This version of the page http://www.bezpeka.ua/?pid=89&newsid=761 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-24. The original page over time could change.
БЕЗПЕКА 2008 : Новости
 Главная Новинки О выставке Участие Посещение Программа мероприятий Контакты

• Национальная академия
наук Украины

• Министерство внутренних
дел Украины

• Служба безопасности
Украины

• Государственный департамент
пожарной безопасности
МЧС Украины

• Государственная таможенная
служба Украины

• Министерство транспорта
и связи Украины

• Государственная служба
специальной связи
и защиты информации
Украины































Главная > Новости

Новости

Виставка ефективних рішень для усіх видів об’єктів нерухомості

21 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу перша міжнародна виставка інтелектуальних технологій, обладнання для автоматизації та диспетчеризації будівель і споруд «BMSystems: системи керування будівлею та спорудою». Новий виставковий проект, організатором якого виступає компанія «Євроіндекс», покликаний продемонструвати переваги комплексного підходу до вирішення завдань автоматизації та забезпечення безпеки будівель.

Експозиція BMSystems 2008 презентує широкий спектр рішень, технологій, обладнання та реалізованих проектів для автоматизації всіх видів нерухомості — офісної, торговельної, готельної, складської, логістичної, індустріальної, житлової, багатофункціональних комплексів. Понад 30 компаній-учасниць демонструють системи керування освітленням, електро- та водопостачанням, опаленням, вентиляцією та кондиціонуванням, системи комерційного обліку енергоносіїв, контролю навколишнього середовища, а також диспетчеризації та автоматизації середовища, що безпосередньо оточує людину. Серед учасників виставки — такі відомі компанії, як Siemens Building Technologies, «АНГЕЛИ Техно», «Елекон», «ІСК Трансекспо», «Сатурн-К», «Хай-Тек Хаус» та інші.

В рамках ділової програми BMSystems 2008 відбудуться спеціалізовані конференції «Системи безпеки інфраструктури об'єктів» та «Комплексна безпека міського масштабу — проект „Безпечне місто”», фахова дискусія, присвячена впровадженню проекту «БОНУЗ» (Будівництво Об’єктів Нерухомості, Убезпечених і Застрахованих), тематичні семінари та презентації від учасників виставки.

Виставка проходить за підтримки Асоціації «Українське об’єднання проектних організацій» та Української будівельної асоціації. Генеральні інформаційні партнери виставки — видання Commercial Property та ARCHITECTURE & DESIGN. Галузевий медіапартнер — Property Times. Інформаційні партнери — журнали «Будівництво та безпека» та «С.О.К.».

Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.bmsystems.euroindex.ua .
Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303.

21.10.2008

 


Новости

Конференция "Маркетинг выживания: сохранить свое, надкусить чужое" нацелила участников на успех

Всего три дня до конференции «Маркетинг выживания: сохранить свое, надкусить чужое»

Куме, а в тебе криза є?

Новинки от компании «Бастион-Киев»

Новий бізнес-рік на ринку систем та засобів безпеки України

Виставка ефективних рішень для усіх видів об’єктів нерухомості

На «БЕЗПЕКЕ» — без секретов

«BMSystems: системы управления зданием и сооружением» — новый выставочный проект компании «Евроиндекс»

Новинки виставкового сезону 2008 року компанії «Євроіндекс»

Hot Spot Ukraine — презентация украинского бизнеса в Германии

© Компания "Евроиндекс", 1994-2008.