This version of the page http://ipst.com.ua/ua/commercial/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-06. The original page over time could change.
Комерційний відділ :: Інститут Прогресивних Стоматологічних Технологій


 » Опитування
Немає діючих опитувань
Архів опитувань
on

» Комерційний відділ  
ТОВ "Комерційний відділ ІПСТ" є ексклюзивним представником відомих світових виробників стоматологічного обладнання, меблів та матеріалів, таких як "Castellini", "Saratoga", "Bioteck", "Ghimas", "Nobil-Metal" (Італія), "Trinon", "SAM", "Schuetz-Dental", "Bisico" (Німеччина) "Morita" (Японія), "Ugin' Dentaire" (Франція), "Meta Biomed" (Корея) та "Futura Surgicare" (Індія) .
Відділ також представляє фірми «Cattani» (Італія), "Interdent(Словенія),«Edenta» (Швейцарія).

Забезпечуючи прямі поставки обладнання, меблів та матеріалів від виробників, ми пропонуємо Вам широкий асортимент і гарантуємо високу якість нашої продукції, що відповідає світовим стандартам ISO та EC. Продаж стоматологічного обладнання супроводжується сервісним гарантійним та постгарантійним обслуговуванням.

Основними напрямами діяльності є проектування та відкриття стоматологічних клінік і кабінетів „під ключ” та хірургічний напрямок (повний асортимент продукції для хірургії, імплантології та пародонтології, консультації та курси ведучих спеціалістів). Усі товари, які ми пропонуємо, постачаються в Україну безпосередньо від виробника, вони належним чином зареєстровані в МОЗ України та дозволені для використання в медичній практиці.

Наша місія

Покращення якості стоматологічних послуг, завдяки широкому вибору сучасного обладнання та матеріалів від всесвітньо відомих виробників.

Контактні телефони менеджерів з продажу ТОВ „Комерційний відділ ІПСТ” :

Куян Віктор Володимирович(старший менеджер)
моб.тел.: 8-050-383-55-87
Бучковський Павло Миколайович
моб.тел.: 8-067-498-25-25
Чемерис Ірина Борисівна
моб.тел.: 8-067-252-23-05
Цвітенко Наталія Павлівна
моб.тел.: 8-066-104-48-44
Шатківська Оксана Павлівна
моб.тел.: 8-095-394-58-87
Бойко Тетяна Віталіївна
моб.тел.: 8-050-546-99-43

Наші інформаційні партнери:

CMS Webcountry Copyright © 1999 - 2006 Інститут Прогресивних Стоматологічних Технологій.
Усі права захищені.