This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/23966/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-23. The original page over time could change.
ФДР - Новини
Klooch
"Beautiful"

Один
"За Мрією"

Скрябін
"Тепла Зима"

ВВ
"Ладо"

Театр Темних Пелюсток у постановці Холодного Сонця

14:36   29 Грудня 2008

24 грудня вийшла у світ довгоочікувана платівка навколоґотичного гурту Холодне Сонце. Кружальце називається у притаманній стилістиці гурту: Театр Темних Пелюсток. Диск містить 15 п'єс, пронизаних спільною невидимою ниткою.

«Зазвичай, свідомо, чи підсвідомо, люди в житті обирають собі роль, одягають до неї маску, щоб відносно гармонійно існувати зі суспільством, – привідкриває завісу таємничості чільник Холодного Сонця Василь Гоцко. – Іншим же цю роль суспільство саме нав'язує. Багато людей вірить у те, що їхнє життя іде за сценарієм. Цей сценарій вони називають долею. Багато з них вірять у те, що десь у світі існує їх одне-єдине кохання і чекають, коли доля їх з ним зведе. Цей, не завжди геппі-ендовий і дещо драматичний, розвиток подій утворює життєвий театр романтика, який ми назвали «Театром Темних Пелюсток».

Окрім самої групи, до Театру... гостинно долучилися й інші виконавці. Зокрема, пісня В Останні Хвилини заспівана разом зі співункою з одеського гурту Dust Heaven Анастасією Букіною, а у композиції Поверни лунає голос співачки Ірени Пасічник та фортепіано Мар'яни Рудакевич – разом дівчата становлять молоду тернопільську двійцю під назвою Янгол Кореллі.

Платівка має ошатне і стильне оформлення, зроблене як повноцінна іменка гурту, де можна ознайомитися з розгорнутим життєписом Холодного Сонця, подивитися на світлини команди, ну і послухати саму платівку. Випустило компакт видавництво Moon Records.

Втім, диск можна замовити безпосередньо у Холодного Сонця зі всіма належними підписами та побажаннями для шанувальників: варто лише зробити відповідний запит на ел.скриньку solarice.ua{рАвлик}gmail.com.

Нагадаємо, що напередодні виходу другого альбому Холодного Сонця відбулася всеукраїнська прем'єра провісниці платівки – пісні В Чужому Теплі, котра стала перший офіційним радіосинґлом диску. Вона існує в чотирьох прочитаннях: в первинному, полегшеному, танцювальному і в радіоверсії. Порівняти платівкове і радіозвучання цього награння можна у розділі ФДР МУЗИКА.

Зміст:
1. Enter the Theatre
2. Попіл
3. В Чужому Теплі
4. Твоє Ім'я
5. Для Неї
6. Цілунок
7. Він не вартий
8. Коли Твоя Мрія вмирає
9. Я кохаю Тебе
10. Де росли ці Квіти
11. Ти згасаєш
12. Поверни
13. Завтра може не прийти
14. В останні хвилини
15. Outro

На додачу:
мультимедійно оздоблені дані про гурт.

Загрузка...