This version of the page http://www.capital-kiev.com/ua/request.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-27. The original page over time could change.
Залишити заявку -



01032, Киев, ул. Жилянская, 126/23
8 044 366-10-20 (многоканальный)
info@capital-kiev.com
8 044 228-40-68 (отдел продаж)
8 044 228-40-98 (отдел аренды)





Агентство Недвижимости "Капитал" в Одессе

Агентство Недвижимости "Капитал" в г.Беляевка, с.Усатово, с.В.Дальник, с.Августовка

Залишити заявку

 

Ваше имя:
E-mail:
Comments:
Новини
23 лютого 2009
Зростання цін на вторинному ринку експерти не провіщають
Середня ціна вторинного житла за станом на кінець минулого тижня опустилася нижче за рівень $1800 за кв.м. Після новорічних свят рівень цін реальних операцій на столичному ринку квартир знизився ще на 15-20% .
далі...
09 лютого 2009
«Київгорстрой» припинив будівництво дорогого житла
Компанія «Київгорстрой» планує в 2009 році ввести в експлуатацію порядка 400 тис.кв.м. житла в Києві і близько 50 тис.кв.м. у регіонах. При цьому пропозиція буде сформована в основному недорогими квартирами.


далі...
02 лютого 2009
Кабмін виділить ГИУ «Ощадбанку» і «Укрэксимбанку» по 1 млрд. грн
Уряд виділить Державній іпотечній установі «Ощадбанку» і «Укрэксимбанку» по 1 млрд. грн. із стабілізаційного фонду на збільшення їх статутних капіталів з метою здійснення кредитування фізлиц для завершення будівництва житла з високим ступенем готовності.


далі...
26 січня 2009
Черновецкому не вдасться розпродати історичні будівлі
В постійній комісії Київради з питань комунальної власності стверджують, що закрити дири в столичному бюджеті за рахунок київських будівель мерові столиці не вдасться.


далі...
22 грудня 2008
Мінрегионстрой підвищив ціни на проєктно-планіровочні роботи
Згідно наказам Мінрегионстроя від 24 листопада 2008 року, індекси для розрахунку розміру плати за виконання проєктно-планіровочних і інших робіт, а також за видачу архитектурно-планіровочного завдання і технічних умов щодо інженерного забезпечення об'єкту архітектури виростуть з 19 грудня 2008 року.
далі...
15 грудня 2008
Після кризи попит матиме готове житло
Покупці після закінчення кризи віддаватимуть перевагу покупці вже готового житла, а не на етапі його будівництва.
далі...
08 грудня 2008
"Т.М.М." фіксує обмінний курс при покупці житла
Будівельна компанія "Фірма "Т.М.М." встановила з 1 по 31 грудня обмінний курс долара при продажі житла в своїх об'єктах, що будуються, на рівні 6 грн. за долар США.


далі...
01 грудня 2008
Девелопери приваблюють інвесторів на вигідних умовах
Девелопери Києва вимушені скорочувати перший внесок на недобудоване житло у зв'язку з глобальною фінансовою кризою. Внесок зменшився з 50 до 10-20%.Компанії, що будують житло, намагаються вийти з ситуації

далі...
24 листопада 2008
Державні банки відновлять іпотечне кредитування
Кабмін домовився з НБУ, "Ощадбанком" і "Укрексімбанком" про відновлення держбанками іпотечного кредитування. Про це повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання уряду.
далі...
17 листопада 2008
На безкоштовне житло тимчасово введуть мораторій
Уряд пропонує ввести тимчасовий мораторій на безкоштовне надання житла. Про це говориться в проекті вирішення за підсумками наради премьерміністра Юлії Тимошенко з представниками будівельної галузі.
далі...
10 листопада 2008
Забудовники обмежать рентабельність до 15%
Будівельні компанії погодилися обмежити свою рентабельність до 15% на період фінансової кризи, повідомив глава Мінрегионстроя Василь Куйбіда після наради по проблемних питаннях житлово-будівельної галузі на чолі з премьерміністром Юлією Тимошенко.

далі...
03 листопада 2008
Розглянули проект реконструкції розв'язки біля ст. м."Шулявская"
Градсовет Києва відкоректував проект реконструкції транспортної розв'язки біля ст. метро "Шулявськая", розроблений Інститутом "Київдоргорпроєкт".
далі...
27 жовтня 2008
Литвин пропонуе відмінить ПДВ на комунальні послуги
Голова, фракції Блоку свого імені у Верховній Раді Володимир Литвин виступає за відміну ПДВ на комунальні послуги для населення. Про це він сказав 20 жовтня на прес-конференції в Житомирі.


