1fb6
This version of the page http://www.developers.org.ua/company-db/123kredit/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-03. The original page over time could change.
123Кредит - Реестр украинских IT-компаний

Украинское сообщество программистов

123Кредит

Опубликовано 14.03.2007 в Львов, финансы

Сайт: http://www.123kredyt.com.ua.

35 отзывов о компании “123Кредит”

Страниц: [1] 2 3 » Показать все

  1. оценка: +16
      
    someone

    На протязі 2006 року в компанії працювало 12 програмістів і всі звідти пішли, когось звільнили, хтось пішов. Як правило люди йшли через керівника відділу, точніше через те що він не вміє працювати з людьми, проте вміє створювати психологічний тиск на працівників. Дивно шо власники фірми не роблять висновку з відтоку людей.

    Пояснення у них цікаве: начебто люди молоді, як правило не одружені, тому не цінують роботи. Тих кого вигнав керівник відділу, вигнали за помилки в коді Максимальна ЗП програмістів 800$. Плюсом є шо ЗП біла, хоча для не ІT середня зарплата 1000грв.

    Робота полягає у дописуванні нового функціоналу до двох існуючих програм: одна для видачі кредитів інша для роботи з інформацією про боржників. Робота не є цікава, у 80% потрібно розбиратись в коді з польськими коментарями, реально навчитись нових технологій і рости як програміст немає можливості.

    Стосовно приміщення, то це приміщення колишнього заводу телеграфної апаратури, до великого коридора прилягають кімнати без дверей, так шо можна чути і бачити шо відбувається в коридорі. В приміщені холодно і воно нормально не опалюється, зимою народ гріється повітряними обігрівачами. Сидять працівники за столами з перегорокдами так шо ніхто нікого не бачить - типове американське робоче місце праці, тільки розміри менші 1м на 1.5м , зате мають змогу чути шо відбуваєтся на фірмі

    Атмосфера в компанії прохолодна: поляки досить зверхньо ставляться до українців.

    Керують компанією поляки, тому працівникам досить часто в рідній країні приходиться говорити на польській або англійській мовах.

  2. оценка: -14
      
    BogasGul

    Таке відчуття , що така проблема є на всіх фірмах де керівниками є поляки.

  3. оценка: +10
      
    Keks

    123 - ацтой. Я там був
    До всього написано вище додам що приміщення не опалюються, порграмісти сидять з телефоністками і чують всі їх розмови і переживання. Ставлення дійсно зверхнє. Моя вам порада - тримайтеся далі від цієї контори!!!

  4. оценка: -22 204f
      
    PiPi

    Як на мене, то в будь-якій компанії потрібно вміти працювати, а не відмазуватися - що поляки, що холодно і тп. Вчіться заробляти гроші.. а не розводити балачки. Мій знайомий там працював програмістом і жодного разу не скаржився, а навпаки був задоволений з атмосфери на фірмі. Навіть, безкоштовно за кордон зїздив (в головний офіс фірми). Так що і свої плюси є. А такі як - “someone” тільки і вміютьсидіти і бакланити всіх і вся.

  5. оценка: +14
      
    Назар

    До Pipi: я теж там працював і їздив за кордон “безкоштовно”. Коли я звільнився то мусив заплатити ті кошти які запатили за мене і це нормально, бо в мене вклали кошти. Але не нормально те що коли поляки взнали шо у мене квиток назад не в суботу а в п’ятницю ввечері, сказали щоб я забирав свої речі з готелю(який був зарезервований до суботи включно). І це сказали в робочий час за 6 годин до відправки автобуса. Уяви шо ти з одного кінця міста з сумками їдеш назад на роботу, а потім назад їдеш з тими сумками до того готелю щоб сісти на автобус. А ті хто тобі говорив це замість того щоб запропонувати на машині забрати твої речі, їдуть собі спокійно обідати.

    В кожній фірмі є свої плюси, але є й мінуси. Холодно - це не відмазка, а мінус який заважає нормально працювати і це проблема компанії про яку потрібно говорити щоб це змінилося для тих хто там працює досі. І я впевнений на 100% Pipi що ти один серед них.

    Замість того щоб писати таке “А такі як - “someone” тільки і вміють сидіти і бакланити всіх і вся.” треба було написати плюси компанії, це було б краще для людей які читаючи цю сторінку приймають рішення чи йти працювати на ту компанію чи ні.

