This version of the page http://www.unitrade-group.com/ua/team/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-06. The original page over time could change.
Команда • Unitrade Group
Unitrade group / Команда

Команда

Володимир Колодюк
Президент
Дата народження: 22 кв╕тня 1975 р.
Осв╕та: Ки╖вський економ╕чний ╕нститут менеджменту (ЕКОМЕН). За фахом «Менеджмент у невиробнич╕й сфер╕»; М╕жрег╕ональна академ╕я управл╕ння персоналом (МАУП) за фахом «Психолог╕я», ступ╕нь - маг╕стр

У березн╕ 1994 року Володимир разом з партнерами заснував компан╕ю Unitrade, з яко╖ почалася ╕стор╕я холдингу Unitrade Group.
У 2004 р. було створено холдингову компан╕ю, яка в процес╕ ренейм╕нгу на початку 2008 року отримала назву Unitrade Group. Володимир Колодюк вив╕в на ринок компан╕╖: Unitrade, City.com, melofon, СамоБыт, оптову компан╕ю UdiСom, компан╕ю з розвитку комерц╕йно╖ нерухомост╕, власну ТМ Ixtone.
У 2007 роц╕ Володимир Колодюк став одним з засновник╕в Сп╕вдружност╕ компан╕й, що глобально розвиваються в рамках Всесв╕тнього економ╕чного форуму.
Протягом сво╓╖ д╕яльност╕ Володимир Колодюк багато раз╕в був визнаний кращ╕м ТОП-менеджером Укра╖ни. За верс╕╓ю журналу «Фокус» за п╕дсумками 2007 року Володимир Колодюк ув╕йшов до 100 найбагатших укра╖нц╕в.
Володимир Добровольський
В╕це-президент
Дата народження: 22 кв╕тня 1975 р.

У 1994 роц╕ Володимир Добровольський у партнерств╕ з Володимиром Колодюком заснував компан╕ю Unitrade. В р╕зн╕ пер╕оди розвитку компан╕╖ Володимир Добровольський очолював р╕зн╕ напрямки б╕знесу. Разом з партнерами, Володимир Добровольський виводив на ринок роздр╕бн╕ бренди, що входять до структури Unitrade Group. У 2007 роц╕ Володимир Добровольський об╕йняв посаду генерального директора Холдингу, п╕зн╕ше керував напрямком дистрибуц╕╖.
П╕сля зм╕ни складу акц╕онер╕в на початку 2008 року Володимир Добровольський став в╕це-президентом Unitrade Group ╕ нараз╕ керу╓ Холдингом разом з Володимиром Колодюком.
╤гор Познахоренко
Кер╕вник Групи торгових компан╕й
Дата народження – 1973 р.
Осв╕та - факультет соц╕олог╕╖ та психолог╕╖ Ки╖вського нац╕онального ун╕верситету ╕м. Т. Шевченка (1997). Пройшов курс трен╕нг╕в: Гельмут Белох (Герман╕я, 5-р╕чний цикл навчання), Ольга П╓стр╓цова (курс «Ф╕нанси для неф╕нансових менеджер╕в»).

╤гор Познахоренко почав працювати у холдингу з червня 2000 р. на посад╕ менеджера з п╕дбору персоналу. Нин╕ в╕н керу╓ Групою торгових компан╕й Холдингу, до складу яко╖ входять роздр╕бн╕ мереж╕ Unitrade, City.com, melofon, СамоБут, оптова компан╕я Udicom, серв╕сна компан╕я Service-Master та консалтингова компан╕я B-zone. П╕д його кер╕вництвом вс╕ бренди ГТК були об’╓днан╕ в ╓дину централ╕зовану структуру.
╢вген Коснир╓в
Директор компан╕╖ з розвитку комерц╕йно╖ нерухомост╕
Дата народження – 1972 р.
Осв╕та – Державна г╕рська академ╕я Укра╖ни (1995); Ки╓во-Могилянська Академ╕я, Executive MBA.

