This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=235 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-28. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Щодо участі у спільних проектах, що фінансуються Урядом Фландрії (Королівство Бельгія)

На адресу керівництва Хмельницької облдержадміністрації надійшла пропозиція від Посольства України в Королівстві Бельгія щодо вивчення можливості участі установ та підприємств нашої області у конкурсі з відбору проектів, які фінансуються урядом Фламандського регіону Бельгії та є особливо актуальними в умовах обмеженого бюджетного фінансування в Україні.

20 02 2009
Докладніше ...


Про проведення обласної акції “Жінка року 2009”

На підставі статті 6 Закону України “Про місцеві державні адміністра¬ції”, Указу Президента України від 25 квітня 2001 року № 283/2001 “Про підвищення соціального статусу жінок в Україні”, на виконання обласної програми утвердження гендерної рівності в українському суспільстві на період до 2010 року, затвердженої рішенням сесії Хмельницької обласної ради від 25.04.2007 року № 11-8/2007 та рішення сесії Хмельницької об¬ласної ради від 28 січня 2009 року № 6-19/2009 “Про обласний бюджет на 2009 рік”, з нагоди святкування Міжнародного дня прав жінок і миру 8 березня:
20 02 2009
Докладніше ...


У Міністерстві праці та соціальної політики України відкрито "гарячу телефонну лінію'"

У Міністерстві праці та соціальної політики України відкрито "гарячу телефонну лінію'" з питань виплати заробітної плати, дзвінки на яку можна здійснювати (з 9.00 до 21.00 у робочі дні) безкоштовно зі всіх стаціонарних телефонів...
16 02 2009
Докладніше ...


Наказ Про проведення обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини»

Відповідно до пункту 4.10. Положення про управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 16 березня 2006 року № 112/2006-р, з метою відродження та популяризації національних цінностей української багатодітної сім’ї, збереження народних родинних традицій.
13 02 2009
Докладніше ...


Конкурс “Соціальний проект”
З метою розвитку партнерських відносин з громадськими організаціями соціальної спрямованості у 2009 році фінансова допомога з обласного бюджету буде надаватись обласними громадським організаціям, благодійним фондам та юридичним особам соціального напрямку, переможцям конкурсу “Соціальний проект”.
13 02 2009
Докладніше ...


В рамках Програми “Українська ініціатива” проводить відбір менеджерів для участі у Програмі Уряду ФРН InWEnt
З метою підтримки розвитку економіки регіону, формування кваліфікованого прошарку менеджерського складу Міжвідомчий центр з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва спільно з Товариством InWEnt в рамках Програми “Українська ініціатива” проводить відбір менеджерів для участі у Програмі Уряду ФРН InWEnt за такими групами:
- тримісячне стажування зі знанням німецької мови;
- одномісячне стажування зі знанням англійської мови.
12 02 2009
Докладніше ...


Відкрито "гарячу лінію" з питань виплати заробітної плати
У Міністерстві праці та соціальної політики України 26 січня 2009 року відкрито "гарячу лінію" з питань виплати заробітної плати
06 02 2009
Докладніше ...


Про результати роботи Управління з контролю за використанням та охороною земель у Хмельницькій області в 2008 році
Питання забезпечення державного контролю у сфері земельних правовідносин лишається на сьогоднішній день досить важливим і актуальним. Спеціалістами Управління з контролю за використанням та охороною земель у Хмельницькій області, згідно повноважень, проводиться робота щодо виявлення та усунення правопорушень у цій сфері.
06 02 2009
Докладніше ...


Першочергові заходи запобігання впливу світової фінансової кризи на соціально-економічну ситуацію, як на місцевому, так і на державному рівні
Хмельницькою обласною державною адміністрацією були розроблені Першочергові заходи для запобігання впливу світової фінансової кризи на соціально-економічну ситуацію, як на місцевому, так і на державному рівні. Перелік цих заходів у якості ропозиціїй було направлено до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.
02 02 2009
Докладніше ...


