This version of the page http://rabota.ua/company1072 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-06. The original page over time could change.
Работа в Сведбанк; работа в Киеве, вакансии Финансы

Перейти к содержимому страницы


Про нас

Заснований у 1820 році, Swedbank є однією з провідних банківських груп у країнах Північної Європи. Ринкова капіталізація складає близько 200 млрд.дол. США. Swedbank нараховує понад 9 млн. рітейлових і 600 тис. корпоративних клієнтів у Швеції та країнах Балтії. Міжнародна група успішно працює також у Копенгагені, Гельсінкі, Люксембурзі, Нью-Йорку, Осло, Токіо, Шанхаї, Москві, Санкт-Петербурзі, Калінінграді. З 9 липня 2007 року цей список поповнився і Києвом.

ВАТ Сведбанк, який є правонаступником АКБ «ТАС-Комерцбанк», входить до групи великих українських банків і є материнським банком ЗАТ Сведбанк-Інвест. Нараховує більше 180 точок продажу в усіх регіонах України. Банк, в якому працює 3 тисячі співробітників, надає свої послуги понад 200 тис. приватним і 18 тис. корпоративним клієнтам.

Бачення Swedbank – це бути провідним фінансовим закладом на тих ринках, де ми присутні. Swedbank має 22 000 співробітників і в цілому обслуговує близько 9 мільйонів приватних клієнтів та 500 000 корпоративних клієнтів у Швеції, Естонії, Латвії та Литві. Також постійно збільшується наша присутність у Росії та Україні, і ми присутні на інших значущих ринках по всьому світу.

Наша мета – зробити повсякденне життя наших клієнтів легшим. Повний асортимент легких у використанні послуг та фінансові послуги із конкурентоспроможними цінами допомагають нашим клієнтам досягати своїх цілей, незважаючи на те, чи вони є приватними особами, юридичними особами або організаціями. Наш портфель послуг ретельно збалансований для того, щоб відповідати будь-яким вимогам або ситуаціям.

Бути провідним банком означає, що ми можемо пропонувати більш доцільні продукти, які будуть давати вам більше за ваші гроші. Ми постійно покращуємо нашу доступність завдяки комбінації філій та банківського обслуговування он-лайн. Наша міжнародна присутність робить нас сильним партнером для наших корпоративних клієнтів у їх міжнародній діяльності.

Ми відчуваємо сильну відповідальність перед суспільством в цілому і готові допомагати у створенні стабільної форми соціального розвитку. Наша діяльність у Швеції має сертифікат щодо охорони навколишнього середовища ISO 14001, і роботи з захисту навколишнього середовища – це невід’ємна частина нашої комерційної діяльності.

Ми відкритий Банк і завжди раді коли наша компанія поповнюється енергійними та творчими членами команди - команди професіоналів та однодумців.
8 800 504 00 00
recruit_ind@swedband.ua
http://www.swedbank.ua
Получать вакансии этой компании
в RSS-ленте (что это такое?)