This version of the page http://www.handsecret.info/ua/index.php?go=20 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-03. The original page over time could change.
Хіромантія або секрети долоні. Властивості особистості на долоні.
Форма руки
Долоні і пальці
Додаткові коментарі
Лінії руки
Лінія серця
Лінія розуму
Лінія життя
Лінія долі
Другорядні лінії
Великий палець
Індійська СТВП
Чотири пальці
Палець Меркурія
Палець Аполлона
Палець Сатурна
Палець Юпітера
Пагорби
Малюнки на шкірі долоні
Чотирикутник і великий трикутник
Властивості особистості на долоні
Інші фактори на руці
Кохання і сумісність
Не дорогая организация юбилея Звёзды. Подробней
бассейн оборудование
раскрутка сайта эффективно

Властивості особистості на долоні

В міру того як Ви набуватимете практичного досвіду читання по руці, Ви навчитеся вмить визначати властивості особи людини по її долоні (мал. 165). Розуміння того, як ці властивості виявляються на руках, дуже стане в нагоді Вам в повсякденному житті, оскільки дозволяє багато що дізнатися про характер людини. Наприклад, якщо один з ваших колег володіє яскраво вираженим знаком заниженої самооцінки, ви можете зробити кроки, які допоможуть підвищити її.

Мал.165. Властивості особистості на долоні

Ви вже почерпнули інформацію про це з попередніх розділів, але оцінка характеру людини на основі властивостей особи, що виявляються на її долоні, — особливий спосіб тлумачення знаків руки. Співвідношення властивостей особи з іншими чинниками дозволяє зробити швидкі висновки, які бувають дуже корисні в процесі тлумачення руки.

Ступінь співчуття

Ступінь співчуття визначається тим, як низько на долоні розташована лінія серця. Чим більше вона віддалена від пальців, тим більш розуміючою і співпереживаючою буде людина. Якщо вона близька до пальців, це говорить про те, що людина холодна, позбавлена співчуття і схильна до критики.

Ступінь відкриття

Ступінь відкриття визначається відстанню між лініями серця і розуму, тобто шириною чотирикутника. Якщо вони проходять близько один від одного, це указує на людину, занурену в себе і замкнуту. Чим більше відстань між лініями, тим більш відкритою і товариською буде людина.

Ступінь витривалості

Визначається шириною, висотою і твердістю пагорба Венери. Коли чітко позначена лінія життя опоясує твердий пагорб Венери, утворюючи правильне півколо, що доходить до основи долоні, людина відрізняється підвищеною енергійністю і витривалістю. Якщо ж лінія життя бліда і тонка та «притискається» до великого пальця, це вказує на людину слабку і немічну, яка справляє на оточуючих враження «напівживої».

Якщо пагорб Венери добре розвинений, але не володіє твердістю, це говорить про те, що людина буде багата великими і прекрасними ідеями, але жодну з них не зможе запровадити в життя. Коли з нею трапляються неприємності і невдачі, ця людина завжди винить оточуючих, але не себе.

Ступінь творчої обдарованості

Визначається величиною вигину ребра долоні з боку мізинця. Оскільки цей вигин, як правило, утворюється за рахунок добре розвиненого пагорба Місяця, який управляє творчим початком, опукле ребро долоні є прямим покажчиком творчої обдарованості людини. Визначити, яким чином вона може реалізувати творчі здібності, допоможуть інші знаки на її руці.

Ступінь обережності (передбачливості)

Ступінь обережності залежить від того, чи зливаються на своєму початковому відрізку лінія розуму і лінія життя. Якщо вони сполучені, людина буде обережною і передбачливою. Якщо вони не стикаються, людина незалежна і, можливо, необачна. Через свою імпульсивність вона здійснюватиме необдумані вчинки. Чим більша відстань між цими лініями, тим більш імпульсивна і поривчаста людина.

Ступінь логіки

Визначається розміром другої фаланги великого пальця. Якщо вона довша від першої, це говорить про те, що перед тим, як зробити певний крок, людина ретельно все зважує. Якщо друга фаланга коротша, це означає, що людина спочатку робить щось, а потім замислюється над наслідками.

Ступінь волі

Подібно до ступеня логіки, ступінь волі залежить від будови великого пальця. Якщо верхня фаланга довша від другої, людина спочатку робить і тільки потім думає, але вона також на рідкість цілеспрямована і наполеглива в своєму бажанні добитися успіху. Вона зробить безліч помилок на шляху до вершини, але після кожного падіння вставатиме на ноги і продовжуватиме рух вперед.

Якщо верхня фаланга коротша другої, це означає, що людина страждатиме від недоліку сили волі. Її розум можуть переповнювати чудові ідеї, які швидше за все так назавжди і залишаться не більше ніж ідеями, — через відсутність мотивації і стимулу до їх реалізації на практиці.

Ступінь такту

Ступінь такту можна визначити по другій фаланзі великого пальця. Якщо ця фаланга «провалюється всередину» з обох боків і виглядає такою, що завужує, людина наділена природженим тактом і дипломатичністю. Якщо друга фаланга виглядає рівною і широкою, це вказівка на людину нетактовну.

Ступінь практичності

Ступінь практичності визначається величиной зовнішнього кута, що утворюється великим пальцем в тому місці, де він з'єднується з долонею. Цей кут, як Ви вже знаєте, названий кутом практичності. Якщо він виглядає як велика шишка, це указує на людину із золотими руками. Все, що вона робить, вона робить чудово.

Ступінь самооцінки

Щоб визначити ступінь самооцінки, потрібно зіставити довжину пальців Юпітера і Аполлона. Якщо вони рівні, це означає, що людина хорошої про себе думки — і на цій основі будує успішні взаємини з навколишнім світом. Якщо палець Юпітера коротший за палець Аполлона, це означає, що людина з раннього віку страждає від невпевненості в собі і сумнівається у власній значущості. Чим коротший палець Юпітера в порівнянні з пальцем Аполлона, тим сильніше розвинений у людини комплекс неповноцінності. Якщо ж палець Юпітера довший за палець Аполлона, це указує на людину украй амбітну і самовпевнену. Чим довший палець Юпітера по відношенню до пальця Аполлона, тим більш гостро людина відчуває свою перевагу над рештою людства.


Copyright © www.handsecret.info 2008.