Антикризові заходи з мінімізації наслідків впливу фінансової кризи на економіку Хмельницької області
Керівництвом облдержадміністрації розроблені Антикризові заходи
з мінімізації наслідків впливу фінансової кризи на економіку Хмельницької області
02 02 2009
Докладніше ...


Життя подільського краю у четвертому кварталі


Обласною державною адміністрацією здійснюється щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
20 01 2009
Докладніше ...


 

Untitled Document
Керівництво облдержадміністрації зустрілось з представниками місцевого бізнесу
17 травня відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Миколи Вавринчука з представниками місцевого бізнесу щодо обговорення ходу виконання попередніх підсумків реалізації спільного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов’ю дитину» на Хмельниччині.
На зустрічі були присутні 16 меценатів, які активно включились у реалізацію проекту в області. Загалом ними протягом 4 місяців 12 багатодітним сім’ям, надано допомоги на суму майже 140,0 тис. грн.. До кінця червня заплановано використати ще 120,0 тис. грн. для вирішення соціально - побутових проблем цих сімей.
За кошти місцевого мецената у травні поточного року у Кам’янець-Подільському районі придбано житло 1 багатодітній сім’ї на суму понад 40,0 тис. грн..
Крім того, згідно з дорученням голови облдержадміністрації в районах та містах проведено додаткові обстеження житлово–побутових умов та соціального забезпечення 642 сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, створено електронну базу даних цих сімей, в якій зазначені їх соціально–економічні потреби. За такими сім’ями закріплюються підприємства, установи для надання їм адресної допомоги, уточнюється база даних підприємців та промисловців, якими надається адресна допомога багатодітним родинам області.
Станом на 1 травня поточного року понад 200 підприємств та бізнесменів області уже включились у реалізацію благодійного проекту.
На зустрічі заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук подякував бізнесменам за участь у проекті та вручив 16 меценатам подяки голови облдержадміністрації за активну благодійницьку діяльність, вагомий внесок у вирішення проблем багатодітних сімей області та з нагоди Міжнародного дня сім’ї.
Подяки вручені:
БАЦУЦІ МИХАЙЛУ ІВАНОВИЧУ - керівнику Хмельницького відділення Львівської філії ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.»;
БЄСЄДІ ЛЮДМИЛІ ВАСИЛІВНІ - директору закритого акціонерного товариства «Хмельницька маслосирбаза»;
БРАНІЦЬКОМУ ЮРІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ - директору Хмельницької філії ЗАТ КБ «Приватбанк»;
ВОРОНІ МИКОЛІ ВОЛОДИМИРОВИЧУ - директору Хмельницького міського товариства «Кооператор»;
ДУБІНІ МИКОЛІ ІВАНОВИЧУ - директору ВАТ «Славутський солодовий завод»;
КОРНЄЄВУ МИХАЙЛУ МИКОЛАЙОВИЧУ - голові правління ВАТ «Хмельницькгаз»;
КОСКОВЕЦЬКІЙ ЄВГЕНІ СТАНІСЛАВІВНІ - голові правління ВАТ «Укрелектроапарат», м.Хмельницький;
КУЛАКОВУ ВОЛОДИМИРУ ІВАНОВИЧУ - генеральному директору ВО «Хмельницьклегпром»;
МАНДЗІЮ СЕРГІЮ ВОЛОДИМИРОВИЧУ - директору магазину непродовольчих товарів «Атріум», м.Хмельницький;
ПАНАЩЕНКУ МИКОЛІ СЕРГІЙОВИЧУ - генеральному директору ВП «Хмельницька АЕС», м.Нетішин;
ПЕЙКУ ВАЛЕРІЮ ПЕТРОВИЧУ - генеральному директору ДП ЗАТ «Оболонь- Красилівська»;
САЛЬНИКУ ВАЛЕРІЮ ГРИГОРОВИЧУ - генеральному директору ЗАТ Славутський комбінат «Будфарфор»;
СКОМОРОХОВІЙ АЛІНІ АЛІМІВНІ - генеральному директору ТОВ «Тін-імпекс», м.Хмельницький;
СТАДНІКУ МИХАЙЛУ ВАСИЛЬОВИЧУ - голові товариства з обмеженою відповідальністю «СТІОМІ-Холдінг», м.Хмельницький;
ФЕДОРУКУ СЕРГІЮ СТЕПАНОВИЧУ - генеральному директору ТОВ «Нейл», м.Хмельницький;
ФРІДМАНУ АРТУРУ ДАВИДОВИЧУ - голові правління ЗАТ «Об’єднання Прогрес», м.Славута;
ШПАКУ ОЛЕКСАНДРУ ЛЕОНІДОВИЧУ - генеральному директору ВАТ «Хмельницькобленерго».

