як конкурс, дає можливість менш заможним самоствердитися перед багатими. Західноєвропейці саркастично заявляють про те, що СРСР та Югославія спеціально поділилися щоб перемагати на "Євробаченні".
Смерть без дозволу
 

Життя, смерть і політична боротьба через хвору італійку1

38-річну італійку Елуану Енгларо не залишають у спокої навіть після її смерті. Жінка, яка 17 років перебувала у комі і померла 9 лютого, тепер стала об’єктом численних експертиз.
Винні субкультури?
 

Шокуюче вбивство в Росії: молодики вбили дівчину, а потім її їли2

У Санкт-Петербурзі розслідується убивство школярки, частини тіла якої, розкладені по пакетах, знайшли на різних вулицях міста. Слідство каже, що мова йде не тільки про вбивство, але й про випадок канібалізму.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Обличчя світової кризи. Фото
Скандального єпископа змусили пакувати речі
Безробітних мігрантів висилатимуть з Росії

Берлусконі "пожартував". Аргентина обурена

 
Будівництво лікарні дружини Ющенка розпочнеться у березні
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
У дружини Ющенка скаржаться, що Тарута не дав обіцяних мільйонів
Німець вбив свою сестру через її поведінку
Кращі клубні тюнінговані автомобілі України. Фото

Німці відкрили двері найстрашнішого концтабору

 
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду-Життя.

Зворотній зв'язок