This version of the page http://life.pravda.com.ua/surprising/49535c24b1604/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-02-19. The original page over time could change.
Рейтинг найбагатших вигаданих героїв. Фото | Українська правда _Життя
 
// Forbes запевняє...

Рейтинг найбагатших вигаданих героїв. Фото

Попередня
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Наступна
Дядько Сем
Фінансова криза не обминула навіть вигаданих героїв. З щорічного рейтингу найбагатших таких персонажів, складеного Forbes, вилетіла майже половина резидентів, та й іншим несолодко.

Список очолив Дядечко Сем. Матеріальне становище символу Америки назване нескінченним. Тільки у вересні Дядечко Сем заробив 6 мільярдів доларів, повідомляє НТВ.

На другому місці Скрудж Макдак. Він не вкладає в акції, а купається у власному золоті. Вартість дорогоцінного металу на початку року зросла, і матеріальне становище багатія збільшилося до 29 мільярдів доларів.

Трійку лідерів замикає Багатенький Річі, що про фінансову кризу знає не з чуток. Через невдалі вкладення в інтернет-проекти його доходи зменшилися до 12 мільярдів 300 мільйонів доларів.

До рейтингу також увійшли Гордон Гекко з фільму "Уолл-стріт", Джабба Хатт із "Зоряних війн", Ебенезер Скрудж Чарльза Дікенса, Ентоні Едвард Старк із коміксу "Залізна людина", Терстон Хауелл III Брюс Уейн із фільмів про Бетмена, Адріан Вейдт на прізвисько Озімандіас з коміксу Watchman, повідомляє Lenta.ru.

ДИВИСЬ ТАКОЖ
21.08.2008

Київ з’явиться на мапі гри "Монополія"

 

А також Джед Клемпетт із телесеріалу "Селюки із Беверлі", Артеміс Фаул ірландського письменника Йона Колфера, Чарльз Монтгомері Бернз із мультсеріалу "Сімпсони" та Лара Крофт із відеоігор "Розкрадачка гробниць".

Останнє місце рейтингу посів містер Монополія, що втратив практично всі свої мільярди на іпотечній кризі в США в 2007 році. Зараз на його рахунку всього 800 мільйонів доларів.

Усі фото з Forbes, Flick.com, Photobucket.com, Wordpress.com, Deviantart.com.


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ЦІКАВЕ
Тепло ваших рук
 

Як зробити листівку до Дня Святого Валентина. Відеоінструкція

Для когось День Святого Валентина – комерційне свято, для когось – ще один день, коли можна висловити почуття до коханої людини, а ще для когось – можливість освідчитися людині, яка не знає про ваші почуття.
Сміх та й годі
 

Антикризова реклама: "Я упругая сарделька, мною быстро овладей-ка!" Фото44

"Мы коптились в печке, чтобы Ваши баловать утробы", "Я, как дядечка Матросов, в сковородку – без вопросов!"…
Музична нагорода
 

Греммі 2008: перемога британців

Британські музиканти захопили усі основні категорії престижної музичної премії "Греммі" 2008 року. Виконавці з Великої Британії потіснили своїх американських колег. Група Coldplay отримала відразу три нагороди, зокрема за кращий альбом в стилі рок за платівку Viva La Vida.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
13-річний хлопчик доказує, що він є батьком немовляти. Фото
На одну вакансію претендує 11 українців
У Китаї почалась "сексуальна революція"

Найдовші нігті у світі зламалися під час аварії. Фото

 
У регіонах кіно дешевшає, а в Києві - навпаки
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"

"Дружина на годину" вирішує проблеми українських чоловіків

 
Буш чистить газони, а його дружина куховарить

Голлівудська актриса нагодувала груддю чуже дитя. Відео

 
Мати вісьмох близнюків за декілька днів до пологів. Фото
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду-Життя.

Зворотній зв'язок