This version of the page http://extreme.lviv.ua/?tp=event&beg_count_row=42 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-25. The original page over time could change.
Lviv eXtreme club


Новини

10.10.2003
"Х-ПАНСІЯ" у вирі бистрин H(2)O

Від Південного Бугу на Вінниччині, крізь Прут у Яремчі, до різномастих та різнострумних, знаних та невідомих, гірських річок українських Карпат.

Від верткого родейного каяка, через слаломні байдарки та каноє, на ріднесеньку бабульку-тайменьку та дідка - напівсаморобного пращура рафта - катамаран.

Пенопласт як лакмус прогресу. Також плавзасіб. Шолом плюс рятжилет - і на пороги. Розковбас!

Водний розковбас протягом усієї програми. У неділю, 19 жовтня, о 15:20. Повтор - 22 жовтня, у середу, після опівночі на СТБ. Не спати!!!

10.10.2003
Х-ПАНСІЯ знову у нас в гостях.

4-5 жовтня 2003 року екстремальна передача Х-ПАНСІЯ знову була у гостях у Lviv eXtreme CLUB! Щог з цього вийшло - Ви напевно зможете побачити у одній з найближчих передач. А наразі пропонуємо невелику підбірку фото у нашій фотогалереї про вищеописану подію.

Також хочеться привітати Руслана Ільківа та Дмитра букатевича з освоєнням нової техніки - з пересадкою на крило. Хлопці - так тримати. Бажаємо вам голубого неба, робочого купола та м'яких посадок.

07.10.2003
Розпочався рейтинг Українських парашутних сайтів.

На skydiver.com.ua розпочато рейтинг екстремальних сайтів. Це є досить таки не поганий шанс заявити нам про себе з Вами. Тому прохання до всіх, хто не байдужий до розвитку екстремальних видів спорту у Західному регіоні України - прголосуйте за нас, натиснувше наступне посилання:



Наперед вдячні Вам за те, що Ви віддали свій голос за нас.

25.09.2003
Про проведену акцію з Львівськими масмедіа і про продовження сезону.

Як уже повідомлялося раніше 20 вересня 2003 року на аеродромі "Цунів" було проведено акцію з Львівськими масмедіа. В результаті цього 34 Львівські журналісти вперше у своєму житті здійснили стрибок з парашутом. Чи сподобалося їм це чи ні - судиди Вам з їхніх публікацій, які тепер доступні і на нашому сайті.

Пропонуємо Вашій увазі наступні враження наших журналістів:

Повернення з небес. Стрибок із парашутом робить людину кращою. - Ярина Коваль, Львівська газета, 2003 рік вересень, 22 (№253)

Запам'ятайте нас такими! - Інна ПУКІШ, "Високий замок", 2003 рік, вересень, 22 (№2612)

Падаю раз, падаю два, падаю три-и-и... - Олена Лань, "Високий заок", 2003 рік, вересень, 25 (№181(2613))

Так само хочеться зауважити, що стрибки на цьому тижні, 27-28 вересня 2003 року відбудуться у звичному для всіх режимі. Арендований літак поки що є на місці і нікуди не полетів. Тому для тих, хто ще не встиг відчути себе справжнім екстремалом є ще один шанс зробити це на аеродромі "Цунів". Запрошуються усі бажаючі.

17.09.2003
Можливе завершення сезону у Львівському АСК

Ось і літо закінчилося і парашутний сезон майже завершився. Хоча як правило стрибки у Львові продовжуються до перших чисел листопада, поки погода зовсім не зіпсується. Виникає запитання - так чому парашутний сезон завершився? Відповідь: парашутний сезон завершується у зв'язку з тим, що стрибати не буде з чого. Літак, з якого зараз здійснюються стрибки арендувався з Тернополя, і тепер він повинен повернутися на Тернопільщину, бо того вимагають обставини. Літак Львівського АСК так і не вдалося відремонтувати по причині того... не будемо про сумне. Тому зараз запрошуються всі бажаючі здійснити стрибок з парашутом, бо в цьому році у Львівському АСК стрибки 21-22 вересня можуть бути крайніми. Хочеться так само зазначити, що на цих вихідних запрошено пресу та телебачення на аеродром, щоб журналісти могли поближче познайомитися з екстремальними видами спорту. Приїзджайте на цих вихідних у Цунів, і Ви цікаво проведете свій вільний час.

05.08.2003
Львів, ювілеї, 3000 метрів...

02-03 серпня у нашому клубі можна почати рахувати тим днем, коли звична для Львівського АСК висота стрибків з парашутом 1100-2200 метрів розширила свій діапазон. Тепер для наших спортсменів-парашутистів доступна висота 3000 метрів, що в свою чергу дозволяє як не як розпочати тренувати ази групової акробатики. За ці вихідні було здійснено 8 підйомів, три з яких на 3000. Зрозуміло, що це для декого може здатися дуже малою цифрою, але повірте - для Львова це вже щось. Можливо через деякий час це число, будемо надіятися, зміниться в більшу сторону. Також хочеться привітати Тараса Коломійця з його ювілейним 300-м стрибком, який був відмічений в небі "Цунова" деякою невеличкою як для Києва, але пристойною як для Львова, парашутно формацією. Волею обставин в цій формації опинився Мацех Андрій, в якого теж був перший маленький ювілей - 50 стрибків, з чим його так само щиро вітаємо і бажаємо нашим двом ювілярам парашутного довголіття. Як все це відбувалося висвітлює у своєму фоторепортажі Олег Скоропад, який можна як і завжди переглянути у нашій фотогалереї. Нажаль фото є тільки з землі, але надіємося що скоро з'являться фотографії і з повітря.

09.07.2003
Другий номер екстремального журналу "Xlife"

Тема другого номеру журналу "X-Life" - повітроплавання. Про те, як цей видовищний вид спорту та розваг розвивається в Україні, читайте в інтерв'ю із самими відомими пілотами-повітроплавцями. Своїми відчуттями про парашутні стрибки з повітряних куль в Феодосії ділиться автор матеріалу Оля Земкова та інші спортсмени-парашутисти. А за фієстою вночі за участю повітряних куль в Кам'янець-Подільському спостерігає журналіст Віталій Жданов.
Щоб замовити будь-який номер журналу "X-life" напишіть листа за адресою zvod@ukr.net і найближчим часом Ви його отримаєте. Розрахунок тільки після отримання журналу, Ціна - ціна видавника, десь біля 10 гривень.


1234567891011




© Copyright 2001-2009, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

01 Фото

02 Відео

03 Форум

04 SMS розсилка