This version of the page http://www.jazz-kolo.com.ua/?cat=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-26. The original page over time could change.
jazz-kolo » анонс

Ryan Cohan Quartet, 24-27 лютого [Київ, Харків]

Лютий 15th, 2009

Опубликовано в: анонс, концерти, навколо — admin @ 07:03


Jazz @ Lincoln Center та Посольство США в Україні
презентують:

ryan cohan quartet
у рамках програми the rhythm road

організовано:
Jazz in Kiev, Art-Club 44, ZaJazz

розклад виступів та інформацію про Квартет Райана Кохана і The Rhythm Road — див. нижче:
(ще…)

Michiel Borstlap Trio, 15 лютого (Київ)

Лютий 10th, 2009

Опубликовано в: анонс, концерти, навколо — admin @ 05:34

15 лютого, Київська Консерваторія (вул. Городецького 1-3/11)
19:00

Міхіль Борстлап (Michiel Borstlap), ф-но
Ерік Кугер (Eric Kooger), барабани
Арк Овруцький, бас

Голандський піаніст і композитор Міхіль (Майкл) Борстлап ще не став “зіркою” європейського джазу, втім популярний у певних колах та має усі передумови на ще більшу популярність. З одного боку, Борстлап – палкий прихильник таких геніїв класичного фортепіано Гленн Гульд та Святослав Ріхтер, з іншого, його герої – це Арт Тейтум, Оскар Пітерсон, Хербі Хенкок, Кіт Джерретт… До того ж, Голландія має власну самобутню авангардну школу. Таким чином, Борстлап володіє дуже зрозумілим піаністичним підходом і грає музику від традиційного джазу з академічним присмаком до легкого contemporary та nu-jazz. До того ж, він часто виступає з кращими голандськими діджеями, що викликає зацікавленість дуже великої аудиторії.

(ще…)

майстер-клас гри на бас-гітарі: М.Поспєшальськи + А.Фантаєв

Лютий 1st, 2009

Опубликовано в: анонс, навколо, школа — admin @ 06:06



муз.Х біржа презентує

Майстер-клас гри на бас-гітарі

7 лютого
17:00
Київ
вул. Електриків, 26 (Будинок культури),
Рибальський острів, метро Контрактова площа

майстер-клас проведе польський бас-гітарист Марчін Поспєшальськи. компанію йому складе відомий український барабанщик Алекс Фантаєв.

більше інформації про захід читайте тут

інформація про музикантів - тут

PS: зверніть увагу на майстер-класи зі звукорежисури 13-14 лютого (деталі та умови участі: http://x-mb.com.ua/master-classes.htm)

BassKolo [Live]. 10 березня

Лютий 1st, 2009

Опубликовано в: jazz-коло, анонс — admin @ 05:37


Jazz-Коло презентує

BassKolo

Український Дім (Хрещатик, 2)
19:00
10 03 2009

вхід: 50 грн.

Максим Гладецький
Юрій Толстолуцький
Костянтин Іоненко
Микола Кістньов
Валентин Корнієнко
Ігор Закус

Саме цих басистів організатори Бас-Кола обрали, аби продемонструвати ситуацію із джазовими басистами на сьогодні. Знов-таки, ніхто не претендує на об’єктивніть у виборі головних героїв міні-фестивалю, але так само, як і у випадку з попередніми акціями - Sax-Kolo та Piano-Kolo - концерт буде цікавий та на різні смаки. Арт-директор Джаз-Кола Ігор Закус пообіцяв, що цього разу басисти виступатимуть не настільки формально (по дві композиції із власним складом): тут буде набагато більше інтерактивності між басистами та рештою музикантів на сцені.

Також під час концерту презентуватимуть чергові диски від Джаз-Кола:
(ще…)

9 грудня: Piano-Kolo (оновлений склад)

Листопад 30th, 2008

Опубликовано в: jazz-коло, анонс — admin @ 10:10

 

Український Дім (Хрещатик, 2), 19-00

Кращі українські джазові піаністи за версією JazzКола:

Наталя Лебедєва
Павло Шепета
Родіон Іванов
Сергій Давидов
Ілля Єресько
Олексій Боголюбов
Павло Литвиненко

плюс:

Н. Маркова
А. Менделенко
А. Фантаєв
І. Закус
В. Корнієнко
О. Марков
К. Іоненко
О. Муренко
В. Волков
М. Гладецький
Д. Аду

вхід: 50 грн.

Свіженька пачка дисків…

Жовтень 25th, 2008

Опубликовано в: jazz-коло, анонс, нове — admin @ 15:57

…буде презентована 11 листопада на концерті Sax-Коло.
BassКоло, VHS Ensemble Володимира Шабалтаса та Medium Cool Live Наталії Лебедєвої.
Отже, по порядку:


Так, якщо ця дівчина здалася знайомою, то ви не пимилися: саме телеведуча Кароліна Ашіон знялася спеціально для обкладинки диску BassКоло.

Упорядник збірки Ігор Закус мав на меті перш за все показати якомога більшу кількість українських басистів. Власне, стільки, скільки може вмістити в себе 80-хвилинний компакт-диск. Іншими словами, Закус вирішив нагадати, що сам Закус - не єдиний бас-гітарист в країні, а Андрій Арнаутов чи Денис Дудко - не єдині контрабасисти, і до усіх цих людей слід краще придивитися та послухати.

