This version of the page http://uamedia.visti.net/mediawave/?nrub=srd00350 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-07. The original page over time could change.
Медіа Хвиля
 Проект Інформаційного Центру "Електронні Вісті" :::
Головна сторінка / Результати пошуку
Навігатор :

.: Головна сторінка
.: Про проект
.: Технологія
.: Джерела
.: Параметри Хвилі
.: Контакт
 

Посилання :

.: ElVisti
.: UAport
.: UAmedia
.: IT Server
.: Prise4All
 

Реклама :





 
 Пошук в українській пресі
 
Текст запиту:
 Допомога

  Результати пошуку
07.03.2009

Хочу познакомиться с получением новостей в полном объеме по е-mail

Сторiнка
1 з 1
Знайдено 10 документiв
  1. В Україні розсекретять ще понад 150 тис. носіїв таємної інформації
    Державні архіви України мають розсекретити ще понад 150 тис. матеріальних носіїв секретної інформації.Про це повідомиляє прес-центр Служби безпеки України. Такі дані були встановлені під час перевірки стану охорони інформації з обмеженим доступом, що є власністю держави, у Державному комітеті архівів України та державних архівних установах, що належать до сфери його управління. СБУ встановлено, що архівні установи не забезпечують повною мірою виконання
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 18:41
  1. Посольство ФРН і далі фінансуватиме проекти з прав людини
    Посольство Німеччини в Україні оголосило конкурс проектів з прав людини. Пріоритет надаватиметься проектам соціального та культурного напрямків. На це німецька сторона планує виділити 130 тисяч євро, повідомляє Німецька хвиля.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 15:41
  1. Леся Гонгадзе шокована заявою Кучми
    Матір журналіста Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе шокована заявою екс- президента України Леоніда Кучми про те, що її син живий. Почувши про заяву Леоніда Кучми, мати журналіста гірко розплакалася.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 15:41
  1. Ющенко звільняє заступників Черновецького
    Президент України Віктор Ющенко скасував розпорядження голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького про призначення заступниками голови КМДА Дениса Басса, Віталія Журавського, Броніслава Стичинського, Володимира Головача і Олександра Луцького.Як повідомляє прес- служба Президента, про це йдеться в указі Президента від 6 березня. За словами глави держави, ці посадовці були призначені без погодження з
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 15:41
  1. Єгор Соболєв у Рівному поділиться досвідом з місцевими ЗМІ
    Сьогодні в Рівному координатор Бюро журналістських розслідувань "Свідомо", Єгор Соболєв буде ділитися практичним досвідом журналістських розслідувань із студентами Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 15:41
  1. Музичне "Освідчення в коханні"
    Сьогодні, 6-го, та наступного, 7-го березня в Національній опері України відбудуться концерти "Освідчення в коханні", адресовані, насамперед, жінкам.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 15:41
  1. В Росії скоєно напад на директора медіахолдингу "Взгляд" Вадима Рогожина
    У Саратові скоєно напад на директора медіа-холдингу "Взгляд" Вадима Рогожина, повідомляє УНІАН. Про це в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" повідомив головний редактор інформагентства "Взгляд-инфо" Микола Ликов. "Зараз він знаходиться в першій клінічній міській лікарні Саратова, в даний момент йде операція.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 12:42
  1. Евакуватори є! Вони не можуть бути
    Ірина Гладишевська Кабмін уже не наїжджає на мера усіх марсіан, - чи то пак киян, Леоніда Черновецького. Зате евакуатором проїхався по працівникам ДАІ. Ні, ті вижили, однак заробляти так, як раніше, навряд чи зможуть. Суть наїзду - в забороні даішникам використовувати такий "запобіжний засіб" із ненависною платформою всюди, де навіть не треба.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 12:42
  1. Кучма сподівається, що Гонгадзе живий
    Колишній президент України Леонід Кучма сподівається, що журналіст Георгій Ґонґадзе досі живий. Про це він сказав сьогодні під час відеомосту Київ - Москва - Тбілісі - Єреван "Україна та СНД під час світової фінансової кризи", повідомляєУНІАН. "Деякі кажуть, мені це більше подобається, може, він живий.
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 12:42
  1. Суд заборонив НТКУ проводити фінал відбору до "Євробачення"
    5 березня Шевченківський районний суд міста Києва виніс ухвалу, якою заборонив Національній телекомпанії України "вчиняти будь-які дії щодо проведення фіналу Національного відбору на участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2009"".
    Інститут масової інформації, 2009.03.06 12:42
Знайдено 10 документiв Сторiнка
1 з 1

© 2002 ElVisti IC