  6. оценка: +16
      
    Vova

    Не потрібно вміти працювати на будь-якій компанії, потрібно вміти працювати в хороших компаніях, які цінують своїх працівників, ставляться до них як до людей, поважають їх, бо знають що люди це найважливіше, що є в компанії. Немає сенсу працювати на рабовласників, які не читають книжок і не знають шо таке хороший менеджмент та організація праці. На ІТ ринку дуже велика конкуренція і завжди є можливіть працювати на хороших людей.

  7. оценка: -28
      
    franko

    to Назар: це твої проблеми що ти катався по місті. Ти вже не мала дитина, щоб тебе за ручку водили (це не садочок).
    to Vova: на ІТ-ринку є конкуренція за хороших працівників, а не за тих людей, які по закінченні універу думають,що вони є висококфаліфікованими працівниками (це самообман), і просто - їм ще потрібно навчитися жити і працювати в колективі. А такі працівники як - Назар, Keks і someone - просто ще малі ДІТИ, які не знайшли себе в житті.
    PS: Мабуть для цих трьох приємніше бути непомітною деталькою у великих софтових фірмах (так хоч можна “шари поганяти” - так як і в універі).

    2294
  8. оценка: +14
      
    Andriy

    Переходимо на образи
    Franko явний придурок або працює HR на 123кредиті
    Люди які там працюють одноголосно кажуть 123 - гівно а він вперто каже що то всі працівники погані

  9. оценка: +17
      
    Vova

    to franko: Видно ти дуже файно знаєш/вмієш як то робити в універі чи у великих софтових компаніях. Заміть того щоб говорити такі дурниці прочитай Тома Демарко “Дедлайн”, може шось візьмеш корисне для себе… робити попередні висновки про цих трьох, не знаючи цих людей і того чого вони досягли в свому житті, на мою думку, не твоє право!
    Я не працював на 123кредит, я працював на великій, теж польській філії і теж їздив у відрядження… Спочатку було так шо жили в хостелах в яких вікна з внутрішньої сторони замерзали і таракани лазили… Дехто повертався і відлежувався по лікарнях після таких відряджень, одному хлопаці навіть операцію прийшлося зробити….
    Але про це не мовчали, це показували керівництву як поганий приклад і розумні люди зробили розумні висновки.
    Дитячий садок тут ніпричому, просто є недбальство і експлуататори, а є люди які справді ПРАЦЮЮТЬ зі своїми людьми!

  10. оценка: +12
      
    Назар

    To franko: якщо б ти приїхав з іншої країни до мене, то я б взяв таксі і відвіз тебе на вокзал. Тут йдеться про ставлення до працівників.
    Стосовно малих дітей то ти не прав, я на відміну від тебе не ховаюсь за ніком franko. І весь цей пост для того щоб власники фірми задумались і змінили ставлення до працівників відділу IT, щоб люди які працювали чи працюють в компаніях 123Кредит та Ультімо написали плюси і мінуси компанії. Коли власники прочитають, побачуть мінуси і шось змінять тобі franko буде від того краще. А ти замість перераховувати плюси компанії в якій працюєш обливаєш тут людей брудом, ховаючись за своїм ніком.

    Стосовно непомітною деталькою, то у великих софтових фірмах ти можеш розвиватись і працювати з тими технологіями які тобі подобаються. На рахунок універу, то є люди які ганяють шари, а є які вчаться добре і паралельно працюють не на одній роботі. Так шо не суди всіх по собі.

  11. оценка: +13
      
    Андрій

    Привіт усім,
    як добре, що я на цій фірмі не працював. Цікаво панове Franko та PiPi це одна і таж особа? Так виглядає, що ці люди і належать до вище описаного well-educated керівництва, котре вже освоїло усі таємниці top managementу. Малі діти тут саме Ви, Вам вказали на Ваші помилки, причому суттєві і аргументовані. Замість того, щоб визнати свої помилки і намагатись ці помилки виправити Ви опускаєтесь до особистих образ і пишите самі несінітниці, речі які самі собі суперечать. Цікаво, яка освідчена і розумна людина піде працювати в таких умовах? Цікаво, як ви прореагуєте на те, коли Вам вдома виключать опалення зимою і скажуть, що це не проблема у них, а просто Ви не вмієте жити

    1f57
  12. оценка: +7
      
    Anriy

    2 Vova
    а чому тоді “я ПРАЦЮВАВ …”, якщо така була хороша фірма і так гарно керівництво дослухалося до працівників? і що за фірма така, якщо не секрет, в якій можна доробитися до операції в результаті поїздки в відрядження?

    І ще одне(не зовсім зрозуміло з твого посту) - “Спочатку було так шо жили в хостелах… таракани лазили” - тобто потім все змінилося? чи просто відряджень більш не було?

  13. оценка: +8
      
    Vova

    to Anriy: не під цією темою потрібно обговорювати ту фірму на якій я працював. Саме “працював”, тому що, як було сказано існує велика конкуренція на ІТ ринку, та море пропозицій. Що тут нелогічного, є ще такі фактори як зарплата і різні соціальні пакети які теж впливають на текучість кадрів. Одного хорошого менеджменту мало, щоб всі працівники були задоволені, але якшо його немає, то я вважаю що і немає майбутнього для фірми. Все просто.
    Коротко: відрядження були і є, просто тепер людям надають кращі умови. І ще буває так, щоб отримати нормальну зарплату треба бути завжди у відрядженні, бо дома може бути нічого до роботи. Не всім це підходить, бо і в програмістів бувають сімї та діти, якщо хто не вкурсі (хоча для текого це може не бути перешкодою, в кожного є право на свій погляд та вибір).

  14. оценка: +9
      
    Roman Makarchuk

    Dekogo z pracivnukiv cijeji firmu(i z cjogo obgovorennja) znajy osobusto i dosutj dobre. Tomu mogu skazatu riznum “franko” ta “pipi” - ne znajychu ljydej i sutyaciji dyge nekorektno rozkudyvatusja takumu postamu - i dosutj lushe gljanytu na ocinku vashuh vidpovidej, schob zrozumitu naskiljku vu nepravi.

    Dla ANRIY : poterpitj trishecku, skoro na sajti informacija pro sche odnu firmu z poljsjkum kapitalom(i u Lvovi), duge shogu po opusah na tu firmu de pracjyvav VOVA

  15. оценка: +10
      
    Pavlo

    ту франко: За твоїми словами виходить що всі 12 чоловік які пішли не вміють працювати. Наскільки я чув про цю компанію від двох друзів які там працювали (Кекс, Назар), програміський відділ коливається там від 2 до 5 людей. То висновки можна зробити, що робота нецікава, умови не дуже. В таку компанію крім СТУДЕНТІВ, які ще не бачили нормальних умов, нікого і не заманиш виходить, а ти хочеш працівників які хочуть заробляти гроші набирати… Студент раз побаче і стане розумнішим,попрацювавши в такій компанії. І більше такого не повторить.

Страниц: [1] 2 3 » Показать все

Подписаться, не оставляя комментарий

Если ваш комментарий сразу не появился, значит он ожидает модерации. Пожалуйста, дайте время админу его отмодерировать.

Оставить комментарий

Вы должны зайти, чтобы отправить комментарий. » зайти.

Навигация

  • О разделе
  • ПРАВИЛА
  • Добавить компанию
  • Анкета компаний
  • Последние комментарии

Компании по городам

  • Винница (9)
  • Днепропетровск (33)
  • Донецк (12)
  • Житомир (4)
  • Запорожье (2)
  • Ивано-Франковск (2)
  • Киев (182)
  • Кировоград (1)
  • Кременчуг (1)
  • Львов (34)
  • Николаев (4)
  • Одесса (18)
  • Павлоград (1)
  • Полтава (2)
  • Севастополь (8)
  • Симферополь (13)
  • Тернополь (1)
  • удаленная работа (5)
  • Феодосия (1)
  • Харьков (59)
  • Херсон (2)
  • Черкассы (1)
  • Чернигов (3)
  • Черновцы (2)
  • Ялта (2)

Категории

  • Город (4)
    • Винница (9)
    • Днепропетровск (33)
    • Донецк (12)
    • Житомир (4)
    • Запорожье (2)
    • Ивано-Франковск (2)
    • Киев (182)
    • Кировоград (1)
    • Кременчуг (1)
    • Львов (34)
    • Николаев (4)
    • Одесса (18)
    • Павлоград (1)
    • Полтава (2)
    • Севастополь (8)
    • Симферополь (13)
    • Тернополь (1)
    • удаленная работа (5)
    • Феодосия (1)
    • Харьков (59)
    • Херсон (2)
    • Черкассы (1)
    • Чернигов (3)
    • Черновцы (2)
    • Ялта (2)
  • Отрасль (2)
    • gamedev (9)
    • HR (3)
    • postproduction (3)
    • аутсорсинг (123)
    • веб (48)
    • ИТ (269)
    • консалтинг (21)
    • телекоммуникации (21)
    • финансы (5)
  • 11c5
0