Не варто зайве згадувати, що подібного роду диски мають радше інформативно-енциклопедичний характер, аніж є цілісним твором з точки зору естетики. Адже кожен з артистів був вільний у виборі композиції, якою буде представлений на диску. А артисти у нас різні, а під загальною котегорією “джаз” кожен розміує та грає своє.
Деякі композиції були записані спеціально для Бас-Кола. Ігор Закус вважає збірку цілком вичерпною і дуже шкодує з приводу того, що не вдалося поставити твори буквально пари музикантів (через суто технічно-правові перепони).

Власне, це одразу і можете вважати нашою “рецензією” на збірку. Адже як можна судити про збірку, де кожен трек не має нічого спільного з іншим? Це той випадок, коли кожна людина, прослухавши увесь диск, зможе сама зробити для себе висновки щодо загальної картини та кожного окремого артиста.

Далі:
(ще…)

Sax-Kolo (11.11.08)

Жовтень 21st, 2008

Опубликовано в: jazz-коло, анонс — admin @ 14:22


Tempora
Ігор Закус
Музична Біржа

презентують

SaxКоло

Український Дім
19:00

перший концерт з нової серії від ДжазКола, що має на меті презентувати кращих виконавців на певних інтерументах. Цього разу це саксофон (наступними стануть bass-kolo, drum-kolo, piano-kolo і так далі - один з них відбудеться вже 10 грудня).

головні дійові особи є вкрай різноплановими музикантами:

Дмитро ‘Бобін’ Александров, Артем Менделенко, Богдан Гуменюк, Ігор Рудий, Олександр Рукомойніков та Іван Бондарев. Що вкрай приємно, у концерті візьме участь Гьотц Грюнберг - прекрасний німецький саксофоніст, який став найбільш популярним та улюбленим саме в Україні, але свого часу поїхав назад до Німеччини.

Підбір вкрай різних виконавців є навмисним. Ідея організаторів - не сподобатися усім, а презентувати українських саксофоністів з якомога більшої кількості музичних сфер.

Саксофоістам допомагатимуть далеко не останні люди: клавішники Наталя Лебедєва, Юрій Шепета (який нарешті повертається на велику джазову сцену), Родіон Іванов, Олексій Саранчин, Сергій Давидов з харкова, басисти Ігор Закус, Андрій Арнаутов, а також Михайло Баньковський, Олександр Гарькавий, Євген Селезньов, Олег Марков, Дмитро Коваленко, Павло Литвиненко, Ілля Алабужев та Павло Галицький.

Квитки можна придбати у театральних касах та книгарні “Є”, що на вул. Лисенка, 3

Jazz in Kiev іде [17-20 жовтня]

Жовтень 10th, 2008

Опубликовано в: анонс, навколо, школа — admin @ 22:13

Найпотужніший на сьогодні за складом музикантів джазовий фестивать починається у п’ятницю:

Дейв Холланд, Авішай Коен (та його Eastern Unit), Чарлі Хантер, Ел Джерро, а також New Tango Orquestra, United Quintet Міші Циганова та Alex Fantaev Band + Cafe.

повний розклад, деяка інформація про музикантів та прайс-лист - на офіційному сайті Jazz in Kiev

Радимо приділити особливу увагу майстер-класам, що Jazz in Kiev влаштовує з учасниками фесту: Кріс Поттер (один з найкращих викладачів джазового саксофона у світі), Міша Циганов (фортеріано) та Саша Сипягін (труба), Кафе (перкусія) та Авішай Коен (контрабас), Чарлі Хантер (гітарист, техніку якого просто так не опануєш).
дивіться детальніший розклад на сайті JIK

Z-Band в Одесі та Дніпропетровську

Вересень 4th, 2008

Опубликовано в: jazz-коло, анонс, концерти — admin @ 10:57

Вкрай авторитетний, схвалений критиками та аудиторіями різних міст Z-Band Ігоря Закуса (у складі самого Закуса (бас), Дмитра Бобіна Александрова (сакс), Володимира Шабалтаса (гітара), Родіона Іванова (клавішні) та Олександра Лебеденка (барабани)) у рамках рекламної акції часопису Український Тиждень відвідає Одесу та Дніпропетровськ. (Раніше з подібною програмою банда грала у Львові та Харкові).

Одеса: 9 вересня (Одеська філармонія, 19:00)
Дніпропетровськ: 17 вересня (театр ім. Горького)

UpSide 3

Травень 17th, 2008

Опубликовано в: анонс, навколо — admin @ 01:21

Дмитро ‘Бобін’ Александров (бас-кларнет, сакс), Денис Дудко (контрабас) та Олег Марков (барабас) у рамках Форуму видавців у Києві з новою фрі-джазовою програмою.

цього разу засновники легендарної групи СхідSide Дмитро ‘Бобін’ Александров та Денис Дудко (наразі - басист групи Океан Ельзи) та найперспективніший молодий барабанщик країни Олег Марков заграють щось вільне, нове та незвичне на київському Форумі Видавців “Книга - це зброя”. Хеппенінґ відбуватиметься 25 травня з 19:00 до 20:30 у дворі галереї Лавра (перед виступом Кому Вниз, якщо це когось обходить).

25 травня, неділя
початок: 19:00
головна сцена Форуму видавців у дворі галереї “Лавра”
вхід - вільний

Наступна сторінка »
© jazz-kolo , Desinged by Stealth Settings
Записи (RSS) and Коментарі (RSS)