This version of the page http://kievtv.com.ua/programs/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-05. The original page over time could change.
ТРК КИЇВ
ТЕЛЕПРОГРАМА:
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
Новини Києва
Форум
Новини


Щоденна інформаційна програма про життя столиці України
Час виходу: 7:00 у всі дні, окрім понеділка; о 8:00 та о 9:00 у вівторок, середу, четвер і п’ятницю; о 12:00, 15:00, 17:00, 23:00 у будні; о 21:00 у будні та суботу.
Хронометраж: 10-30 хв.

Випуски новин, які висвітлюють проблеми та події, що хвилюють більшість звичайних мешканців Києва, практично повністю позбавлені розповідей про події великої української політики.
Новини-тижневик


Щотижнева інформаційна програма-огляд новин за тиждень
Час виходу: 20:00 у неділю з повтором о 7:00 у понеділок.
Хронометраж: 30 хв.

Аналіз найважливіших подій тижня, що завершується.
Новини-спорт


Щотижневий огляд спортивних новин за тиждень
Час виходу: близько 23-ї години в неділю з повтором о 8:00 у понеділок.
Хронометраж: 20 хв.

Єдина спортивна програма на українському телебаченні, яка аналізує найважливіші події не лише футболу, а й інших видів спорту.
Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою


Інформаційно-аналітична програма про моду
Час виходу: 20:30 у неділю з повторами о 7:50 у вівторок, о 12:10 у п’ятницю.
Хронометраж: 20 хв.

Єдина на українському телебаченні програма про світ високої моди наповнена репортажами з головних міст світової моди: Парижу, Лондону, Нью-Йорку, Мілану, інтерв’ю з видатними кутюр’є сучасності, новинами світу моди, аналітикою.
Вечірня кава з Дмитром Джангіровим


Ток-шоу
Час виходу: 23:35 у вівторок, середу, четвер, та п'ятницю з повтором о 5:05 у середу, четвер, п’ятницю та суботу
Хронометраж: 30 хв.

Неспішна виважена бесіда з експертом на важливу тему у спокійній атмосфері, під час якою лунають лише зважені думки та обґрунтовані коментарі. Будь-які скандали, провокації та емоції під час такої розмови неможливі.
Вдала кар’єра


Щотижнева інформаційно-пізнавальна програма
Час виходу: 21.25 у п’ятницю з повтором у неділю о 14.05
Хронометраж: 26 хв.

Програма розкриває спектри проблем, пов’язаних із плануванням успішної кар’єри, а також висвітлює усі етапи становлення особистості на шляху до успіху. До уваги телеглядачів – поради та рекомендації провідних фахівців, інтерв’ю з менеджерами великих українських компаній і керівників престижних вузів.




 
Медицина з Іриною Трухачовою


Єдина щоденна програма про здоров'я в українському ефірі.
Час виходу: з понеділка по четвер о 23:30 з повторами у вівторок (за понеділок) і четвер (за середу).
Хронометраж: 10 хв.

Відмінність проекту у тому, що він побудований на аналізі різних точок зору і різних, у тому числі й нетрадиційних, направлень сучасної медицини. У кожному випуску не просто розглядається окрема тема - спеціалісти передових клінік та медичних центрів діляться своїм баченням вирішення даної проблеми.
Автофайли


Найбільш цікаві новини автомобільного світу.
Час виходу: з понеділка по четвер о 07:30.
Хронометраж: 5 хв.
Четверта влада


Політико-аналітична програма.
Час виходу: по буднях о 22:25 з повтором о 04:00.
Хронометраж: 30 хв.
По-суті


Інформаційно-аналітичний тижневик.
Час виходу: неділя о 21:00 із повтором у понеділок о 03:50 та о 07:00.
Хронометраж: 30 хв.

Конфлікти у владі, соціальні тенденції, економічний аналіз. По-суті про головні події тижня в економічному, політичному і соціальному житті країни говорять журналіст Руслан Поліщук і політолог Вадим Карасьов. 
Top 10


Щоп´ятниці о 7:30, 17:50, 23:25
Щосуботи о 10:50

Залишаючи офіціоз і міські проблеми спеціалізованим випускам новин, ми вирішили об´єднати топові культурні події столиці у десятковий п´ятничний рейтинг. Коротко передаючи основні настанови творчих осіб киянам, ми навмисно перемішуємо їх прояви.
Столиця


Ток-шоу в прямому ефірі
Час виходу: 19:00 у понеділок, середу та четвер з повтором о 04:30 у вівторок, середу, четвер та п’ятницю, о 8:20 у вівторок та п'ятницю.
Хронометраж: 35-45 хв. 

Розмова з гостем – фахівцем у тій чи іншій галузі про одну з важливих тем життя столиці України, яка є найбільш цікавою та актуальною на момент виходу передачі для мешканців Києва.
Економічний вісник


Інформаційно-аналітична програма
Час виходу: понеділок та п'ятниця о 07:40, субота о 09:00
Хронометраж: 10 хв. випусків у понеділок, середу та п’ятницю, 30 хв. недільного випуску 

Менеджмент, управління, валютні коливання, ціни на внутрішньому та світовому ринках, економічні тенденції розглядаються з погляду споживчої користі для глядача. У програмі висвітлюється науково-просвітницька діяльність у сфері економіки.
Громадські слухання


Трансляція у прямому ефірі громадських слухань, які проводить Київська міська державна адміністрація
Час виходу: У залежності від графіку слухань
Хронометраж: 1 год.  