 

7.05.08

В області успішно впроваджується програма, ініційована Президентом Віктором Ющенком «Зігрій дитину любов’ю»

7 травня мешканка села Ходорівці Кам’янець-Подільського району Наталія Казик, разом із 9-ма дітьми, стала власницею будинку, придбаного за сприяння голови обласної державної адміністрації Івана Гавчука та тимчасово виконуючого обов’язки голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Ростислава Яреми.
Високопосадовці в урочистій обстановці вручили Наталії Казик ключі від помешкання та численні подарунки дітям. Від облдержадміністрації сім’я отримала холодильник.
Очільник області І.Гавчук зазначив: «Це вже 4-та багатодітна родина в області, котра поліпшила свої житлові умови, завдячуючи розумінню між владою та бізнесовими структурами. Впевнений, що це тільки початок співпраці, яка розпочалася за ініціативи Президента України з січня 2008 року. Та питання не тільки в тому, аби забезпечити таким родинам достойні умови проживання, а ще й здійснювати супровід дітей до моменту їх становлення. Над цим, безумовно, ми будемо працювати надалі».

 

25 04 2008

На Хмельниччині ще дві багатодітні сім’ї отримали житло

25 квітня у містах Славута та Старокостянтинів відбулися урочисті події. В рамках акції „Зігрій любов’ю дитину”, яка була ініційована Президентом України В.Ющенком, багатодітні сім’ї Павлюків (10 дітей) і Фоміних (11 дітей) отримали ключі від квартир площею відповідно 50,9 та 48,1кв. м. Такі подарунки родинам вручив заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук. У заходах взяли участь начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Яковюк, представники місцевої влади і громадськість.
Виступаючи перед присутніми, Микола Вавринчук підкреслив: «Така турбота Президента України Віктора Ющенка про багатодітні сім’ї свідчить про те, що держава міцніє та дбає про своє майбутнє». За словами керівника, найближчим часом відчують допомогу від влади і бізнесу багатодітні сім’ї, в яких виховується 5-9 дітей (в області таких 648 сімей). Наразі обстежуються їх матеріально-побутові умови.
Житло багатодітним сім’ям, в яких виховується 10 і більше дітей (їх на Хмельниччині всього 7), придбане за рахунок коштів мецената з м. Києва. Невдовзі буде закуплено для цієї категорії сімей і 6 автомобілів. Слід додати, що бізнесмени нашого краю цим сім’ям подарували побутову техніку, меблі, будівельні матеріали тощо на суму 113 тис. грн.
Щасливі власники квартир дякували Президенту України Віктору Ющенку, голові облдержадміністрації Івану Гавчуку, місцевій владі, бізнесменам за піклування та допомогу у розв’язанні їхніх життєвих проблем.

 

25 04 2008

Іван Гавчук вручив багатодітній сім’ї Тесликів із с.Кульчини Красилівського району ключі від житла

У рамках акції „Зігрій любов’ю дитину”, зініційованої Президентом України В.Ющенком, голова облдержадміністрації Іван Гавчук 24 квітня вручив багатодітній сім’ї Тесликів із села Кульчини Красилівського району ключі від житла.
Для багатодітної родини, в якій виховуються 10 дітей, придбано будинок в селі Кульчинки Красилівського району загальною площею 87,6 кв. м., цегляну прибудову площею 29,7 м. кв., цегляну літню кухню та цегляний хлів. Крім того, 0,3 гектара ріллі, багаторічні насадження та інші угіддя загальною площею 0,1 га землі.

