This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/23833/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-06. The original page over time could change.
ФДР - Новини
ВВ
"Зв'язок"

ВВ
"Зоряна Осінь"

ВВ
"Весна"

ВВ
"Танці (Live)"

Фото з сайту i.realone.com

U2 не вистачило двох пісень до повного альбому

14:34   27 Листопада 2008

Ірландська група U2 змушена була перенести вихід свого нового альбому через те, що їй не вистачило двох пісень для нього. І це при тому, що раніше вокаліст команди Боно (Bono) стверджував, що вони вже записали 50-60 пісень. Спочатку планувалося, що новий диск ірландців ляже полички крамниць ще цього року, але згодом вихід диску перенесли на наступний рік.

«Ми натрапили на багату творчу жилу. Вони виявилася трохи темною, але це був діамант, а не вугілля. На початку все йшло дуже легко і ми думали, що встигнемо видати альбом ще цього року, але потім при наближенні, ми зрозуміли, що треба пошукати ще декілька елементів. Це божевілля. Ушкодження, після якого приходить одужання. Ми вже на шляху до виходу нового альбому. Це трапиться десь у новому році», - сказав Боно.

Декілька слів про перенесення дати релізу сказав і представник лейблу Interscope Джимі Йовайн (Jimmy Iovine). «Я зустрічався з хлопцями і вони сказали мені: Знаєте що? Цей альбом потребує ще дві пісні і ми саме працюємо над ними. Я послухав те, що вони вже зробили і погодився з ними. Це класний матеріал, але у той самий час він забирає час. Лейбли працюють з музикантами, щоб допомогти їм зробити найкращу роботу, а не записати щось наполовину сили чи на три четвертих», - сказав Йовайн.

За матеріалами NME

Загрузка...