This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/23832/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-06. The original page over time could change.
ФДР - Новини
ВВ
"Зв'язок"

ВВ
"Зоряна Осінь"

ВВ
"Весна"

ВВ
"Танці (Live)"

Blur зайдуть у студію

14:27   27 Листопада 2008

Британські рокери Blur як ніколи близькі до об'єднання у класичному складі. За словами фронтмена групи Деймона Албарна (Damon Albarn), на початку наступного року вони планують знову зібратися разом, включно з досі головною перепоною до возз’єднання команди – гітаристом Ґрегемом Коксоном (Graham Coxon), «щоб трохи поджемувати».

«Найближчим часом ми хочемо знову зібратися у повному складі у студії і пограти разом. Треба з’ясувати, чи не втратили ми своїх творчих зв’язків і чи буде нам знову комфортно разом. Якщо результат виявиться позитивним – відродження Blur можна вважати справою часу», - заявив Албарн.

Нагадаємо, що Blur розпались у 2003 році після виходу альбому Think Tank, записаного вже без Коксона. Вокаліст групи Деймон Албарн зайнявся сольними проектами, а також працював у групах Gorillaz і The Good, the Bad and the Queen.

За матеріалами Gigwise

Загрузка...