This version of the page http://ntn.tv/watch/program.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-27. The original page over time could change.
НТН - це телебачення

» Новини» Вiдео» Телепрограма» Дивiться на НТН» Проекти» Про канал» Сервiси» Фотогалерея» Форум
»Серiали »Фiльми »Програми


     




«Свідок» Сьогодні, 19:00
Щоденна програма «Свідок» — це миттєва реакція на найгучніші кримінальні події, що сталися в Україні, її столиці та в усьому світі.... »



«Бушидо» 01 березня, 12:00
Бушидо поєднує у собі техніки кікбоксингу, греко-римської/вільної боротьби, дзюдо, самбо й схожих єдиноборств, тому ці бої дивитися цікавіше ніж, напр... »



«Речовий доказ» 01 березня, 14:55
Тижнева аналітична програма продовжує і розвиває найбільш резонансні теми, порушені в інформаційних випусках «Свідка». У кожному випуску – одна або кі... »



«Легенди бандитської Одеси» 01 березня, 15:30
В основі проекту - життя кримінальної Одеси кінця 18 століття - початку 20-го, зародження злочинного світу легендарного міста: від «Справи про викраде... »



«Агенти впливу» 01 березня, 18:00
«Агенти впливу» - це програма, у якій репортажі ведуть не просто журналісти. Вони - довірені особи, які проникають в систему. Вони - агенти впливу. Ко... »



«Я, детектив» 03 березня, 10:50
Тим, хто, сидячи в кріслі, буде дивитися цей серіал, надається унікальна можливість розслідувати реальні злочини. «Я, детектив» об’єднує у собі елемен... »



«Правда життя» 04 березня, 18:30
Головними героями програми «Правда життя» виступають люди в конфліктній або ж нестандартній ситуації. Журналісти проекту розслідують обставини й мотив... »


 


© «Телестудія «Служба інформації», 2005-2009. Усі права захищено. Використання матеріалів з сайту можливе лише за умови гіперпосилання на www.ntn.tv
НТН входить до складу U.A. Inter Media Group Limited