This version of the page http://extreme.lviv.ua/?tp=publications&publ2_code=503 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-02. The original page over time could change.
Lviv eXtreme club


Стат ті

01.08.2002
Збірна світу у небі Росії.
Бернадета Васіна, Журнал "Парашют" В'97(4)

Пройшло вже чимало часу після пам'ятних днів в Анапі, де відбулися Міжнародні змагання з встановлення світових рекордів у рамках російської державної програми "Стрибок-300". Кращі парашутисти з 25 країн світу намагалися встановити фантастичний рекорд - зібрати у вільному падінні формацію з 300 чоловік. І, упевнена, хто побував у небі Росії, ніколи не забуде цієї зустрічі. Може бути, сьогодні емоції і спортивні пристрасті, що кипіли в ті дні в Анапі, трохи вляглися, а враження вирівнялися, і все-таки картина величної події буде будоражити пам'ять кожного, кому пощастило бути учасником цього грандіозного свята спорту. А народжена між спортсменами різних країн дружба, взаєморозуміння, прагнення усіх зробити одну справу допомогла побудувати в небі гігантську фігуру з 297 спортсменів!

Згадаємо, що два роки назад число спортсменів, що об'єдналися у формацію, було 216. Тепер 297! Фігура виросла аж на 81 чоловік! Це фантастичне досягнення. Це результат багаторічних тренувань, величезної праці. Це говорить про дуже високу майстерність усіх учасників змагань: спортсменів, льотчиків, організаторів, повітряних операторів, усіх, хто причетний до цієї події.

Нині кожен, напевно, добре проаналізував все те, що відбулося в ті вересневі дні, більш тверезо оцінив свою роботу і дії інших, зрозумів свої помилки і неточності сусідів по формації, згадав якісь промахи в організації, незручності на аеродромі... Все було! І ранні підйоми. І морозний вітер біля відкритої рампи вертольота на великій висоті. Дошкуляли і капризи погоди, що так безжалісно заважали здійсненню стрибків... Але. головне, виконана величезна робота. І досягнуте радує.





© Copyright 2001-2009, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

01 Фото

02 Відео

03 Форум

04 SMS розсилка