This version of the page http://www.fdr.com.ua/news_item/23961/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-23. The original page over time could change.
ФДР - Новини
Klooch
"Beautiful"

Один
"За Мрією"

Скрябін
"Тепла Зима"

ВВ
"Ладо"

iPod від Smashing Pumpkins

14:46   26 Грудня 2008

Американські рокери Smashing Pumpkins, які нещодавно зареклися видавати свої альбоми на дисках, аргументуючи це тим, що слухачі все-одно записують на свої iPod-и окремі пісні, вирішили таки привчити власників цих плеєрів до повноальбомного прослуховування. Музиканти розігрують восьмигігабайтний iPod Nano з повною своєю дискографією. Окрім студійних альбомів на плеєрі будуть записані також бісайди, раритетні записи та кілька композицій, що раніше не видавалися.

iPod з музикою Smashing Pumpkins буде розіграно у рамках лотереї Gum Drop Giveaway #69. Для того, щоб взяти участь у розіграші плеєра потрібно зареєструватися на сайті Stereogum.com. Переможець буде визначений 1 лютого 2009-го року.

Окрім власне iPod-у, переможець також отримає подарунковий DVD If All Goes Wrong, вихід якого було приурочено до 20-річчя Smashing Pumpkins. Окрім концертних зйомокЮ на плиті можна буде подивитися інтерв’ю з лідером групи Біллі Корґаном (Billy Corgan) та іншими музикантами команди. Режисером документального фільму став Джек Ґулік (Jack Gulick), який раніше створював подібні документальні кінороботи про Брюса Спрінґстіна (Bruce Springsteen), Metallica та Godsmack.  

Smashing Pumpkins – американська альтернативна рок-команда, утворена у Чикаґо у 1988-му році. Лідер колективу - Біллі Корґан (Billy Corgan), який у 91-му під час запису дебютної платівки Gish зустрічався з Кортні Лав. Альбом Siamese Dream 1993-го року став першим шедевром групи і продався кількістю у 4 мільйони копій тільки у США. Влітку 2007-го року вийшов останній на цей момент диск – Zeitgeist. Частенько музика Smashing Pumpkins потрапляє у саундтреки до фільмів, серед яких Шосе в Нікуди, Бетмен, Трансформери.

За матеріалами Stereogum.com

Загрузка...