« »

Катерина Ющенко бере участь у Міжнародній конференції з питань дитячої та материнської смертності і освіти для жінок

13 Червня 2006 10:00


З 11 по 13 червня Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко перебуває в Йорданії, де бере участь у роботі Міжнародної конференції з питань дитячої та материнської смертності та освіти для жінок і дівчат.

Конференція проходить під патронатом Її Величності Королеви Йорданії Ранії Аль-Абдули. У заході також беруть участь лідери держав, перші леді, відомі захисники прав жінок та дітей, представники міжнародних організації, а також   лауреати Нобелівської премії.

Організатор конференції – Національна рада з питань родини Королівства Йорданія та Фонд захисту дітей (США).

Мета форуму – визначити найбільш ефективні способи вирішення проблем материнської смертності та смертності немовлят, а також забезпечення доступу до освіти дівчатам будь-якої країни світу.

Конференція розпочалася 11 червня виступом Її Величності Королеви Йорданії Ранії Аль-Абдули.

Результатом роботи триденної конференції буде створення Глобальної мережі дій на захист жінок, нової міжнародної правозахисної організації, до якої увійдуть видатні жінки світу. Метою цієї організації буде визначення, фінансування та підтримка програм допомоги дівчатам і малюкам.

У конференції також беруть участь дружини лідерів Бахрейну, Іраку, Єгипту, Руанди, Замбії та Мавританії, колишній Президент Ірландії та Комісар з прав людини ООН Мері Робінзон, Президент організації «Світ, що навчається», колишній Директор ЮНІСЕФ Керол Беламі, група лауреатів Нобелівської премії, включно з Бетті Вільямс, Джоді Вільямс та доктором Ширіном Ебоді.

Пані Катерина Ющенко виступила на конференції з промовою, присвяченою впливу Чорнобильської катастрофи на здоров’я дітей.

За статистикою, щохвилини у світі вмирає  одна вагітна жінка, або під час пологів; щогодини вмирає 450 новонароджених; кожні три секунди вмирає дитина віком до 5 років. Якщо узагальнити ці дані, щороку в світі вмирає понад 11 мільйонів жінок та дітей з причин, яким можна було запобігти. Понад 100 мільйонів дітей у світі не відвідують школу. Більшість із них – дівчата.

Версія для друку



20 Лютого 2009
Фонд «Розвиток України» виконав усі взяті на себе зобов’язання
Ми дякуємо Благодійному фонду «Розвиток України» за співпрацю і допомогу та приносимо свої вибачення за це прикре непорозуміння. »»

17 Лютого 2009
Катерина Ющенко презентувала «Поетичну Червону книгу України»
«Поетична Червона книга України» створена у рамках міжнародного проекту Центру української культури в Таллінні (Естонія) «Поетична версія Червоної книги країн світу». Проект передбачає створення у різних країнах світу поетичних версій Червоної книги із залученням кращих поетів та художників з метою привернення уваги суспільства до тварин і рослин, які щезають. »»

17 Лютого 2009
19 лютого відбудеться прес-конференція, присвячена реалізації проекту «Дитяча лікарня майбутнього»
»»

16 Лютого 2009
Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у заходах 59-го Берлінського міжнародного кінофестивалю
»»

14 Лютого 2009
Представники Фонду «Україна 3000» здійснили робочу поїздку до Німеччини
»»

12 Лютого 2009
Фонд «Україна 3000» публікує фінансовий звіт за 2008 рік
»»


  







 
© 2001-2009
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua