This version of the page http://www.unitrade-group.com/ua/career/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-06. The original page over time could change.
Кар'╓ра • Unitrade Group
Unitrade group / Кар'╓ра

Кар'╓ра

Кадрова пол╕тика  Unitrade Group

Команда холдингу Unitrade Group склада╓ться з молодих, ╕н╕ц╕ативних, енерг╕йних, творчих профес╕онал╕в, як╕ налаштован╕ на усп╕х та профес╕йний р╕ст. Переваги роботи в наш╕й команд╕ – це не лише г╕дна матер╕альна винагорода та соц╕альний пакет, але й можливост╕ профес╕йного, кар’╓рного та особист╕сного росту, можлив╕сть отримати нов╕ знання, ум╕ння та навички, творча самореал╕зац╕я.

Основн╕ принципи кадрово╖ пол╕тики Unitrade Group прописан╕ в Корпоративному кодекс╕ Холдингу:

ПРИНЦИП Ц╤ННОСТ╤ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ’Я СП╤ВРОБ╤ТНИК╤В:
Ц╕нн╕сть життя та здоров’я сп╕вроб╕тник╕в вища, н╕ж ц╕нн╕сть товар╕в чи грошей.

ПРИНЦИП Ц╤ННОСТ╤ ПОТЕНЦ╤АЛУ:
У сво╖й д╕яльност╕ ми буду╓мо так╕ вза╓мов╕дносини з╕ сп╕вроб╕тниками, як╕ сприяють розвитку ╖х творчого потенц╕алу.

ПРИНЦИП ДЕЛЕГУВАННЯ:
Постановка мети сп╕вроб╕тнику завжди супроводжу╓ться наданням повноважень та в╕дпов╕дальност╕ у р╕вних об’╓мах.

ПРИНЦИП Р╤ВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ:
Кожен структурний п╕дрозд╕л в  Unitrade Group нада╓ р╕вн╕, однаков╕ права для сп╕вроб╕тник╕в.

ПРИНЦИП СП╤ВРОБ╤ТНИЦТВА (ПАРТНЕРСТВА):
Кожен структурний п╕дрозд╕л у сво╖й д╕яльност╕ керу╓ться загальними ╕нтересами та ц╕лями Unitrade Group.

ПРИНЦИП ╤ННОВАТИВНОСТ╤:
Unitrade Group нетрадиц╕йно п╕дходить до вир╕шення стандартних задач.

ПРИНЦИП КАРЬ╢РНОГО РОСТУ:
Коли з’явля╓ться будь-яка вакантна посада, пошук кандидата завжди зд╕йсню╓ться як серед зовн╕шн╕х кандидат╕в, так ╕ серед внутр╕шн╕х.  Перш н╕ж взяти на роботу спец╕ал╕ста ╕з зовн╕шнього ринку, проводяться внутр╕шн╕ конкурси, в яких приймають участь сп╕вроб╕тники  Unitrade Group. За умови ╕нших р╕вних умов, перевага завжди нада╓ться внутр╕шн╕м кандидатам  Unitrade Group.

ПРИНЦИП ДОВ╤РИ:
В╕дносини м╕ж сп╕вроб╕тниками холдингу Unitrade Group будуються на вза╓мовиг╕дн╕й дов╕р╕, чесност╕ та порядност╕. В той же час ми заявля╓мо про те, що в наш╕й команд╕ недопустим╕ КРАД╤ЖКА та ЗРАДА.

П╕д КРАД╤ЖКОЮ ми розум╕╓мо будь-яку д╕ю, з метою привласнення матер╕альних благ та вигод, що належать Unitrade Group чи ╖╖ сп╕вроб╕тникам, включаючи службове положення (наприклад, право на розпорядження бюджетом) з метою власно╖ наживи (наприклад, отримання ОТКАТУ в грошов╕й або будь-як╕й ╕нш╕й форм╕).

П╕д ЗРАДОЮ ми розум╕╓мо розголошення конф╕денц╕йно╖ ╕нформац╕╖ трет╕м особам або розповсюдження ╕нформац╕╖, що шкодить чест╕ та д╕лов╕й репутац╕╖ Unitrade Group чи ╖╖ сп╕вроб╕тник╕в.