Довідка.
У грудні 2007 року відбулась зустріч Президента України з представниками бізнесу та влади „Зігрій любов’ю дитину”. За результатами цієї зустрічі Указом Президента України від 29.01.08 створено та затверджено склад Національної ради з питань благодійництва «Зігрій любов’ю дитину».
З метою організації співпраці регіональної влади і представників великого бізнесу щодо забезпечення житлом багатодітних сімей, в яких виховується 10 і більше дітей, за кожним регіоном України закріплено представників великого бізнесу України.
На виконання ініціатив Президента України В. Ющенка 5 березня 2008 року між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та Наглядовою радою АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” підписано меморандум про реалізацію спільного проекту “Зігрій любов’ю дитину” на суму 1522,0 тис. гривень., у якому вказано 7 таких багатодітних родин Хмельниччини та вказано їх потреби у придбанні квартир, будинку, виконання ремонтних робіт та придбанні автотранспорту.
На виконання домовленостей між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та Наглядовою радою АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” про реалізацію спільного проекту “Зігрій любов’ю дитину” 11 квітня 2008 року на розрахунковий рахунок Хмельницького обласного відділення дитячого фонду України перераховано кошти на придбання житла 3 багатодітним сім’ям області.

 

Микола Вавринчук  виступив по обласному телебаченні

Вчора, 8  квітня, заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук виступив у програмі «Щира розмова» на ХОДТРК «Поділля-центр».
Йшлося про  виконання на Хмельниччині Указу Президента України щодо реалізації спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов'ю дитину».
Так,  за словами  Миколи Пророковича , в області проживає 7844 багатодітних сімей, вяких виховується 25898  дітей, у тому числі:  - 7 сімей, де виховується  10 і більше дітей до 18 років,  642 - 5 і більше дітей, 1123 -  4 дитини та  6072- 3 дитини.
Враховуючи складні матеріально-побутові умови проживання таких сімей в Україні запроваджується механізм залучення позабюджетних коштів для забезпечення їх житлом.                       У грудні 2007 року відбулась зустріч Президента України з представниками бізнесу та влади  „Зігрій любов’ю дитину”. За її результатами Указом Президента України  затверджено склад Національної ради  з питань благодійництва. За кожним регіоном України закріплено представників великого бізнесу України.
У січні поточного року відбулась зустріч голови облдержадміністрації з багатодітними родинами, в яких виховується 10 і більше дітей до 18 років, за участю  провідних підприємців і промисловців області.
3 березня 2008 року підписано меморандуми між головою  облдержадміністрації та 11 керівниками підприємств, установ і представниками місцевого бізнесу про співпрацю щодо реалізації даногопроекту  на загальну суму 138,6 тис. гривень.
На виконання ініціатив Президента України В. Ющенка 5 березня 2008 року між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та Наглядовою радою АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” підписано меморандум про реалізацію даного проекту на загальну суму 1522 тис. грн., на яку заплановано до кінця квітня придбати житло для 3 таких родин, провести ремонтно-будівельні роботи для 4 родин та придбати автотранспорт для 6 родин.
Підготовлено для  розгляду на черговій сесії обласної ради проект змін до обласної Програми підтримки сім’ї на період до 2010 року до розділу “Робота з багатодітними сім’ями”. Прийнято розпорядження голови облдержадміністрації від 03.04.08 р. № 189/2008 «Про реалізацію в області спільного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов’ю дитину». Розробляється типова програма  “Підтримки сім’ї на період до 2010 року” для затвердження на сесіях сільських та селищних рад.
Станом на 1 квітня 2008 року цим сім’ям придбано комп’ютерну та побутову техніку, меблі та будівельні матеріали  на загальну суму 113,35 тис. гривень.
            «На часі наступний етап реалізації цього проекту на теренах області»,- зазначив Микола Пророкович.
У районах та містах проводяться додаткові обстеження житлово–побутових умов та соціального забезпечення 642 сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, визначаються підприємства, установи для надання цим сім’ям адресної допомоги.
До 10 квітня п.р. буде створено електронні бази даних:
- багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей;
- підприємців та промисловців області, якими надаватиметься адресна благодійна допомога цим сім’ям.
У травні буде підбито попередні підсумки цієї роботи.
Користуючись нагодою, високопосадовець висловив щиру вдячність представникам   бізнесу Хмельниччини за надану допомогу підопічним сім’ям,  підтримку та втілення у життя  ініціатив Президента  України В.Ющенка.
Це,  зокрема:
            - ТОВ “Нейл” (Федорук Сергій Степанович);
            - Хмельницька філія ЗАТ КБ “Приватбанк" (Браніцький Юрій Олександрович);
            - ЗАТ “Хмельницька маслосирбаза” (Бєсєда Людмила Василівна);
            - ВАТ по газопостачанню та газифікації „Хмельницькгаз" (Корнєєв Михайло Миколайович); 
            - Львівська філія ЗАТ “Київстар JSM”(Бацуца Михайло Іванович);
            - ВО "Хмельницьклегпром"(Кулаков Володимир Іванович);
            - ВАТ енергопостачальна компанія „Хмельницькобленерго" (Шпак Олександр Леонідович);
            - ВАТ “Славутський солодовий завод” (Дубіна Микола Іванович);
            - Хмельницьке міське споживче товариство “Кооператор” (Ворона Микола Володимирович);
            - ЗАТ “Об”єднання “Прогрес" (Фрідман Артур Давидович).

М.Бабійчук

 

Інформація про вирішення проблем багатодітних сімей Хмельницької області, в яких виховується 10 і більше дітей

Інформація про реалізацію спільного благодійного проекту влади і  бізнесу  “Зігрій любов’ю дитину” за станом на 24 березня 2007 року

На виконання протокольного рішення робочої наради по спільному проекту влади та бізнесу „Зігрій любов’ю дитину” щодо вирішення проблем багатодітних  сімей, які виховують 10 і більше дітей, від 15 лютого  2008 року в області проведено наступну роботу.
Між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та Наглядовою радою АТЗТ “Українська незалежна ТВ-корпорація” 5 березня 2008 року підписано меморандум про реалізацію спільного проекту “Зігрій любов’ю дитину” на загальну суму 1522 тис. грн., в якому зазначено перелік сімей,  які потребують придбання квартир, будинків, виконання ремонтних робіт та придбання автотранспорту.
З метою створення сприятливих умов для реалізації цього проекту  в області підготовлено для  розгляду на черговій сесії обласної ради проект змін до обласної Програми підтримки сім’ї на період до 2010 року, зокрема до розділу “Робота з багатодітними сім’ями”. Підготовлено розпорядження голови облдержадміністрації “Про реалізацію в області спільного проекту влади та бізнесу “Зігрій любов’ю дитину”. Розробляється типова програма  “Підтримки сім’ї на період до 2010 року” для затвердження на сесіях сільських та селищних рад.
3 березня 2008 року підписано меморандуми між головою  облдержадміністрації та 11 керівниками підприємств, установ і представниками місцевого бізнесу про співпрацю щодо реалізації спільногопроекту  “Зігрій любов’ю дитину” на загальну суму 138,6 тис. гривень. Положеннями меморандуму передбачено до 27 березняпоточного рокувирішення соціально-побутових проблем, лікування дітей з багатодітних сімей, в яких виховується 10 і більше дітей. 
Станом на 24 березня 2008 року цим сім’ям придбано комп’ютерну та побутову техніку, меблі та будівельні матеріали  на загальну суму 96,0 тис. грн.
З метою забезпечення прозорості та доступності інформації щодо реалізації проекту “Зігрій любов’ю дитину” на офіційному веб-сайті облдержадміністрації  з 01.02.08 розміщено та постійно оновлюється інформація про стан реалізації проекту в області.
Крім того, хід реалізації проекту “Зігрій любов’ю дитину” висвітлюється у засобах масової інформації. А саме: на радіо та у телерепортажах обласної державної телерадіокомпанії “Поділля-центр”, «33-го каналу», в місцевих і друкованих ЗМІ. 20 лютого цього року відбувся  тематичний виступ заступника голови облдержадміністрації Вавринчука М.П. у радіопередачі «Родина» обласної державної телерадіокомпанії «Поділля–центр».
Інформація про  перші результати здійснення даного проекту на Хмельниччині опубліковано і в газеті “Урядовий кур’єр” від 19 березня 2008 року № 51.
Разом з тим, згідно з дорученням голови облдержадміністрації від 12.02.2008 №70/34-32-579/2008 за результатами зустрічі з багатодітними родинами за участю провідних підприємців і промисловців області, яка відбулась 31 січня поточного року, в районах та містах проводяться додаткові обстеження житлово–побутових умов та соціального забезпечення 642 сімей, в яких виховується 5 і більше дітей, та  визначаються підприємства  та установи для надання цим сім’ям адресної допомоги.