далі...
20 жовтня 2008
"Укрпромбанк" увійшов до трійки "Іпотечних" лідерів
"Укрпромбанк" увійшов до трійки лідерів за об'ємом рефінансування іпотечних кредитів через Державну іпотечну установу за станом на 29 вересня 2008 року. За спільною програмою з ГИУ "Укрпромбанк" видає кредити на житло під 16% в гривні. Максимальний термін кредитування - 30 років. Оскільки кредит видається в гривнах, відсутні валютні ризики, звязані з покупкой-продажем валюти.

далі...
13 жовтня 2008
Будівництво метро на Троєщину може початися в 2009 році
Очікується, що будівництво нової вітки Київського метрополітену на жилий масив Троєщина почнеться на початку 2009 року. Про це повідомив на прес-конференції начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошніков.


далі...
06 жовтня 2008
У Києві у вересні квартири дещо подешевшали
Згідно даним інформаційно-аналітичного порталу Канзас, за період з 22 по 29 вересня 2008 року індекс вартості вторинного житла Києва знизився на 18$. Таким чином, середня вартість квадратного метра складає 2769$/кв.м.


далі...
29 вересня 2008
Столичні ЖЕКи підпорядкують єдиному підприємству
Київська міськдержадміністрація має намір централізувати управління столичним ЖКГ. Для цього буде створено єдине підприємство, яке керуватиме київськими ЖЕКами. Про це в ході брифінгу повідомив голова КМДА Леонід Черновецкий.



далі...
15 вересня 2008
Міняти райони Києва пропонують лише з відома парламенту
У Верховній Раді України зареєстрований проект про зміни в Закон "Про столицю України" в питанні адміністративно-територіального пристрою Києва. Автори законопроекту - депутати від БЮТ Андрій Портнов і Володимир Пилипенко.

далі...
08 вересня 2008
Військовослужбовцям-вручили ордера на квартири
Міністр оборони України Юрій Ехануров, вручив військовослужбовцям, переможцям і призеркам ХХIX олімпійських ігор в Пекине, ордери на квартири в Києві.Церемонія нагородження відбулася під час офіційного прийому в Мінестерстве оборони в Києві.

далі...
01 вересня 2008
Довгий розкритикував вирішення Кабміну про зниження вартості житла
Секретар Київської міської ради Олесь Довгий розкритикував заяву Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про зменшення вартості житла на 50% у зв'язку з відміною пайової участі забудовників. Про це він сказав в минулий четвер перед початком пленарного засідання Київради.

далі...
25 серпня 2008
Проект "Т.М.М." "Місто Сонця" отримав нову назву
Девелоперсько-будівельна компанія "Т.М.М." оголосила про привласнення назви "Сонячна брама" одному з проектів нерухомості компанії-жіліщноофісному комплексу бізнес-класу по вул. Ломоносова, 73-79 в Києві.
далі...
19 серпня 2008
Над пр. Перемоги побудують надземний пішохідний перехід
Над пр. Перемоги, 15-й км., в Києві буде побудований надземний пішохідний перехід, повідомляє прес-служба КМДА. Дане будівництво буде реалізовано в рамках створення безпечних умов для пішоходів і руху автомобільного транспорту у Святошинському районі.


далі...
12 серпня 2008
Постраждалим від паводку можуть відстрочити платежі по кредитах
Український кредітно-банковський союз закликає банки і кредитні установи відстрочити платежі по кедітам і нарахуванню відсотків по ним підприємствам, що постраждали від паводку. Про це говориться в повідомленні УКБС.
далі...
04 серпня 2008
Парк "Нивки" вже на осынь приведуть в порядок
Повну реконструкцію парку "Нивки" почнуть вже в листопаді. У одній частині обустроють дитяче містечко, а іншу зроблять зоною відпочинку. У цілому парку замінять весь асфальт і спеціально оформлять входи. Крім того, тут висадять нові дерева і почистять 6 озер. Також біля залізничних колій встановлять спеціальні екрани для звукоізоляції.

далі...
28 липня 2008
Соціальне житло для киян побудують на Троєщині
На жилому масиві Вигуровщина – Троєщина зведуть дома, призначені для соціального житла. Під будівництво виділять земельну ділянку площею 2 га.


далі...
21 липня 2008
У Києві починається проектування трьох нових станцій метро
Київський метрополітен домовився з проєктим інститутом "Укрметротоннельпроєкт" про проектування будівництва двох станцій метро від станції, що будується, Васильківська до Одеської площі на Куреневсько-червоноармійської лінії. Про це повідомляє "Кореспондент".



далі...
14 липня 2008
Забудовники хочуть створити громадську організацію
Забудовники розробили законопроект, який допоможе уникнути шахрайств на зразок "Еліта-Центра". Вони пропонують створити Саморегульовану громадську організацію. Об'єднання матиме спільний фонд, створений з внесків його учасників.




далі...
08 липня 2008
За півроку ціна землі під Києвом збільшилася на 11%
Середня вартість земельних ділянок під коттеджную забудову в Київській області з 1 січня по 1 липня 2008 року зросла на 11% - до 6 509$ за сотку.





далі...