This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/roshen (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-28. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

Roshen

Засновник ЗАТ «Укрпромінвест» - 1995 рік

Генеральний директор – В’ячеслав Москалевський

Область діяльності – кондитерська промисловість

Київська кондитерська фабрика ім. К. Маркса спеціалізується на випуску шоколадної і бісквітної продукції. Для цього було куплено новітнє швейцарське устаткування з виробництва шоколаду. Також на фабриці ім. К. Маркса встановлено німецьке устаткування з виробництва шоколадних цукерок з лікерними наповнювачами і італійське устаткування з виробництва шоколадних цукерок з праліновими і кремовими начинками. З початку 2002 року на фабриці почато виробництво нових серій шоколадних цукерок у коробках. Перша – "Монте-Крісто" – цукерки з рідкою лікерною начинкою, як з вишнею усередині, так і без. Друга – "Маргарита" – цукерки з кремовою або праліновою начинками, а деякі ще і з цільним лісовим горіхом усередині. А нова "Монте-Крісто – Вишня в шоколаді" випускається за унікальною для України технологією – без кісточки.

На Вінницькій кондитерській фабриці встановлена сучасна повністю автоматизована німецька лінія з виготовлення глазурованих вафель і вафельних тортів. З липня 2002 року на цій лінії фабрика почала виробництво шоколадно-вафельних батончиків "Штучка" і шоколадно-вафельних тортів "Шоколадний замок".

Також фабрика продовжує випускати цукерки у коробках типу "Пташине молоко" "Стріла Подільська", печиво "До кави" "Акробат".

На Кременчуцькій кондитерській фабриці розширюватиметься випуск карамелі "Рошен", планується випуск нових різновидів карамелі. Крім цього фабрика спеціалізується на випуску грильяжних цукерок. Це всім відомі цукерки у коробках "Прометей", "Грильяж у шоколаді" і "Метеорит".

Маріупольська кондитерська фабрика спеціалізується на випуску шоколадно-вафельної продукції. Це цукерки "Русалочка", "Мауглі", "Дикі лебеді" "Веселий журавлик" "Карабас-Барабас". А з листопада 2001 року на фабриці розпочали виробництво карамелі, глазурованої шоколадом.

Липецька кондитерська фабрика спеціалізується на випуску карамелі, цукрового печива і шоколадно-вафельних цукерок. Фабрика випускає також глазуровані цукерки з праліновими, помадними, желейними  корпусами, помадні неглазуровані цукерки «Ліконф Прем’єра», «Ліконф Шкільні» тощо.

Оновлено: 5 липня 2006, 11:58
Пошук новин про "Roshen"
Реклама
Додаткова інформація
  • Кондитерська корпорація Roshen
Дивись також
  • НАК Нафтогаз України
  • Life
  • САМ
  • Базовий Елемент
  • Індустріальний Союз Донбасу
  • Крафт Фудз Україна
  • Харцизький трубний завод
  • Чумак
  • Голден Телеком
  • Газпром
Обзор сети
Афиша
Как найти секс в Интернете?
Ricardo
Подержанные машины станут доступнее
Новинар
Криза на користь: так чи ні
Корреспондент
Фотоконкурс: Я видел истинное лицо этого города
bigmir)net
Самый "мудрый" украинец
bigmir)net
Mystery - онлайн игра