This version of the page http://www.tmm.ua/projects/realised/jalta.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-27. The original page over time could change.
Будівельні проекти - TMM






Реалізовані проекти

Ялта

Пансіонат "Севастополь" (теперішній "ТММ-Ялта")

вул. Лесі Українки, 16

Будівництво курортного комплексу завершилось у 2005 році. Об'єкт введено в експлуатацію.

Компанія ТММ придбала частину санаторію "Севастополь" у 2002 році та здійснила реконструкцію придбаних приміщень, також побудувала басейн площею 106 кв. м. Комплексну реконструкцію пансіонату буде завершено до 2008 року. На території пансіонату заплановано збудувати ще 2 житлові корпуси, котедж підвищеного комфорту та корпуси для персоналу, а також розмістити кінозал, конференц-зал, ресторан, боулінг-клуб, фітнес-центр з масажними кабінетами та медичним діагностичним центром. Загальна площа придбаного об'єкту складає 3227 кв. м: головна будівля - 962 кв. м та ресторан - 2265 кв. м.

Пансіонат розташований в центрі Ялти у старовинному парку біля підніжжя пагорба Дарсан за 5 хвилин ходи від набережної. На території пансіонату знаходиться історична пам'ятка - давня криниця, збудована ще у XVIII столітті.

У кожному номері пансіонату є санвузол, 2 лоджії, сучасна меблева фурнітура, холодильник, телевізор з кабельним телебаченням.

Щороку у пансіонаті "ТММ-Ялта" відпочивають понад 4 тис. людей.

Власник: ТММ


вгору


  Київ
  Харків
  Ялта
  Житомир




Умови акції
«Стабільний курс від стабільної компанії»


Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG