This version of the page http://www.sidirom.org.ua/?p=187 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
Лист до дяді Роми | Sidirom's Blog

Лист до дяді Роми

Дорогий Роман Абрамович!

Пишу до Вас з надією, що Ви читаєте цей запис, а я знаю що читаєте. Адже кожної ночі, коли у Вашому палаці вимикається світло і всі  лягають спати Ви тишком-нишком берете ноутбук, залазите з ним під ковдру, заходити в всесвітню мережу, і в адресній строці Вашого браузера вводите sidirom.org.ua. Про що це я? А так, якщо Ви читаєте цей запис, то прошу читати уважно, адже тут йдеться про дуже важливу річ - футбольний клуб ФК “Карпати”. Не чули про такий? Кгем… Це ж народна команда, яка має багатомільйонну армію прихильників по всій Україні, горде минуле та світле майбутнє . Але сталася біда, ця команда знаходиться під владою темного джидая ППД (це Президент себто), а він чомусь не дуже хоче розвивати команду в європейського гранда (головне, що всі показники для цього є), не хоче за його словами через те, що посварився з мерією міста (сильне відношення мер до успіхів команди має, егеж?). Вам уже пропонували, на скільки я знаю, купити Латвію та город бабі Парасці на Марсі. Мені власне смішно, Латвія? Для чого вона Вам? Ви якби щось купували то вже Іспанію напевно, чи в крайньому разі Португалію (там до речі працює мама мого друга - пані Надія, чи не могли би Ви її в майбутньому зробити міністром Спорту? Вона дуже добре в шахи грає), земля для баби Параски? Ми то знаємо з Вами, що земля їй не потрібна, вона і так не може опрацювати своїх пару гектарчиків в Карпатах, на Марсі хоче зробити собі ще одну дачу пан В. Отак то… Моя пропозиція надперспективна, адже не сьогодні - завтра цей клуб викупить іранський нафтовий магнат, і вже за три роки “Карпати” будуть громити “Челсі” в фіналі Ліги Чемпіонів, Вам то треба? Здихайтеся конкурента краще зразу… А ще Ви би могли перефразувати львівський клуб із “Карпат” в “Челсі-2″ і подарувати мені… Ви подумайте поки що, я знаю що пропозиція заманлива… А я йду поки в хлів, а то знов корова мичить не людським голосом, зачула напевно, що рік бика почався і брикається.

З Повагою, Ваш тьозка, а заодно людина яка не

проти отримати від Вас в подарунок Iphone

А тим часом… Незважаючи на результати опитування на офіційному сайті львівських “Карпат”, де більшість людей проголосували проти зміни логотипа, керівництво “зелено-білого” клубу внесло свою цятку в історію. Представляю увазі новий герб команди:

ПС: Шановні блогери! Всім пропоную біржу-статей liex.ru(реф посилання), на трьох сайтах заробляю до 20 доларів за місяць

ППС: Не встиг я статтю опублікувати до мене вже СБУ в гості прийшли, ну і чого? Замітка то сатиричного змісту і опублікована виключного для того, щоб у кожного десятого відвідувача з’явилася посмішка на лиці.

Рубрика: Приколи, Футбол

Дізнатись більше про: Абрамович, герб, Приколи, Футбол

  1. 8 Коментарів до цього запису


  2. Опублікував Vovanada о Jan 6, 2009

    лист веселий)) а логотип реально змінили на цей? O_o

  3. Опублікував Sid о Jan 6, 2009

    Так Сказали, що коли дивишся як грають Карпати, всім смішно робиться, то чому ж лев не може посміхнутися з тих ледарів))

  4. Опублікував Vovanada о Jan 6, 2009

    та ну нафік… дибіли. гарне лого було, а вони зробили якусь фігню

  5. Опублікував Sid о Jan 6, 2009

    Саме обідно, що кольори змінили Тепер на Динамо схоже…

  6. Опублікував Vovanada о Jan 6, 2009

    так вони і кольори команди поміняли? О_о неочікував я такого…

  7. Опублікував Arys о Jan 7, 2009

    дибілоїди, незачот!

  8. Опублікував MustangUA о Jan 7, 2009

    Arys, я був про тебе кращої думки.

    Дуже позитивний пост, не зміг втримати посмішку, читаючи його

  9. Опублікував NoVel о Jan 19, 2009

    Схоже дядю Рому зацікавила твоя пропозиція, він вже збирається продати Челсі, і мабуть купити Карпати…)
    http://footy.com.ua/content/view/9869/107/

Залишити коментар

© 2009 - Sidirom’s Blog. Дизайн від WpThemeDesigner & PCProwl.