Трансляція громадських слухань, які проводяться в Київській міській державній адміністрації. Живе спілкування представників столичної влади з мешканцями Києва є найкращим джерелом інформації про те, які питання хвилюють киян та як на них реагують міські чиновники.
Чорний квадрат


Інформаційно-публіцистична програма
Час виходу: 13:20, 21:55 у п’ятницю.
Хронометраж: 30 хв.

Вся правда про кримінальний світ: протистояння працівників правоохоронних органів та злочинців, найрезонансніші вбивства, крадіжки, шахрайства, а також відверті зізнання злочинців, які несуть суворі покарання.
Міська варта


Новини про надзвичайні події міста
Час виходу: 19:40, 20:50 та 23:25 з понеділка по п’ятницю з повтором о 6:50 з вівторка по п’ятницю.
Хронометраж: 10 хв.

Найоперативніші новини, підготовлені «Магнолією-ТВ» з місць надзвичайних ситуацій, скоєних злочинів, ДТП, пожеж, які трапились у Києві.
Бізнес-ситуація


Інформаційно-аналітична програма
Час виходу: о 20:45 з понеділка по п'ятницю.
Хронометраж: 10 хв.

Найсвіжіші новини світу бізнесу для підприємців, управлінців і широкого кола глядачів. Особлива увага у програмі привертається на проблеми теорії та практики ефективного менеджменту, прикладів вмілого та результативного господарювання.
Полігон


Програма про світ зброї
Час виходу: 9:25 у понеділок, з повтором о1:05 у неділю.
Хронометраж: 30 хв.

Військово-пізнавальний цикл передач про військову справу: історію, сучасну зброю, спеціальні підрозділи тощо. Програма популяризує військову професію, а також здоровий спосіб життя.
Досягти мети


Інформаційно-просвітницька програма
Час виходу: 8:30 у суботу, з повтором о 11:35 у понеділок.
Хронометраж: 20 хв.

Розповіді про те, як знайти своє місце в сучасному світі. Розповідями про власний шлях до успіху діляться відомі українці.
VIP-стажер


Розважальна програма
Час виходу: у денний час у суботу, повтор о 4:25 у неділю.
Хронометраж: 30 хв.

Зірки телебачення, спорту, політики, шоу-бізнесу пробують себе у новій професії. Знаменитість обирає собі спеціальність, а творча група знаходить майстра, який допомагає учаснику опанувати потрібний фах. Також під час програми представники Київської міської служби зайнятості розповідають плюси та мінуси професії, якій присвячений конкретний випуск програми.
У гостях у Дмитра Гордона


Ток-шоу
Час виходу: о 10:00 по буднях, з повтором о 21:25 та о 2:40.
Хронометраж: 1 год.

Довірливі та відверті інтерв’ю Дмитра Гордона з найвідомішими людьми всього пострадянського простору – державними діячами, зірками естради, кіно, театру, літератури, спорту, політиками, громадськими діячами, науковцями. Під час програми демонструються архівні кадри та фотографії, які допомагають більше дізнатися про життя чергового гостя Дмитра Гордона.
Улюблена робота


Інформаційно-просвітницька програма
Час виходу: о 7:40 у понеділок.
Хронометраж: 10 хв.

Розповідь про переваги тієї чи іншої професії. Допомагає глядачам зорієнтуватися, де можна отримати той чи інший фах, як правильно влаштуватися на роботу тощо.
Час мера


Програма формату «Питання і відповіді» у прямому ефірі
Час виходу: 19:00, п’ятниця, повтор: 17:40, субота
Хронометраж: 60 хв.

Відповіді мера Києва Леоніда Черновецького у прямому ефірі на запитання мешканців столиці, які мають змогу зателефонувати до студії або поставити їх з центру Києва за допомоги вуличного телебачення.
Прес Ревю


Інформаційна програма
Час виходу: 23:20 з понеділка по п’ятницю з повтором о 7:20 з вівторка по п’ятницю.
Хронометраж: 5 хв.

Огляд найактуальніших публікацій київських друкованих ЗМІ. Програма виходить після вечірнього та вранішнього випусків «Новин», які мають на телеканалі найвищий рейтинг.
Сім’я від «А» до «Я»


Програма проекту «Пізнаймо світ разом!»
Час виходу: 7:50 у п’ятницю
Хронометраж: 20 хв.

Подібно усім батькам, учасники проекту «Пізнаймо світ разом!» турбуються про здоров’я своїх малюків. А здоров’я, зазвичай, безпосередньо залежить від імунітету дитини, від того, який спосіб життя він веде. Що ж таке імунітет? Від чого він залежить? Як його зміцнити? Яким чином та на скільки успішно справляються з цією задачею мами та тата – учасники проекту «Пізнаймо світ разом!» ви обов’язково узнаєте, переглянувши нашу наступну передачу у п’ятницю, 3 жовтня, о 8.00. 

© 2008 ТРК “КИЇВ” Про нас | Програми| Новини | Обличчя каналу | Кінопоказ | Партнери | Вакансії| ТВ-Програмка