This version of the page http://uncp.soskin.info/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-03. The original page over time could change.
Українська Національна Консервативна партія - аналітика, статті, коментарі, новини в Україні та за кордоном
     
У Н К П Партійні новини
Актуально
Балога створить ще одну партію?

Глава Секретаріату президента Віктор Балога збирається створити нову партію. За базу мають узяти вже існуючу Українську національну консервативну партію. Про це подейкують у політикумі. Олег Соскін, Голова Української Національної Консервативної партії, так прокоментував  "Газеті по-українськи" (№770 від 27.01.09) цю новину: "Я добре знаю Балогу ще з 2002 року, коли він був народним депутатом. Ми тоді їздили разом до Італії. Він у нас був замість шофера, бо ми були на його машині. Після того ми періодично зустрічаємося. Однак спільних справ у нас ніколи не було..."


ІТС13 лютого 2009
Міські та селищні голови Хмельниччини – за реформу виборчої системи в Україні

13 лютого 2009 року в місті Красилів (Хмельницька область) відбувся круглий стіл „Проведення в Україні реформи місцевого самоврядування та реформи виборчого законодавства відповідно до вимог європейської інтеграції” за участю міських голів Хмельниччини. Круглий стіл у Хмельницькій області – це вже 5-й захід за участю міських голів, який провів Інститут трансформації суспільства в регіонах України. Наразі вже понад 60 міських голів України заявили про доцільність проведення в Україні виборів за відкритими списками та підписали Звернення до Президента Парламентської Асамблеї Ради Європи пана Луїса Марії де Пуча на підтримку Резолюції ПАРЄ щодо реформи виборчої системи України.


ІТС6 лютого 2009
Реформа виборчої системи України – круглий стіл міських голів Тернопільщини

6 лютого 2009 року у Тернополі відбувся круглий стіл „Проведення в Україні реформи місцевого самоврядування та реформи виборчого законодавства відповідно до вимог європейської інтеграції”, який провів Інститут трансформації суспільства (директор - Олег Соскін). Учасниками круглого столу ухвалено та підписано Звернення до Президента Парламентської Асамблеї Ради Європи щодо доцільності проведення в Україні виборів за відкритими списками. Круглий стіл у Тернополі – це вже 4-й захід за участю міських голів, проведений Інститутом трансформації суспільства в регіонах України. Рішення, прийняті під час таких круглих столів, є надзвичайно важливими в умовах складної політичної, економічної, фінансової та структурної кризи, що нині вирує в Україні.


ІТС3 лютого 2009
Міські та селищні голови Сумщини запропонували зміни до виборчої системи України

3 лютого 2009 року в Сумах відбувся круглий стіл „Проведення в Україні реформи місцевого самоврядування та реформи виборчого законодавства відповідно до вимог європейської інтеграції” за участю міських голів Сумщини. Захід був організований Інститутом трансформації суспільства.


ІТС23 січня 2009
Міські та селищні голови Вінничини запропонували зміни до виборчої системи України

23 січня 2009 року Інститут трансформації суспільства (Київ) та МГО „Україна-Польща-Німеччина” провели у Вінниці круглий стіл „Здійснення в Україні реформи місцевого самоврядування та реформи виборчого законодавства відповідно до вимог європейської інтеграції” за участю міських голів Вінничини.


ІТС15 січня 2009
Проведення виборів за відкритими партійними списками вимагають міські голови України
Відповідне Звернення надіслано до Президента Парламентської Асамблеї Ради Європи пана Луїса Марії де Пуча

15 січня 2009 року у Львові відбувся круглий стіл „Проведення в Україні реформи місцевого самоврядування та реформи виборчого законодавства відповідно до вимог європейської інтеграції”. Захід провів Інститут трансформації суспільства (Київ). Учасники круглого столу  ухвалили Резолюцію та Звернення, які будуть надіслані до Офісу Ради Європи в Україні, Представництва Європейської Комісії в Україні, ОБСЄ.

Архів новин