This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=197 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
Старовинні українські прикмети і сучасний фен-шуй | Sidirom's Blog

Старовинні українські прикмети і сучасний фен-шуй

  1. Не сиди на кутку - за теорією фен-шуй виступаючий кут чи то столу, шафи, чи інший посилає в людину “отруйні стріли”, які позбавляють її не лишень взаємності в коханні, а й здоров’я, удачі, грошей.
  2. Не передавай через поріг: поріг - енергетичний бар’єр, який розділяє два світи. Невидимий кордон заважає встановлювати контакт : і речі, і енергія, передані з одного світу в інший, втрачені для обох світів. ось і виходить, що енергетичний зв’язок між двома людьми руйнується.
  3. Не готуй страви в поганому настрої - їжа всмоктує навколишню енергію, а той, хто споживає її, отримує разом із вітамінами і калоріями енергетичний заряд.
  4. Не заганяй себе в куток - куток вважається місцем, здатним витягнути з людини енергію - таким собі домашнім вампіром.
  5. Не дивися в розбите дзеркало - за теорією фен-шуй шкодять не лише потріскані люстерка, але й дзеркала з малюнком, дзеркальна плитка та інші поверхні, які ніби-то розбивають, роздрібнюють поверхню. Все це руйнує енергетику, що в першу чергу, позначається на здоров’ї.
  6. Люстерко в кишені вбереже від ворога - сховане в кишені, воно відбиває всі недобрі помисли та наміри, а отже і всю негативну енергію, направлену проти вас.
  7. Не показуй на собі - таким чином, ми посилаємо енергетичний заряд \, до того ж, говорячи про хворобу, даємо цьому заряду відповідне “забарвлення”.
  8. Не повертайся з напівдороги - згадай про поріг, всі ці стрибки із світу в світ є достатньо енергоємними. Якщо ж довелося повернутися - сядь (позич сили у своєї оселі), подивись у дзеркало (відбиваючись, енергія подвоюється).

В своєму календарику перекидному знайшов. Отак от :)… Більшість вважає це повним маразмом, але наші предки вірили, вірять і досі люди, напевно все таки над чимось треба задуматися. Власне я ніколи не передаю речі через поріг, і не виношу сміття після заходу сонця. А ви вірите у прикмети? Якщо так то у які саме?

Рубрика: Некатегоризовано

Дізнатись більше про: прикмети

  1. 2 Коментарів до цього запису


  2. Опублікував Arys о Jan 12, 2009

    Дотримуюсь хіба звичаю про поріг, решта не сильно…

  3. Опублікував Меланка о Jan 24, 2009

    А ще за теорією фен-шуй потрібно вчасно витирати пил, прибирати зайві речі, слідкувати за чистотою одягу та думок, та ні в якому разі не можна користуватить побитим, чи навіть, надщербленим посудом.
    Здається мені, що теорію фен-шуй придумали мудреці, які в першу чергу думали про здоров’я людини. І якщо ці істини передаються з уст в уста, та з покоління в покоління - то над цим варто замислитись і все детально проаналізувати.
    Я завжди говорю : “Поможе не поможе, а не зашкодить це точно”

Залишити коментар

© 2009 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.