« »

Катерина Ющенко подякувала юнакам, які взяли активну участь у реставрації Меморіалу пам’яті Героїв Крут

14 Червня 2007 19:00


Під час зустрічі з педагогами та студентами Чернігівщини, яка відбулася у приміщенні Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка 14 червня 2007 року, Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко висловила особливу подяку учням Крутянської загальноосвітньої школи та представникам молодіжного крила НСНУ Чернігівщини, які взяли активну участь у реставрації Меморіалу пам’яті Героїв Крут.

«З великою гордістю та втіхою ми дізналися про те, що зусиллями школярів місцевої школи та молодих українських патріотів пам’ятник було відновлено. Сьогодні я хочу подякувати за це нашій прекрасній молоді. Подякувати від себе, від Фонду «Україна 3000» та від мого чоловіка. Ця сторінка історії для нашої родини, і для нього особисто, є надзвичайно важливою», – підкреслила вона.

«Для мене велика честь передати вам, справжнім патріотам, ці подарунки – маленьку бібліотечку книг українською мовою та карту України», – сказала пані Катерина Ющенко, вручаючи подарунки учням Крутянської загальноосвітньої школи. Молоді члени НСНУ отримали з рук Катерини Ющенко видання «Україна і українці».

Нагадаємо, у ніч із 19 на 20 травня невідомі залили монумент пам’ятника «Героям Крут» жовтою фарбою, замалювали слова з гімну й написали на пам’ятнику нецензурні вислови. Наразі на місці злочину працює слідчо-оперативна група Борзнянського райвідділу та оперативні підрозділи УМВС, цей злочин перебуває на особистому контролі керівництва обласної прокуратури та УМВС України в Чернігівській області.

Школярі місцевої школи вже багато років доглядають за цим меморіалом, прибирають його. Ось і цього разу вони зуміли відчистити та відновити понівечену вандалами святиню. Зараз меморіал вже відновлено, але, на жаль, виконавців та замовників цієї наруги так і не знайдено.

Версія для друку



20 Лютого 2009
Фонд «Розвиток України» виконав усі взяті на себе зобов’язання
Ми дякуємо Благодійному фонду «Розвиток України» за співпрацю і допомогу та приносимо свої вибачення за це прикре непорозуміння. »»

17 Лютого 2009
Катерина Ющенко презентувала «Поетичну Червону книгу України»
«Поетична Червона книга України» створена у рамках міжнародного проекту Центру української культури в Таллінні (Естонія) «Поетична версія Червоної книги країн світу». Проект передбачає створення у різних країнах світу поетичних версій Червоної книги із залученням кращих поетів та художників з метою привернення уваги суспільства до тварин і рослин, які щезають. »»

17 Лютого 2009
19 лютого відбудеться прес-конференція, присвячена реалізації проекту «Дитяча лікарня майбутнього»
»»

16 Лютого 2009
Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у заходах 59-го Берлінського міжнародного кінофестивалю
»»

14 Лютого 2009
Представники Фонду «Україна 3000» здійснили робочу поїздку до Німеччини
»»

12 Лютого 2009
Фонд «Україна 3000» публікує фінансовий звіт за 2008 рік
»»


  







 
© 2001-2009
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua