Безкоштовно зі стаціонарних телефонів Украiни
 
 
Новини Про компанію TATA
JAC
I-VAN
Дилери Акції Корпоративним кліентам Корисна iнформацiя Зворотній зв'язок Форум
 
Повернутися до списку новин

Аварійний фургон на базі JAC 1020 KR вже у продажу
19 Травня 2008

Компанія ТДЦ-АВТО, структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, збільшила асортимент додаткового обладнання на базі автомобіля JAC 1020 KR.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів JAC, TATA і автобусів I-Van, компанія ТДЦ-АВТО, пропонує українським споживачам нову модифікацію вантажівки JAC 1020 KRз аварійним фургоном.

Подібні види автомобілів завжди були присутніми в автопарках промислових підприємств, та широко використовувались мобільними ремонтними бригадами виробництв та комунальних служб. В зв'язку з тим, що "аварійки", на базі вантажівок ще радянського автодрому, безнадійно застаріли, українським підприємцям був запропонований аварійний фургон на базі легкої вантажівки з подвійною кабіною JAC 1020 KR. Вперше, автомобіль JAC з таким обладнанням був представлений на Столичному Авто шоу 2007, і одразу привернув до себе увагу потенційних покупців.

На автомобіль встановлюється фургон, який за бажанням замовника, максимально адаптується під специфіку підприємства. В фургоні є можливість встановлення різноманітних верстатів та обладнання для усунення аварій, обладнання для зварювання, а інструменти та ремонтні матеріали в фургоні, можна з легкістю розмістити в шафах та лавках-рундуках.

Автомобіль укомплектований економічним дизельним двигуном стандарту Євро-2, об'ємом 2,54 літри. В кабіні вантажівки легко розміщаються 5 пасажирів, не рахуючи водія. Габаритні розміри автомобіля JAC 1020 KR з аварійним фургоном, дозволяють зберегти маневреність, яку так цінують водії, в умовах міста. Новинка доступна на території України в усій дилерській мережі корпорації УкрАВТО. Мінімальна ціна на "аварійку" становить 87 800 грн, і є конкурентною.

Коротка довідка про компанію:
Дистриб'юторська компанія "ТДЦ-АВТО", що входить в структуру корпорації "УкрАВТО", працює в сегменті вантажних автомобілів, здійснюючи продаж комерційної техніки і її повне сервісне обслуговування. Компанія має широку дилерську мережу по всій Україні.
"ТДЦ-АВТО" є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів ТАТА (ТАТА), JAC (Джак), і автобусів I-VAN (Ай-вен). Гарантійне і післяпродажне обслуговування здійснює дилерська мережа корпорації "УкрАВТО".З докладнішою інформацією про компанію можна ознайомитися на сайті:
www.gruzoviki.kiev.ua.

Дмитро Скляренко
Спеціаліст по зв'язкам з громадськістю
та реклами
(044) 201-61-65, (063) 457-77-18


Повернутися до списку новин

 
 
Замовити автомобiльКорисна iнформацiя