This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=10130 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Медичні фонди
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 організації
 освіта
 наука
 загальні
 події
 клініки
 фірми
 для пацієнтів
 публікації
 бази даних
 персональні
 програми
 фармація
 для студентів
 потрібна допомога!
 інше
    Каталог УКРМЕД (1645)    Медичні організації (74)  Медичні фонди (14)
Сортувати по:  
Всього:  14   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 

  Фонд Марша 
      Рейтинг   Мова 
   
Фонд Марша - недержавна благочинна медична організація створена з метою покращення нейрохірургічної та загальномедичної допомоги дітям і підліткам в країнах бувшого Радянського Союзу. Фонд Марша проводить навчання та стажування нейрохірургів і спеціалістів інших медичних галузей через програми обміну та застосування новітніх інформаційних технологій в нейрохірургії.
зареєстровано: 3 дата невідома 2001 р.

  Львівський обласний благодійний фонд "Немовля" 
      Рейтинг   Мова 
  
Обкладинка. Звернення. Контакти. Доброчинці. Ґалерея.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 4 дата невідома 2001 р.

  Благодійний фонд ім. Роберта Коха 
      Рейтинг   Мова 
  
Діяльність Благодійного фонду ім. Роберта Коха направлена на зниження захворюванності туберкульозом, через активне виявлення хворих, шляхом безкоштовного флюорографічного обстеження.
зареєстровано: 6 дата невідома 2001 р.

  Фонд допомоги дітям Чорнобиля 
      Рейтинг   Мова 
 
Фонд допомоги дітям Чорнобиля - це гуманітарна організація, створена для того, щоб захистити і оберігати життя дітей, які постраждали від найгіршого екологічного лиха світу. Він призначений бути інформаційним мостом між Сполученими Штатами, Україною і світовою спільнотою.
зареєстровано: 9 дата невідома 2001 р.

  Миколаївський Благодійний Фонд "Благодiйнiсть" 
      Рейтинг   Мова 
 
Сайт створено для того щоб розказати про ситуацію з епідемією ВІЛ/СНІДу в Україні загалом і в місті Миколаєві - одному з епіцентрів цієї епідемії - зокрема, про програму зменшення шкоди вживання наркотиків серед ін'єкційних наркоманів і стратегії зменшення ризику ВІЛ-інфікування серед жінок секс-бізнесу, а також про роботу груп підтримки ВІЛ-позитивних та їх близьких.
зареєстровано: 6 дата невідома 2002 р.

  Фонд Салюс 
      Рейтинг   Мова 
  
Регіональний Благодійний фонд Салюс - неурядова неприбуткова організація, що здійснює діяльність, спрямовану на поліпшення здоров'я населення України. Цілі фонду: Запобігання, профілактика, сприяння діагностиці та лікуванню інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) та ВІЛ/СНІД; Сприяння впровадженню нових діагностичних та лікувальних технологій; Пропаганда здорового та безпечного способу життя.
зареєстровано: 6 дата невідома 2002 р.

  Благодійний Фонд "Анти-СНІД", м. Полтава 
      Рейтинг   Мова 
   
Мета діяльності Фонду - генерація та впровадження нових підходів до вирішення проблем профілактики ВІЛ-інфекції, оздоровлення та соціальної реабілітації ВІЛ-інфікованих та хворих СНІДом.
зареєстровано: 2 дата невідома 2002 р.

  Аванте 
      Рейтинг   Мова 
 
Благодійний фонд "Аванте" розпочав свою роботу у жовтні 2000 року. Свою місію ми сформулювали так: "Ми усвідомлюємо загрозу та наслідки пандемії ВІЛ/СНІДу в Україні та об'єднали свої зусилля для того, аби за допомогою розповсюдження достовірної інформації про ВІЛ/СНІД та супутні їм проблеми серед населення Західного регіону України вплинути на поінформованість та звернути увагу суспільства на проблему дотримання прав людини в зв'язку з ВІЛ/СНІДом".
зареєстровано: 1 дата невідома 2003 р.

  Сант Вінсент 
      Рейтинг   Мова 
   
Благодійна організація "Сант Вінсент" спеціалізується головним чином на розробці і реалізації проектів по наданню безкоштовної матеріальної і фінансової допомоги лікувальним установам України.
зареєстровано: 4 дата невідома 2003 р.

  Благодійний фонд "Порятунок дитини з лейкемією" 
      Рейтинг   Мова 
  
Сайт Благодійного фонду "Порятунок дитини з лейкемією": допомога у лікуванні та реабілітації дітям з онкологічними захворюваннями крові та лімфатичної системи, що лікуються у гематологічному відділі Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.
зареєстровано: 4 дата невідома 2003 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  14   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! : Здоровый образ жизни: здоровье, красота, долголетие Интернет-магазин "EZO-market" реализация клея для плитки и штукатурных смесей на supercement.ru