 

Ініціативу голови облдержадміністрації щодо благодійної допомоги багатодітним родинам підтримали бізнесмени

Ініціативу голови облдержадміністрації Івана Гавчука щодо благодійної допомоги багатодітним родинам підтримали бізнесмени Хмельниччини.
Так, 31 січня відбулась зустріч-ланч очільника області з підприємцями і 7 сім’ями, в яких виховується 10 і більше дітей віком до 18 років.
Присутні зійшлися на тому, що такі родини потрібно персонально брати під постійну опіку, адже навіть допомоги з благодійних фондів не можуть забезпечити їхні реальні життєві потреби.
Бізнесмени подякували організаторам за ініційовану зустріч і погодились надавати благодійну допомогу багатодітним, аби покращити їх життєзабезпечення.

 

Обласна влада залучає благодійні кошти для допомоги багатодітним сім’ям

В рамках спільного проекту влади та бізнесу „Зігрій любов’ю дитину” в Хмельницькій області оновлено банк даних багатодітних сімей, в яких виховується 10 і більше дітей, уточнено потреби цих сімей у розв’язанні житлових, соціально-побутових проблем. Це здійснюється з метою запровадження механізму залучення благодійних коштів для надання допомоги багатодітним сім’ям.
Вже узгоджено з усіма сторонами текст меморандуму, яким передбачається забезпечувати поєднання інформаційних, матеріальних та інтелектуальних ресурсів в процесі реалізації проекту «Зігрій любов’ю дитину».
Цей меморандум між Хмельницькою обласною державною адміністрацією та керівниками 17 підприємств, установ, представників бізнесу буде підписано 3 березня 2008 року.
Крім того, згідно з дорученням голови облдержадміністрації Івана Гавчука в районах та містах розпочалась робота по проведенню додаткових обстежень житлово–побутових умов та соціального забезпечення 642 сімей, в яких виховується 5 і більше дітей та закріпленню підприємств і установ за сім’ями для надання їм адресної допомоги.

Іван Гавчук та підприємці області підписали Меморандум щодо реалізації проекту «Зігрій любов’ю дитину»

 

         3 березня голова облдержадміністрації Іван Гавчук та підприємці області підписали Меморандум щодо реалізації спільного проекту «Зігрій любов’ю дитину».

         

Основними його завданнями є створення умов для формування і підтримки соціального партнерства, взаємної довіри, співпраці між обласною державною адміністрацією тапідприємствами щодо підтримки багатодітних родин.
Підписання Меморандуму  - публічне визнання, що дотримання і реалізація його положень є чільним внеском в гарантію стабільності і послідовності соціальних ініціатив в області та створення умов для розвитку благодійної ініціативи.
На думку І.Гавчука, саме на регіональному рівні потрібні гарантії реальної, а не декларованої підтримки багатодітних сімей, адже майже всі багатодітні родини потребують покращення житлово-побутових умов, впевненості у завтрашньому дні, особливо у майбутньому своїх дітей.

Проект «Зігрій любов’ю дитину» започаткували Президент України спільно із представниками бізнесу та влади з метою розвитку благодійної діяльності, зокрема щодо підтримки багатодітних сімей, які виховують 10 і більше дітей. Сьогодні на території Хмельницької області проживають та потребують допомоги 7 таких родин.

На Хмельниччині проект «Зігрій любов'ю дитину»
вже має перші результати

У рамках реалізації спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов'ю дитину» за багатодітними сім’ями закріплено місцевих підприємців.
Проект вже має перші результати: керуючий Хмельницькою філією «ПриватБанк» Юрій Браніцький передав багатодітним родинам подарунки (побутову і оргтехніку, меблі)  на загальну суму 10 тисяч грн. (5 сім’ям), голова правління ВАТ «Хмельницькгаз» Михайло Корнєєв – на 8 тисяч грн. (1 сім’ї),  директор Хмельницького міського споживчого товариства «Кооператор» Микола Ворона – на 15 тисяч грн. (1 сім’ї),  генеральний директор ВАТ «Хмельницькобленерго»  Олександр Шпак – на 10 тисяч грн. (1 сім’ї).
ДОВІДКА. Проект «Зігрій любов'ю дитину» - благодійництво на підтримку багатодітних родин - започатковано на зустрічі Президента України Віктора Ющенка з представниками бізнесу та влади 11 грудня минулого року. Проект спрямовано на вирішення найболючіших проблем багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 2008 рік Указом Глави держави оголошено Роком підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

«ПриватБанк»- керуючий філією
Браніцький Юрій Олександрович

Передав:
Сім’ям      Макарчук       11 дітей      Дунаєвецький р-н, с.Маків              - швейну машинку
Котлінських  10 дітей      Дунаєвецький р-н, с.Міцівці            - пральну машинку
Фоміних       10 дітей       м.Старокостянтинів                        - комп’ютер
Теслик            10 дітей       Красилівський р-н, с.Кульчини      - комп’ютер
Павлюк          10 дітей       м.Славута                                         - холодильник

Загальна сума : 10 000 грн.

 ВАТ «Хмельницькгаз» - голова правління Корнєєв Михайло Миколайович
Передав:
Сім’ї           Турик           12 дітей       м. Кам’янець-Подільський          -   кухонний комбайн
-  пилосмок
-  телевізор

Загальна сума  : 8 000 грн.

ВАТ « Хмельницькобленерго»- генеральний директор Шпак Олександр Леонідович
Передало:
Сім’ї           Теслик         10 дітей        Красилівський р-н, с.Кульчини    -  ліжка 6 шт.
- постільна
білизна  6 комп.
- покривала 6 шт. 
- комп’ютерний стіл

 

Загальна сума : 10 000 грн.

 

Хмельницьке міське споживче товариство «Кооператор» - директор Ворона Микола Володимирович
Передало:
Сім’ї           Ткаченко     10 дітей        м.Шепетівка                                 -  піч СВЧ
- холодильник
- пральна машина
- ліжка  6 шт.

Загальна сума : 15 000 грн.

***

 

Наши благодійники :

 
ЗАТ«Хмельницька маслосирбаза»- голова правління Беседа Людмила
Передали :
Сім’ям       Марчук      11 дітей        Дунаєвецький р-н,с.Маків
Фомін        10 дітей        м.Старокостянтинів
 Постійне надання продуктових наборів

 Лівівська філія ЗАТ « Київстар»- директор Бацуца Михайло Іванович
Передали :
Сім’ї           Фомін        10 дітей         м.Старокостянтинів         -   надали кошти для проведення ремонтних робіт

Загальна сума  : 10 000 грн.

ВАТ « Славутський солодовий завод» - голова правління Дубіна Микола Іванович
Передали :   
Сім”ї        Павлюк          10 дітей        м.Славута  -  придбано меблі

Загальна сума : 3 000 грн.

 

ЗАТ « Об’єднання « Прогрес»»- голова правління Фрідман Артур Давидович
Передали :
Сім'ї        Ткаченко     10 дітей        м.Шепетівка                 - придбано газовий котел та  комплектуючи до нього

Загальна сума  : 10 000 грн.

ТОВ « Тін-Імпекс» - директор Скомарохова Аліна Алімівна
Передали :
Сім”ї     Котлінських   10 дітей    Дунаєвецький р-н,с.Міцівці   - придбано побутову техніку;
Три письмові столи

Загальна сума : 4 035 грн.

> На головну <

Привітання

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