This version of the page http://uacoin.info/index.php?sid2=vstpechi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
Украинские монеты, продажа монет, прокупка монет, обмен монет, монеты германии, монеты и медали, монеты ссср, монеты украины, монеты и медали аукцион, монеты и медали

Украинские монеты

Главная

Покупка и обмен монет

Продажа монет

Места встреч коллекционеров

Боны

Характеристика захисних елементів

Рыночные цены золотых монет

Рыночные цены билеттал. монет

Рыночные цены серебрянных монет

Рыночные цены не драг. монет

Спонсоры

Серии украинских монет: Раздел 1

Серии украинских монет: Раздел 2

Серии украинских монет: Раздел 3

Серии украинских монет: Раздел 4

Серии украинских монет: Раздел 5

Спонсоры

Наши друзья

Обмен ссылками

Каталог ссылок

Обратная связь




Спонсоры


Места зустрічей колекціонерів

УКРАЇНА

Київ


По суботах – виставковий центр « Киев—експоплаза » вулиця Салютная,3, район ринку «Нівки» час зустрічей: з 8:00 до 13:00. Вхідний білет- 5 грн. Кожна остання субота місяця - Всеукраїнський зліт.
Тимчасово - Всеукраїнський зліт колекціонерів в Києві в 2006 році проходитиме в новому місці - приміщення Міжнародного виставкового центру. Броварський проспект 15, ст. метро "Лівобережна". Почало Всеукраїнського зльоту в 4 ранки. Вхідний квиток - 10 грн. (Найцікавіше місце зустрічей в Україні, багато матеріалу з різних регіонів, представлений антикваріат, боністіка, нумізматика, фалерістіка, література.)
По неділях – на вулиці біля боулінг - клубу ( колишній концертно—танцевальний зал „Юность"), станція метро «Нівки» вихід у бік вулиці Щербакова, час зустрічей 9:00 до 13.00.

Дніпропетровськ

Зустрічі колекціонерів в скверіна вул. Леніна (вулиця, що йде від проспекту К. Маркса убік Набережною Леніна) по суботах і неділях з 9.00 до 13.00 Сквер знаходитися напроти театру ім. Шевченка поряд з книжковим ринком. Матеріал слабкий, але можна іноді зустріти цікаві речі.
У Дніпропетровську дуже активно займається колекціонуванням і просуванням ідеї української нумізматики АКБ «Рада-банк (проспект Кирова 46/1) » тел.38-76-65, в якому знаходиться музей сучасних українських монет, банк бере участь у виставках, конференціях, зльотах, співробітничає з НБУ і банкнотний - монетною фабрикою.

Одесса

Клуб колекціонерів в Палаці Молоді, вул. Маразлієвськая (біля парку Шевченка), по неділях з 10.00 до 13.00. Вхід платний. Асортимент відверто слабкий, від Одеси звичайно чекаєш більшого.

Донецк

Перетин вулиць Університетської і 25 років РККА (зупинка парк ім. Щербакова) з 10:00 до 13:00 по суботах і неділях.У суботу народу більше.

Кировоград

Зустрічі колекціонерів: влітку - парк Ковалевський (що був Леніна), взимку ДК Компанія в будівлі
Кіровоградської обл. адміністрації (час зустрічей влітку і взимку з 10.00 до 13.00). Обидва місця зустрічей знаходяться в центрі міста. Монети можна також купити на ринках "Колгоспний" і "Муніципальний". Вони знаходяться поряд один від одного.
Можна знайти цікавий матеріал по дуже прийнятній, в порівнянні із столицею, ціні. Зокрема медалі і ікони за ціною в 2-3 рази дешевше за закупівельні Київські ціни. Необхідно знати колекціонерів особисто, їх не так і багато, на зустрічах буває до 10 чоловік.

Харьков

Зустрічі колекціонерів кожна неділя з 9.00 до 12.00 в парку ім. Артема (ст. метро "Московський проспект"), влітку - на відкритому танцмайданчику, взимку - тильна частина Діськоклуба-2000.
У Харкові буває цікавий матеріал, але ціни на рідкісні монети і медалі України деколи шокіруют навіть Київських ділерів, зумовлюючи цінову політику на найближчі півроку.

Луганск

Місця зустрічей по неділях з 9.00 до 12.00 : влітку - сквер біля Дому техніки (10 хвилин пішки або трамвай №13 від Ж/Д вокзалу). Зімой- ДК залізничників (5 хвилин пішки від залізничного вокзалу).

Запорожье

Зустрічі колекціонерів по суботах і неділях з 9:00 до 14:00 на Малому ринку
Зупинка общ. транспорту Обласна бібліотека ім. Горького, малий ринок (з боку трамвайної лінії).

Житомир

Зустрічі колекціонерів по неділях з 9:00 до 12:00 в будівлі Філармонії, яка знаходиться біля Дому офіцерів.

Ивано-Франковск

Зустрічі колекціонерів по неділях на вул. Гаркуші того, що у дворі був ОВІРа (200 метрів від ж/д вокзалу).

Ровно

Зустрічі колекціонерів по неділях з 9:00 до 13:00 на вул. Соборної напроти нового собору в парку біля пам'ятника . Від ж/д вокзалу їхати тролейбусом №3 до зупинки. „Универмаг'" і пройти 100 м вперед.

Хмельницкий

Зустрічі колекціонерів по неділях з 9:00 до 12:00 в парку ім. Івана Франка напроти нового стадіону "Поділля". Від залізничного вокзалу відразу скрутити наліво і йти до стадіону близько 800 метрів.

Луцк

Зустрічі нумізматів біля пам'ятника Грушевському в сквері напроти дитячої бібліотеки по неділях з 10.00 до 12.00.

Львов

Зустрічі колекціонерів в дитячому садку по вул. Про Степанівни (бічна вулиця від вул. Залізничной) по неділях з 10.00 до 13.30 Вхід 1 грн.

Черновцы

Зустрічі колекціонерів у в шаховому клубі по вул. Шевченко кожна неділя з 10.00 до 12.30. (клуб напроти вул. Української ).

АРК КРИМ
Севастополь

Зустрічі колекціонерів біля храму з колонами, схожого додому Культури (коротка мощена вулиця вгору від пл. Суворова ). По суботах і неділях. з 9.00 до 12.00 В основному морська тематика: формені гудзики, фото кораблів, морська атрибутика, можна зустріти античні монети.

Симферополь

Зима: вул. Севастопольська, біля колишнього магазина "Філателія" (навпроти парення Тренева, в центрі), в підвалі. По середовищах з 12.00 до 15.00 і в неділю з 9.00 до 12.00. Літо: сквер за кінотеатром "Сімферополь" (по яскраво-червоно наліво, в центрі) по неділях з 9.00 до 12.00. Вхід 1 гривну.
Ялта

Зустрічі колекціонерів на „блошином" ринку, по вихідних .

Феодосия

Зустрічі колекціонерів по по неділях з 9.00 біля світломузичного фонтану. 3-5 хвилин пішки від ж/д вокзалу (праворуч від дому Айвазовського).

РОССИЯ
Москва

Метро ст."Академическая". У приміщенні кінотеатру "Улан -Батор" Кожна неділя з 9:00 до 12:00. Окрім цього щодня з 11:00 до 15:00 біля магазина Нумізматика ( ст.метро "Таганськая")

Санкт-Петербург

Зустріч щосуботи і неділя з 10:00 до 14:00 в парку імені Кирова.

Самара

Кінотеатр "Росія" (район приміського автовокзалу). Щосуботи з 9:00 до 13:00

Джерело информации:
Перший сайт українських грошей - http://www.grivna.org.ua