This version of the page http://www.paton-expo.kiev.ua/exhib/tt/intro_ua.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-05. The original page over time could change.
Спеціалізована промислова виставка "Трубопровідний транспорт - 2009". Вступне слово.
Вступне слово
Тематика
Умови участі
Документи
Місце проведення
Організатори
Схема залу

Шановні пані та панове!

Науково-технічний комплекс «Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона» НАН України, НАК «Нафтогаз України» за підтримки Асоціації промислового арматуробудування України (АПАУ) і Асоціації виробників і будівельників полімерних трубопроводів запрошує Вас взяти активну участь у Четвертій спеціалізованій промисловій виставці «Трубопровідний транспорт — 2009», що відбудеться в рамках форуму «Промислові виставки Патон-Експо» 14 — 16 квітня 2009 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Мета виставки — демонстрація сучасних досягнень в області будівництва, захисту, діагностики та ремонту систем трубопровідного транспорту, сприяння встановленню та розвитку ділових контактів, розвиток кооперації в науково-технічній сфері і промисловості, залучення інвестицій, розвиток інноваційної діяльності та підвищення експортного потенціалу економіки.

Виставка «Трубопровідний транспорт — 2008» продемонструвала вагомий науково-технічний і виробничий потенціал підприємств і організацій, що беруть участь у будівництві і експлуатації систем трубопровідного транспорту та викликала великий інтерес у відвідувачів. У виставці взяло участь 51 компанія з України, Росії, Польщі, Німеччини та ін. країн, були представлені новітні розробки в царині проектування, будівництва, обслуговування і ремонту систем трубопровідного транспорту різного призначення, арматуробудування, споріднених галузей.

Виставку відвідало більше шести з половиною тисяч чоловік. У рамках виставки проходила велика науково-технічна програма за участі провідних спеціалістів України та РФ. Все це дає підставу говорити про те, що вона стала місцем зустрічі фахівців і керівників із всіх регіонів України, зарубіжжя, зайнятих у проектуванні, будівництві, експлуатації та ремонті систем трубопровідного транспорту і споріднених галузей.

Виставка «Трубопровідний транспорт» є єдиною в Україні спеціалізованою промисловою виставкою спрямованою на будівництво і експлуатацію всіх елементів систем трубопровідного транспорту. Це сприяє зосередженню уваги фахівців даної галузі на виставці та збільшує ефективність участі експонентів.

Експозиція виставки «Трубопровідний транспорт — 2009» розгорнеться на площі 2000 м² і буде складатися з розділів, що відповідають основним напрямкам забезпечення експлуатаційної надійності трубопровідних систем при транспортуванні газу, нафти, продуктів нафтохімії, води і тепла.

Особливістю виставки є проведення в її рамках ряду інформаційних заходів за участю провідних спеціалістів з України і РФ.

Участь у виставці «Трубопровідний транспорт - 2009» надасть можливість підприємствам і організаціям продемонструвати нові матеріали, обладнання, методики та технології будівництва і безпечної експлуатації трубопровідного транспорту, установити та розвинути ділові контакти, обмінятися сучасною науково-технічною інформацією.

З найкращими побажаннями,
Голова Оргкомітету виставки «Трубопровідний транспорт — 2009»
В. М. Проскудін

Додаткову інформацію Ви можете отримати в ТОВ «ЦТТ «ІЕЗ ім. Є.О. Патона»:
а/с 308, Київ, 03150 Україна
Тел.: +380 (44) 200–80–91
Тел./факс: +380 (44) 200–80–89