This version of the page http://firefox.org.ua/all/sunbird-0/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-27. The original page over time could change.
Вийшов Sunbird 0.9! » Mozilla Україна

Вийшов Sunbird 0.9!

Через майже півроку роботи над випуском 0.8 команда разробників зробила ще один крок до релізу 1.0, наразі запланованого на початок 2009го. Покращено візуальне відображення календаря та міні-календаря, програма стала більш стабільною та скромною щодо пам’яті.

Детально про зміни

Sunbird 0.9 для Windows ви можете завантажити з нашого сайта, для інших систем — з офіційного.

Lightning, календар що інтегрується у Thunderbird завантажуйте з офіційного сайта додатків.

Це остання версія календаря орієнтована на роботу з Thunderbird 2. Надалі вона буде орієнтуватись на Thunderbird 3, над цим проектом триває активна робота, скоро буде перша бета.

Чекаємо ваших відгуків тут або у форумі.

2 відгуків to “Вийшов Sunbird 0.9!”

  1. Андрій Says:

    Привіт! Скористався порадою, завантажив Lightning. Хочу свій календар на Google завантажити в Thunderbird. Для цього створив “Новий календар”, вибрав “У мережі”, у полі “Місце” зазначив html адресу, що видав мені Google на вкладці “Деталі календаря”-”Адреса календаря”. В полі нового календаря E-mail (Thunderbird) обрав акаунт на Gmail. Закінчив створення нового календаря, і навпроти нього появився трикутничок зі знаком оклику “Календар зараз недоступний”. Разом з тим пошту з акаунта Gmail у Thunderbird отримую без проблем. Не підкажете, як зробити так щоб я міг завантажувати (синхронізувати) локальний календар в Thunderbird з віддаленим у Google?

  2. tim Says:

    Відповів у форумі: http://mozilla-forum.org.ua/index.php?topic=391.msg1845

Лишіть відгук

  • Firefox 3
  • Thunderbird 2
  • Вибрані статті

  • Блокування реклами
  • Приєднуйтесь до руху
  • Українізація
  • Секрети сторінки
    about:config