╢вген розпочав профес╕йну д╕яльн╕сть в Unitrade Group у 1997 роц╕. Його кар’╓рний зр╕ст почався з позиц╕╖ системного адм╕н╕стратора. Протягом останн╕х к╕лькох рок╕в в╕н очолю╓ компан╕ю з девелопменту комерц╕йно╖ нерухомост╕. Серед головних досягнень ╢вгена – його команда, яка демонстру╓ ц╕л╕сн╕сть та профес╕онал╕зм протягом вс╕х рок╕в роботи.
Дмитро Купр╓╓в
Директор Unitrade
Дата народження – 1981 р.
Осв╕та - Донецький державний ун╕верситет економ╕ки та торг╕вл╕ (2003).

В Холдингу Unitrade Group Дмитро працю╓ з жовтня 2006 р. На посаду директора мереж╕ Unitrade в╕н призначений у кв╕тн╕ 2007 р. На нов╕й посад╕ в╕н систематизував роботу мереж╕ Unitrade, впровадив додатков╕ послуги ╕ серв╕си для кл╕╓нт╕в, розробив новий ╕нновац╕йний формат салон╕в.
Радислав Ф╕латов
Директор City.com
Дата народження – 1974 р.
Осв╕та - рад╕офакультет Ки╖вського ун╕верситету громадянсько╖ ав╕ац╕╖; Естонська школа б╕знесу.

Радислав Ф╕латов призначений на посаду директора мереж╕ г╕пермаркет╕в електрон╕ки City.com у жовтн╕ 2006 р. За два роки роботи на ц╕й посад╕ в╕н значно зб╕льшив ефективн╕сть г╕пермаркет╕в мереж╕ та подво╖в ╖хню к╕льк╕сть.
Антон Красн╕ков
Комерц╕йний директор групи торгових компан╕й
Дата народження – 1978 р.
Осв╕та - Нац╕ональний техн╕чний ун╕верситет Укра╖ни (2001). Пройшов курс трен╕нг╕в Гельмута Белоха.

Антон Красн╕ков працю╓ у холдингу з 2000 р.
Його кар’╓рний шлях розпочався з посади продавця-консультанта. Нин╕ в╕н – комерц╕йний директор всього Холдингу. Серед його головних досягнень – значне п╕двищення рентабельност╕ товарооб╕гу, централ╕зац╕я системи закуп╕вель та лог╕стики ус╕х компан╕й, що входять до складу Холдингу.
Ганна Ф╕л╕пович
Кер╕вник юридичного департаменту
Дата народження – 1977 р.
Осв╕та – Льв╕вський торговельно-економ╕чний ╕нститут (Льв╕вська комерц╕йна академ╕я) за фахом «Правознавство» (1999); Ки╖вський нац╕ональний економ╕чний ун╕верситет ╕м. В.Гетьмана за фахом «Б╕знес-адм╕н╕стрування», ступ╕нь – маг╕стр MBA (2008). Сертиф╕кований аудитор сер╕╖ А (2004), Св╕доцтво про право заняття адвокатською д╕яльн╕стю (2004).

Ганна очолила юридичний департамент штабу Unitrade Group у лютому 2007 р. ╥╖ п╕дрозд╕л повн╕стю супроводжу╓ юридичну д╕яльн╕сть Холдингу. У функц╕╖ ╖╖ департаменту входить повне юридичне супроводження д╕яльност╕ холдингу. Виконувати сво╖ обов’язки Ганн╕ допомага╓ досв╕д, який вона отримала п╕д час роботи в ╕ноземн╕й аудиторськ╕й компан╕╖ на посад╕ кер╕вника правл╕ння.
В╕тал╕й Ковальчук
Кер╕вник IT-департаменту
Дата народження – 1976 р.
Осв╕та - В╕нницький державний техн╕чний ун╕верситет за фахом «Автоматика та комп’ютерн╕ системи управл╕ння» (1998).

В╕талий розпочав кар’╓ру в Unitrade Group у 1999 р. на посад╕ програм╕ста. Очоливши IT-департамент, в╕н практично з нуля налагодив роботу ус╕х ╕нформац╕йних систем Холдингу, ╕ зараз в╕дпов╕да╓ за ╖х п╕дтримку ╕ розвиток.
Ганна Басюк
Директор з персоналу
Дата народження – 1984 р.
Осв╕та – Одеський нац╕ональний ун╕верситет ╕м. М╓чн╕кова за фахом «Психолог╕я» (2006), трен╕нги та сем╕нари в КМБШ, корпорац╕╖ «Б╕знес-майстер», компан╕╖ Infor Manager та ╕н.

Ганна розпочала кар’╓ру в холдингу з посади кер╕вника департаменту персоналу Групи торгових компан╕й у лютому 2007 р. Сьогодн╕ вона – одна з наймолодших ж╕нок ТОП-менеджер╕в у сфер╕ HR-менеджменту в Укра╖н╖. За час сво╓╖ роботи в компан╕╖ Ганна сприяла об’╓днанню ус╕х HR-служб компан╕й Холдингу в ╓дину структуру, систематизувала д╕яльн╕сть щодо управл╕ння персоналом.
Ганна Куг╕тко
Кер╕вник департаменту маркетингу групи торгових компан╕й
Дата народження – 1983 р.
Осв╕та – Ки╖вський ╕нститут реклами, факультет рекламного мистецтва (2006).

Ганна працю╓ в Холдингу з листопада 2004 р. Вона розпочала свою кар’╓ру на посад╕ спец╕ал╕ста з реклами. З кв╕тня 2007 р. Ганна очолила департамент маркетингу ГТК. Вона об’╓днала окрем╕ маркетингов╕ служби компан╕й в ╓дину структуру та систематизувала маркетингову д╕яльн╕сть Холдингу.
Серг╕й Дороф╓╓в
Кер╕вник департаменту маркетингових досл╕джень
Дата народження – 1975 р.
Осв╕та - Ки╖вський нац╕ональний ун╕верситет ╕м. Т. Шевченко, ф╕лолог╕чний факультет (1997).

Серг╕й Дороф╓╓в працю╓ в холдингу з липня 2000 р. Розпочавши кар’╓ру з посади продавця-консультанта в мереж╕ Unitrade, через дек╕лька рок╕в в╕н очолив департамент маркетингу. Його надбання – створення у холдингу м╕цно╖ анал╕тично╖ служби, результати д╕яльност╕ яко╖ лягають в основу стратег╕чних б╕знес-план╕в холдингу. Кр╕м того, Серг╕й ╓ засновником PR-д╕яльност╕ Холдингу.
Ольга Панок
Кер╕вник департаменту зв’язк╕в з громадськ╕стю
Дата народження – 1973 р.

Осв╕та – Ки╖вський нац╕ональний ун╕верситет ╕м. Т.Шевченко, ф╕лософський факультет (1995), кандидат пол╕тичних наук. Пройшла курс трен╕нг╕в: Серг╕й Гайдай «Реклама ╕ PR: нестандартн╕ р╕шення», Бюро маркетингових технолог╕й «Досл╕дження ринку: базис формування сусп╕льних комун╕кац╕й», Мед╕аключ «Ключов╕ ╕нновац╕╖, ключов╕ ф╕гури, ключов╕ команди», Густав Вод╕чка, авторський трен╕нг письменницько╖ майстерност╕, Олександр Коротенко «Стратег╕чн╕ ╕гри».

Ольга почала роботу в Unitrade Group у с╕чн╕ 2008 року. Вона очолила департамент зв’язк╕в з громадськ╕стю, а невдовз╕ - PR-департамент, який об’╓днав функц╕╖ зовн╕шнього та внутр╕шнього PR. За перш╕ п╕вроку роботи в компан╕╖, п╕д кер╕вництвом Ольги вже реал╕зовано масштабний PR-проект у сфер╕ government relations.