Безкоштовно зі стаціонарних телефонів Украiни
 
 
Новини Про компанію TATA
JAC
I-VAN
Дилери Акції Корпоративним кліентам Корисна iнформацiя Зворотній зв'язок Форум
 

Новини


19 Січня 2009
Комерційна техніка в лізинг від ТДЦ-АВТО та VAB лізинг

Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія ТДЦ-АВТО, спільно зі своїми партнерами, лізинговою компанією VAB Лізинг, пропонує комерційну техніку в лізинг.

09 Січня 2009
Подолано рубіж в 9000 автомобілів

Компанія ТДЦ-АВТО, яка входить в структуру Української Автомобільної Корпорації, реалізувала дев’ятитисячний автомобіль та підвела підсумки 2008 року.

24 Жовтня 2008
Ціни на комерційну техніку JAC, TATA, I-Van зафіксовано в гривнях

Компанія „ТДЦ-АВТО”, що входить в структуру Української Автомобільної Корпорації, зафіксувала ціни на автомобілі марок JAC, TATA I-Van в українській валюті.

26 Вересня 2008
Компанія «ТДЦ-АВТО» представила на „Т.Компанія «ТДЦ-АВТО» представила на „Т.І.R. – 2008” дворівневий автовоз на базі автомобіля ТАТАІ.R. – 2008” дворівневий автовоз на базі автомобіля ТАТА

На черговому міжнародному автосалоні комерційних автомобілів T.I.R. - 2008, компанія «ТДЦ-АВТО», яка являється структурним підрозділом Української Автомобільної корпорації, представила декілька новинок.

28 Серпня 2008
Новинки від компанії «ТДЦ-АВТО» на Столичному Авто шоу 2008

На ювілейному п’ятому Столичному Автошоу, компанія «ТДЦ-АВТО», яка являється структурним підрозділом Української Автомобільної корпорації, представить оновлений асортимент додаткового обладнання та декілька новинок .


1 2 3 4   »

 
 
Замовити автомобiльКорисна iнформацiя